מה אני עושה למען עצמייייייי השבוע

רק ריקה

New member
יש לך שלישייה?

כי אם כך אז אין מצב......סתם!!!

זה עניין של החלטה. את צריכה להחליט שמגיע לך ולהעלות את זה למקום גבוה יותר בסדר העדיפויות שלך (בד"כ זה נמצא בסוף הרשימה שלנו ולכן לא קורה...)
אחרי שתחליטי ותביני שמגיע גם לך כמה שעות בשבוע, תחליטי מה עושה לך טוב ותכווני לשם.
זה לא חייב להיות ארוך, יקר וכו'....אם את אוהבת אמבטיות אז גם אמבטיה של שעה, פעמיים בשבוע יכולה לתת המון חמצן

יו כמה את צודקת!

הייתי צריכה לקרוא את מה שרשום בסוגריים כמה פעמים כדי להפנים...
תמיד אני חושבת על דברים לילדים ולבעלי וממש לא על עצמי :/
עד כדי כך שהזנחתי את הגבות שלי יותר מחודשש.. כן כן
היום החלטתי שיש גבול לכמה זמן אני יראה כמו ינשוף ואמרתי לבעלי ב18:15 אתה חצי שעה לבד עם הילדים ואני יורדת לקוסמטיקאית וכך היה! (ת׳אמת אין לו בעיה עם זה זאת אני שתקועה בחשיבה שהוא צריך אותי כל הזמן, חייבת ללמוד לשחרררר)

אמא5X

New member
חחח כן יש לי שלשייה!!!

ואת בהחלט צודקת זה הכל עניין של החלטה... אני לא מצליחה לשחרר קצת ולהעלות את עצמי בסולם העדיפויות

all 4 u

New member
מנסה פעם ראשונה

שישי האחרון בעלי ואני פרגנו לעצמנו ארוחת בוקר בבית קפה (במקום נקיונות...).
הרבה זמן אני מפנטזת על ארוחת בוקר טובה ויציאה עם הבעל, אז אמנם זה משהו שעשינו למען שנינו אבל זה נתן לי הרגשה טובה לעצמי גם.
לגבי השבוע הקרוב אחד מהשניים אני מקווה שאספיק:
ללכת לקוסמטיקאית (שזה כרוך גם בקצת סבל) או לקנות סנדלים חדשים.

מיימיי5

New member
סוף, סוף יש לי!!!

הבוס נוסע לחו"ל ואני לוקחת חופש מיום רביעי , כך שרביעי וחמישי אהיה לבד בלי הבנות (חולה עליכן , יפות שלי, אבל אמא ממש צריכה קצת לבד

מהיום שנולדו, לא היה לי יום אחד ממש, ממש לעצמי. ממש לא וזהו - ברביעי וחמישי זה רק אני עם עצמי ובכייף. יש לי המון סידורים, אבל בהחלט אשלב בהם כייף (ארוחת בוקר במסעדה, אולי מסאז' (מנסה לתאם). בקיצור - יהיה מויי כייף!!

השבוע בהחלט הצלחתי

אז ככה, בגלל שעברתי לעשות דיאליזה בערב ואני חוזרת הביתה כשהילדודס כבר ישנים, אז הבעלול ממלא לי אמבטיה ואני מבלה בה בשקט וברוגע שעה שלמה ( שלושה ימים בשבוע). חוצמזה נפגשתי עם חברה טובה לקפה ומאד נהנתי!
והכי חשוב! סגרתי נסיעה לחו"ל (אמנם יש זמן..) בספטמבר עם אמא שלי ל-10 ימים בניו יורק בלי החצי והילדים! בהחלט מגיע לי אחרי השנה שעברתי לא?????
סך הכל, אני די מבסוטית מעצמי השבוע

מיימיי5

New member
מאחלת לך בריאות. הכי חשוב!!!!

ואיזה כייף לך. ניו יורק היתה בית שני עבורי - כל שנה, כל שנה, כל שנה ונראה לי שבשנים הבאות אני רק יכולה לחלום
אני חד הורית וההורים שלי כל הזמן אומרים לי שאין להם בעיה שאסע למספר ימים והם ישמרו על הילדות, אבל אין מצב בעולם. פשוט לא מסוגלת (לא רוצה לגרום לך לנקיפות מצפון חלילה, רק משתפת). נסיעה טובה והרבה בריאות אמן! בהחלט מגיע לך!

איזה יופי! מגיע לך!!!

כבר מזמן הבנתי שאת אחת המלכות שמשוטטות פה בפורום!

אבל שאלה מתוך סקרנות... איך תסתדרי 10 ימים ללא דיאליזה? (את לא חייבת לענות
)

מותק את!!!

ברור שאני עונה, אין לי בעיה לדבר
על שלל המחלות שלי, לפחות יש מה שמייחד אותי..

הנסיעה צפויה להיות כשלושה חודשים אחרי הניתוח השתלה כך שיהיה לי די והותר זמן להחלים ולהתרגל לתרופות ואז לנוח (וב"לנוח" אני מתכוונת לשופינג... שופינג... שופינג...)
אין ספק שאתגעגע לילדים אבל אחרי השנה הקשה הזו אני ממש צריכה את הנסיעה הזו בשביל הנפש.

ותודה על המחמאות! הצחקת אותי לעת ערב...

וגם -

בכל עיר גדולה יש מרכזים רפואיים שעושים דיאליזה. מתאמים מראש מהארץ, ונוסעים. זה גוזל זמן ודורש היערכות ולא מאפשר ספונטאניות, אבל זה מאפשר לנסוע לחו"ל.

תיהני והמון המון בריאות!

עדיין מטיילת על חוף האגם באיטליה עם האיש שלי

ומתחילה לעבוד לילה בעוד מס לילות אצל אישה מדהימה ומיוחדת שנולדו לה לאחרונה תאומים ויש לה ילדה בת 6 ואני ממש מתרגשת להתחיל אצלה.

רק ריקה

New member
אתם בגארדה?!

או משהו דומה?
בעלי היה שם והוציא לי את העיניים עם תמונות....
גם אני רוצצצצצההההה!!!!!

תהנו וחזרו אלינו בשלום

לליבלה1

New member
קבעתי תור לקוסמטיקאית

פדיקור מניקור ושעווה אחרי שבסוף ההריון הזנחתי ואחרי הניתוח לא נגעתי בכלום עכשיו שבועיים אחרי הלידה נראה לי שמגיע לי קצת זמן טיפוח.

ונדי10

New member
לשבוע הקרוב חייבת להודות שאין תכנון :( אבל

בשבוע שעבר הצלחתי להחלץ עם הבעל לשעה לבד (ותודה להוריו המקסימים ששמרו על הילדים בערב) וקניתי לעצמי סנדלים נוחים לרגל ההריון שמתחיל להכנס לשלבים הכבדים.
חוצ'מזה - לא בדיוק עשיתי למען עצמי אבל מאד שימח אותי - אחרי שבשקיפות בישרו לי שיש לי בן נוסף (אחרי השניים המקסימים שיש לי בבית) בסקירה התבשרתי למרבה ההפתעה והאושר הגדול שיש לי בת מתוקית בבטן...
חוץ מזה משתדלת לקרוא בקינדל שלי כמה שורות בכל רגע פנוי ומחפשת המלצות לספרים טובים להורדה - הדרישות: לא מדכאים!! (לא מסוגלת להתמודד עם זה בהריון, ובלי קשר ולמי שצופה -"תודה" למרפאה פרטית על פרק סוףעונה מחרידדדדד שהרס לי שנת לילה טובה) מענייים ושנקראים בכיף. קיץ לי וחם לי ואין לי כוח למשהו מעיק מדי.
המלצות יתקבלו בשימחה, וסליחה על הנצל"ש.
השבוע? אין תוכניות מיוחדות אבל לפעמים דברים כיפים קורים בלי תכנון - אז אני מחזיקה לעצמי אצבעות :)

למעלה