פינת השפה הכורדית - דברו אתנו כורדית
A ARIE56 New member 5/6/12 #2 מי יכול לתרגם בשתי מילים? בְּד אוֹהָהָ יוֹמָה בְּתָקְעִי בְּד שוֹפִר רוֻוָה וּבָּאסִי כּוּלוּ אָנּי זְיעְלוּ מִן דוּנְיָיָת אָשּוּר
מי יכול לתרגם בשתי מילים? בְּד אוֹהָהָ יוֹמָה בְּתָקְעִי בְּד שוֹפִר רוֻוָה וּבָּאסִי כּוּלוּ אָנּי זְיעְלוּ מִן דוּנְיָיָת אָשּוּר
A ARIE56 New member 5/6/12 #4 כיאת לישנה דני ?מרי תלך תריי כברה ! איית מין כורדינייה דידן ?שימך לווא כורדי,אייה לה מין פרנסווה (תמה אית מיגדל אייפל )לווא ?
כיאת לישנה דני ?מרי תלך תריי כברה ! איית מין כורדינייה דידן ?שימך לווא כורדי,אייה לה מין פרנסווה (תמה אית מיגדל אייפל )לווא ?
A alizabd New member 5/6/12 #7 לא כיאנה לישנה דני חחחחח אריה - אנא כורדיינה שמי גישראל (אליזה) או עליזה (בקיצור כורדית מצרפת) נראה לי שפה בטוח אני אלמד כורדית
לא כיאנה לישנה דני חחחחח אריה - אנא כורדיינה שמי גישראל (אליזה) או עליזה (בקיצור כורדית מצרפת) נראה לי שפה בטוח אני אלמד כורדית
A ARIE56 New member 5/6/12 #9 כאן בפורום אני למדתי תוך מיספר חודשים את השפה פחות או יותר והמילון שפתחתי הוא פרי יצירתם של החברים .כדאי לך להעזר בו !
כאן בפורום אני למדתי תוך מיספר חודשים את השפה פחות או יותר והמילון שפתחתי הוא פרי יצירתם של החברים .כדאי לך להעזר בו !
A alizabd New member 5/6/12 #11 מילון כורדי - עברי תודה אריה - נכנסתי לבלוג שלך ובטוח אני אלמד שם המון