הסרטים של השבוע

suspiria1

New member
Freezer

אני אוהבת מותחנים כאלה, שהגיבור נקלע לצרה צרורה.
אחד מהם, הוא Freezer מ2014. אודות בחור שנתקע לא עלינו במקרר.
ציפיתי ליותר, אבל העביר את הזמן בסבבה.
&nbsp
אגב ,אני אילור והייתי פה בתקופה של מוש ופארקי

ruven7

Active member
Freedom writes

שכחתי את השם בעברית...דרמה טובה עם הילרי סוואנק,סיפור אמיתי
על מורה (Erin Gruwell ) שהפכה בגישתה המיוחדת כיתה בעייתית למצטיינת וזכתה להוקרה רבה והמשיכה בכך

גולי233

New member
השבוע שלי

צמא (THIRST). דרמה אלימה מדרום קוריאה על כומר שמשתתף בניסוי רפואי והופך לסוג של ערפד בעל כורחו. סרט מקורי, מעניין ומנסה לקחת זוית ריאליסטית (ככל שניתן) לסיפור אבל לא מושלם לטעמי כי בסופו של דבר לא היה אכפת לי מספיק מאף אחת מן הדמויות. כדאי לראות אבל לא חובה.

עלייתו של הפלקון. בעקבות פוסט בפורום בשבוע שעבר. כפי שנכתב, מתאים לחובבי סרטי המכות המטופשים (גילטי פלז'ר שלי). אגב, מחכה בקוצר רוח ל-Boyka: Undisputed IV עם אלון אבוטבול. Undisputed, למי שלא מכיר, סדרה מעולה בז'אנר הספציפי הזה ומאוד ישראלית (החברה המפיקה של אבי לרנר, בועז דוידסון מפיק, אלי דנקר ומארק איוניר המעולה משחקים).

ענק הברזל. אנימציה. צפיתי עם הילד, קצת פחות מתקתק מהשיט הרגיל שמגישים לילדים. לא כוס התה שלי אבל סרט יפה.

The Secret in The Eyes. דרמת מתח ארגנטיאנית בכיכובו של ריקרדו דארין (סוג של משה איבגי מקומי אם אני מבין נכון). יועץ משפטי מחוזי בגמלאות מהרהר ומשחזר תיק רצח ספציפי שלא הרפה ממנו , במטרה לסגור מעגל. סרט מעולה שעל אף היותו ארגנטינאי, אפשר לסווגו כמותחן קוריאני. מומלץ.

The Nightmare. דוקו אימה על תופעה שנקראת Sleep Paralysis. בתור ילד אני בהחלט זוכר רגעים שבהם הלכתי לישון מפוחד כי ראיתי סרט שהשפיע עלי או כי דימיינתי שיש מישהו בחדר, אבל אני לא יכול לומר שאני מסוגל להבין את מה שהמרואיינים בסרט מדברים עליו, שהוא קיצוני בהרבה. לגבי איכות הסרט, הדוקו סביר בעיני ולא יותר, כי הוא פשוט חוזר על אותו סיפור שוב ושוב ושוב וזה קצת מעייף. בתור חובב קולנוע הייתי רוצה לראות יותר רפרנסים לתחום. אפשר לוותר בעיני. עם זאת, חברים הרעיפו על הסרט תשבוחות אז אין לדעת.

gavrik

New member
הארי פוטרים ועוד קצת

אז השלמתי את כל סדרת הארי פוטר, קצב של כסרט בשבוע.
האחרונים היו יותר רציניים, למרות שהיו לא מעט חורים מוזרים.
לדעתי זה חלק מהמקרה שבו השלם שווה יותר מסכום חלקיו: לא התלהבתי במיוחד מאף אחד מהסרטים כמעט (למעט השלישי של קוארון), אבל העובדה שזאת סדרה שבו הצופים התבגרו עם הדמויות הוסיפה לו קסם ייחודי.
&nbsp
מקס הזועם - הביקורות היללו ללא מעצורים, אכן אקשן מהנה מהרגיל. לא קפצתי לשמיים אבל.
&nbsp
the man from uncle - מתח פעולה חביב, לא יותר.

גולי233

New member
השלישי של קוארון גם לדעתי היה הטוב ביותר

באופן כללי, לא התלהבתי במיוחד מסדרת סרטי הארי פוטר. העלילה, הדמויות, בניית העולם - כל אלה בעיני פשוט לא היו מספיק מעניינים. אני גם כנראה לא בגיל המתאים.
&nbsp
ממליץ על סדרת פנטזיה אורבנית חלופית:
Night Watch
Day Watch
&nbsp
שני סרטים מעולים בז'אנר.
&nbsp

aשרון

New member
הארי פוטר...

לא צפיתי בכל הסרטים בסדרה אבל היחיד שאני זוכר שנהנתי ממנו היה השלישי של אלפונסו קוארון.

למעלה