בנות יקרות

Black Metal6

New member
אתה ממשיך לחרטט בלי סוף

אמרתי רק דברים טכניים שאני עושה אבל לא דיברתי על השליטה המנטלית ועל איך שאני גורמת לעבד להרגיש משועבד לי ועל כל השאר.
ואם אני לא באמת שולטת כמו שמלכה בדסמית צריכה לשלוט- אז למה העבדים שלי מתמכרים אלי וממשיכים לבוא אלי במשך שנים?
ואתה אל תגיד לי אם אני יודעת או לא מזה בדס"מ
ומה שאתה עושה פה בפורום זה או משקר בכוונה לגבי בדס"מ כשאתה מכחיש שבדס"מ בא ביחד עם אלימות או שאתה חי בסרט והוזה שאתה יודע מזה בדס"מ ובהזיות שלך בדס"מ זה לא משהו אלים.
עלק "מומחה לבדס"מ".... תעשה לי טובה אתה והפורום הזה שלך שאתה מנהל.
&nbsp
&nbsp
תעשה טובה ואל תגיב לי יותר "אדון" אלון.
שלום ולא להתראות.

catchet

New member
אינך יכולה לאחוז את המקל משני קצותיו

או שאת תמוכת בדסמ או שאת מתנגדת

Black Metal6

New member
קודם כל כרגע אין שוויון פה בעולם הזה

כרגע הזכרים שולטים בעולם השוביניסטי והאכזרי הזה אז בינתיים כמה שיותר נשים צריכות לנסות לשלוט בכמה שיותר זכרים, וכפי שכבר ציינתי פה פעם- לפני השוויון המיוחל זכרים צריכים לחטוף כמו שצריך מנשים כדי שישלמו על פשעיהם נגד נשים.

Hippolyta222

New member
תדירי את סוג המיניות הזאת

שמבקשת להנציח פטריארכיה היררכית בין גברים לנשים, בין אדונים לשפחות,
ופה באמת תפגעי בגברים.

Black Metal6

New member
מיניות שהומצאה ע"י המוח הזכרי החולני, הסוטה והשוביניסטי

והטיפוסי של זכרים

Berethor

New member
BDSM היא "שיטה יעילה" כדי להשתעבד ולהשפיל את האישה כמה שיותר

לא במקרה אפילו גברים שלא שייכים לקהילת הBDSM, לפעמים מסכימים לקחת חלק בזה בתור "אדונים", אם האישה המזוכיסטית והכנועה תהיה "שפחת מין" שלהם.

Berethor

New member
גם אני לא תומך בBDSM משני הכיוונים, אבל זאת לא הנקודה כאן

הנקודה היא "שאדונים" בדסמים אשר מכאיבים ומשפילים נשים, לא יכולים להציג את זה בתור דבר פמיניסטי, משום שזה לא, לא רק שמדובר כן בשליטה גברית, אלא גם מדובר כאן בשליטה מהסוג האפל ביותר שיש. ממתי לקשור ולהצליף באישה זה פמיניסטי?

GreenMamba

New member
אולי תיתן לאישה שחווה את זה להחליט

ולא תחליט בשבילה מה טוב או רע לה?

מצחיק איך מרוב התנגדות לפטריארכליות - הוא מתנהג כפטריארך ומנסה להכתיב לנשים מה טוב בשבילן

&nbsp

catchet

New member
לא אמרת שהשולט הוא פסיכופת חסר תקנה?

זו התכלית הנכספת שאת מייעדת לנו, להיות פסיכופתיות? לא תודה. אני מוותרת

Black Metal6

New member
עזבי את עניין הפסיכופתיה מה שחשוב הוא העניין של הנקמה במין

הזכרי.. הם צריכים להיענש

catchet

New member
אני לא מאמינה בענישה קולקטיבית

מה אשמים גברים שמעולם לא פגעו באישה?

Black Metal6

New member
זכר שלעולם לא פגע באישה?! יש בכלל דבר כזה?!

אולי רק כמה הומואים ואמיניים.....

GreenMamba

New member
את בעד התעללות, לא שליטה

אין שום שולט או שולטת בריאים בנפשם שחושבים שהם צריכים להעניש את הנשלט בגלל מינו.
את יכולה לצווח "אבל אני בדסמית! אבל אני מסתובבת בקהילה! אבל יש לי עבדים! אבל אני מזיינת אותם עם סטארפאון קושרת אותם לצלב וחורשת להם את הגוף עם שוט!"
&nbsp
בדסמ שמגיע ממקום של פגיעה, שמגיע כעונש לגבר רק בגלל שהוא גבר ו"צריך להעניש את כל הגברים"- זה לא בדסמ, וכל אחד שפוי בקהילת הבדסמ שתגידי לו את השיט הזה בפנים יצחק לך בפרצוף- בדיוק כמו שאני עושה עכשיו (עם בחילה קלה).
&nbsp
היחידים שיאשרו אותך הם או נשלטים שמתים למישהי, ולא משנה מה רמת השריטה שלך או אלו כמו שאישרו אותך כאן.
&nbsp

GreenMamba

New member
זה לא מה שמשתמע ממה שכתבת פה.

אם זה לא היה ברור-
אני לא מכירה שולטות שיתגאו בזה שהם שברו את הנשלט שלהם- להגיע עם נשלט למצב שהוא מפסיק סשן זה תמרור אזהרה אדום ובוהק
לא מכירה שולטות שילגלגו על הנשלטים שלהם רק בגלל הבחירה שלהם בצד הנשלט של השוט
ולא מכירה שולטות שיענישו נשלטים רק כי מישהו אחר פגע בהם פעם ועכשיו הן סוגרות איתו חשבון.
&nbsp
כל מה שכתבתי פה עולה מדברים שכתבת כאן (או נכתב בהם במפורש)- וזו עבירה מפורשת על שפוי בטוח ובהסכמה (ביחוד על הקטע של שפוי ובטוח)- ואם זה לא שפוי בטוח ובהסכמה- זו התעללות, לא שליטה.
&nbsp
אני מציעה לך, באמת בצורה חברית, לבחון טוב טוב מאיפה מגיע הצורך שלך לשלוט ולהכאיב- ואם זה נובע ממה שמשתמע מדברייך- להפסיק עם זה. זה לא עושה טוב לאף אחד.

Black Metal6

New member
לעולם לא עשיתי לנשלטים משהו שהם לא רצו

לעולם לא עשיתי להם משהו מכאיב שהם לא הסכימו שאעשה להם ולמשל פעם לקחתי חגורה כדי להחטיף לנשלט (הוא הסכים תמיד לזה שאחטיף לו איתה) והוא אמר "אל תכי אותי" עם האבזם של החגורה אז לא הכיתי אותו עם האבזם.
ולמה אז העבד הפסיק את הסשן? את יודעת ביחסי שליטה יש משהו שנקרא "עונשים" והעבד ההוא היה מאוד חוצפן ועשה לי לא קצת קטעים מגעילים אז באותו היום החלטתי להעניש אותו והייתי יותר אגרסיבית ומשפילה מהרגיל ובגלל זה הוא אחרי חצי שעה נשבר.
ואת לא מכירה שולטות שמלגלגות על הנשלט שלהם?! יקירתי את לא מכירה שולטות.... הכרתי שולטות והן תמיד התייחסו לנשלט שלהן כמו לזבל וירדו עליו ואפילו לי הן אמרו "איזה אפס הוא" וכל מיני דברים בסגנון וזה חלק מהיחסי השליטה והעבדים בעצם מבקשים מהשולטות שיהיו רעות אליהם וישפילו אותם.
ואני גם אוהבת לשלוט בעבדים כי זה אחלה בידור והם תמיד משעשעים אותי כשהם מתנהגים כמו סמרטוטים ואומרים דברים בסגנון "אני האפס שלך" , "אני רוצה לשרת אותך" וכו'
ואני אוהבת לשלוט לא רק כי אני בעד שליטה בזכרים אלא כי אני גם אוהבת לשלוט באופן כללי ואני טיפוס דומיננטי באישיות שלי רק שאני לא שולטת בנשים נשלטות בקהילת הבדס"מ כי זה לא מאתגר אותי ולא מושך אותי וגם לא הייתי מסוגלת להכאיב ככה לאישה כמו שאני מכאיבה לעבדים.
וההמלצה שלי פה לנשים היא בעצם לא רק להתעלל בזכרים אלא גם לשלוט בהם

למעלה