מצעד שירי אהוד מנור

feldman89

Well-known member
מקום 213

תמונות בחושך- דפנה דקל

שיר פופ מעניין ומשובח של הזמרת החמודה הזאת. אין לה רפרטואר רחב מאד והיא הוציאה רק 3 אלבומי אולפן עד היום אבל בכל זאת אני נהנה ממנה. השיר לקוח מאלבום הבכורה שלה- "דפנה דקל" שיצא בשנת 1989 והזניק אותה למעלה
השיר הפך ללהיט ואף צעד במצעד השנתי של רשת ג'

feldman89

Well-known member
מקום 212

תפקיד חיי- אדם

להיט נוסף נשכח שלו שלא ידעתי שאהוד כתב. השיר לקוח מאלבומו השלישי "חופשי". אדם פשוט זמר נפלא

ForeverMC

New member
אני אוהב את אבניבי ואת חדש באוויר

יהיה לי יותר קל להגיב במקבצים של 10 שירים...

feldman89

Well-known member
אבאניבי השיר הכי פחות אהוב עלי של יזהר, שיר טוב סה"כ

על חדש באוויר אני מצטער, הוא שיר מצוין כרגיל מצד ירדנה אבל הייתי צריך לצמצם
אשתדל לעשות מקבץ בכל 50 מקומות

inbal321

New member
אבאניבי מהזוכים הפחות טובים של האירו', אבל עדיין שיר נחמד

feldman89

Well-known member
מקום 211

תחלום- דנה אינטרנשיונל

שיר דאנס קצבי שמופיע באלבומה "החלום האפשרי" שיצא בשנת 2002 ולא הצליח כל כך. השיר יצא לרדיו והצליח במידה מסוימת אך לא נמנה עם להיטיה הגדולים

feldman89

Well-known member
מקום 210

שלום עליכם- מתי כספי ובעז שרעבי

להיט הומוריסטי משהו שיצא בשנת 1988 ונכלל באלבומו של כספי "אחד לאחד" מאותה שנה. לשיר צולם קליפ מעניין למדי. כיף בעיני לשמוע אותו גם היום. השיר נכלל גם באלבומו של שרעבי- "נע ונד"

feldman89

Well-known member
מקום 209

שבעת המינים- עפרה חזה

שיר פופ ארצישראלי מעולה של הגברת. למעשה נראהה לי שזה השיר המקורי היחיד שהיה באלבום המצליח שהוציאה "שירי מולדת חלק ב'" משנת 1985. השיר יצא לרדיו וצעד במצעדים, אם כי לא הפך להיט גדול.

feldman89

Well-known member
מקום 208

שלושים בצל- אורי פיינמן

שיר פופ ים תיכוני מעניין ומוצלח של הזמר. אורי פיינמן לא נמנה עם הזמרים הכי אהובים עלי אך יש בו משהו חינני. השיר הזה לקוח מאלבומו המצליח "מלח הארץ" שיצא בשנת 1990 וזיכה את פיינמן בתואר זמר השנה. מאוחר יותר שם השיר נהיה לשם תכנית ברשת ג'

feldman89

Well-known member
מקום 207

פלפל- אביבה אבידן

שיר טראשי ומגניב לאללה של זמרת מצוינת. אבן שירתה בלהקת פיקוד דרום בתחילת שנות ה- 70 אך אלבום הסולו הראשון שלה יצא רק בתחילת שנות ה- 90. השיר הזה הוא ש הנושא של אלבומה השני "פלפל" שהצליח במידה מסוימת. היא שרה יפה וחבל שאין קישור

feldman89

Well-known member
מקום 206

נחליאלי- מתי כספי

ממשיכים באווירה עליזה ופחות רצינית והפעם מתי כספי בשירו המעניין נחליאלי. השיר מופיע באלבומו "בובה מתי" משנת 1992 שהיה אלבום ילדים כמדומני. אני דווקא מתחבר להומור של התקופה

feldman89

Well-known member
מקום 205

הנה בא השלום- אילנית

בשנת 1978 נראו סימני פיוס בין ישראל למצרים, באווירה זאת הוציאה אילנית אלבום שנקרא "רגשות מעורבים" שזכה להצה וכלל כמה להיטים, זה אחד מהם. שיר פופ מצוין! לחן מקסים של נורית הירש ומילים יפות ואופטימיות של אהוד

avital 27

New member
למרות שאני לא שמאלנית, האופטימיות כאן של אהוד, ז"ל, ממש

מדבקת, ומכניסה אור- איזה יופי!

למעלה