מצעד שירי אהוד מנור

inbal321

New member
בדיוק דיברנו על השיר הזה אתמול בסדר!

הייתה הופעה של אילנית בטלוויזיה, וסיפרתי להם את הסיפור הזה, שבמקור השיר הוא שיר עצוב

kobyz21

New member
מסקרן אותי איך היה נשמע כמו הכיוון שאהוד חשב...

עבורי העליזות שבשיר פחות מתאימה והיה כדאי אחרת, על כן פחות אהוב עלי...

feldman89

Well-known member
מקום 220

בואי איתי אל הגליל- להקת פיקוד הצפון

להיט קלאסי ושיר עליז שאפשר לפזז ולזמזם במיוחד בטיולים בארץ. אני אוהב את הלחן. השיר הוא מתוך התכנית "בלילה על הדשא" של ההרכב משנת 1977. הוא נכנס לי ללב ומקווה שמישהו מכם יתחבר אליו

kobyz21

New member
מצטרף למחמאות, שיר טוב מאוד, עליז בצורה מגניבה ואסתטית!

feldman89

Well-known member
מקום 219

בטלביזיה הלילה- סי היימן

שיר מאד יפה של סי היימן המוכשרת שנדמה כי קצת נשכחה מהתודעה וחבל

השיר נכתב ובוצע לראשונה במסגרת קדם אירוויזיון 1995 שהיה קדם מאד מעניין. אהוד מנור לא עבד עם סי למעט השיר הזה וזה שיתוף פעולה ממש מעניין. השיר הגיע רק למקום ה- 5

feldman89

Well-known member
מקום 218

אל תחכי לו- הראלה בר

פגישה ראשונה עם הזמרת המצוינת שלולא מזלה הרע, היתה הופכת לזמרת פופולארית. הראלה הוציאה את אלבום הבכורה שלה- בשנת 1984 והוא זכה כמעט להתעלמות מצד הרדיו וגם מצד הציבור. זהו שיר מתוך האלבום הראשון כמובן וכיף לשמוע אותו היום

feldman89

Well-known member
מקום 217

אם זו אהבה- פרימיירה

שיר אהבה עצוב שמדבר על אהבה הורסת. את השיר ביצעה להקת פרימיירה שבה הסולנית היתה מזי כהן המוכשרת. קצת מפתיע שאהוד כתב את השיר הזה אבל אכן הוא עומד מאחוריו...

inbal321

New member
אוהבת את השיר הזה

פעם לפני הרבה שנים, הייתה אופציה באתר וואלה לשים פלייליסטים ולהאזין לכל מיני שירים מכל מיני תקופות... ודרכה הכרתי הרבה שירים ישראלים ישנים, כולל את השיר הזה
למה מפתיע שאהוד מנור כתב את השיר?

feldman89

Well-known member
כי הוא לא כתב הרבה שירי פרידה או על שברון לב, ממה שאני זוכר

אני זוכר את האופצייה הזאת בוואלה, חבל שאין יותר אפשרות כזאת

feldman89

Well-known member
מקום 216

אל תעיר אותי בבוקר- ירדנה ארזי

ירדנה היא הזמרת שעבדה הכי הרבה עם אהוד ואפשר לומר שהיא חייבת לו הרבה. שיר מקסים נוסף מתוך אלבומה נשמה צוענית שיצא כסינגל כפול עם שיר אחר. אהכוד כתב את כל שירי האלבום הזה.

inbal321

New member
היא גם תמיד מדברת עליו טובות בראיונות וניכר בה שהיא מאוד

אהבה אותו

feldman89

Well-known member
מקום 215

אבל המנגינה- אילנית

להיט נשכח ומצוין של חנה דרזנר הלוא היא אילנית היקרה מאד ללבי. השיר יצא כסינגל אי שם לאחר מלחמת יום הכיפורים והוא כלול באלבומה המצליח "אילנית" משנת 1973 ושהיה ראוי לקבל התייחסות במצעד האלבומים הנשיים

inbal321

New member
אני גם חושבת שעשו לה עוול במצעד האלבומים ממש

את ירדנה לפחות הזכירו באלבומים הנוספים... אבל להתעלם מאילנית בסיכום של 50 אלבומים, שהיא לפחות במשך עשור (שזה המון) שלטה במוזיקה הישראלית ללא עוררין, ולהכניס במקומה את טאטו, רונה קינן, מארינה מקס', אפרת בן צור, אסתר רדא, קרולינה, דניאלה ספקטור, עלמה זהר, שילה פרבר, דיקלה, עם כל הכבוד להן... זה פשוט מביך

feldman89

Well-known member
מקום 214

איש עוד לא הכיר אותי- אדם

הפתעה! הזמר אדם שר כמה מהשירים של אהוד מנור, אני עצמי לא ידעתי עד שעבדתי על המצעד ועברתי על רשימת השירים. שיר זה הוא מתוך אלבומו השלישי של אדם "חופשי" שיצא בשנת 1989 והצליח יחסית פחות משני האלבומים שקדמו לו. אני אוהב את הזמר המיוחד הזה

למעלה