שרית חדד בנציגות השנייה שלה במצעד ולא האחרונה. אהוד אהב לשתף פעולהע עם כל אומן ולא משנה מה היה סגנונו המוסיקלי. לכן אין זה מפתיע שהוא כתב כמה וכמה שירים עבור שרית חדד שהפכה לאחת הכוכבות הגדולות בזמר המזרחי ולא רק. בשנת 2000 יצא אלבומה השמיני- "לעשות מה שבא לי" שהיה בעל צליל לטיני בסגנון המוסיקלי. אהוד כתב לה את השיר הזה "הכאב הזה" שיצא לרדיו וזכה להצלחה מסוימת אם כי לא נחשב ללהיט גדול ממש במצעדים. מרגישים את הרגש שעובר בקול של שרית והלחן פשוט קסום. לימים חידש אותו הזמר הראל סקעת בפרוייקט "שני צדדים למטבע" שיצא בשנת 2011
שוב מפגש עם הזמר והיוצר מתי כספי המחונן באחד משירי הקאלט בזמר העברי. בשנת 1988 יצא אלבומו "אחד לאחד" שכלל שירים חדשים וביניהם בלט השיר הנוכחי שהוא שיר אהבה אך הפך מזוהה עם שירי שכול וזיכרון. אין ספק שזה אחד השירים המיוחדים והמקסימים של מתי כזמר שהלחין עצמו את השיר
והנה קלאסיקת פופ מקסימה במיוחד שאני אוהב מגיל צעיר. עפרה פוקס היא אשתו ורעייתו של אהוד והיא עצמה היתה זמרת בתחילת הדרך. עפרה ביצעה והקליטה כמה וכמה שירים שאת רובם כתב לה אהוד. השניים אף שיתפו פעולה בסוף שנות ה- 90 והעלו מופע שנקרא "שפה משותפת" ובו שרו שירים חדשים לצד להיטים ידועים שכתב אהוד. אחד השירים הכי יפים של פוקס(שאליה אני פחות מתחבר למרות שיש לה כמה שירים מעולים) זה השיר הזה שיצא בשנת 1969 והיה ללהיט ענק
בטח חשבתם שהשתגעתי, אבל לא- השיר הזה אהוב עלי במיוחד מגיל 13 ולכן טבעי שאעניק לו את הכבוד במצעד כזה. שיר ענק זה הוקלט לאלבומו השני של פיק "סימנים" משנת 1973 ובו אפשר לשמוע את ההשפעה הרוקיסטית של התקופה. אפשר להנות גם משירים כאלה שאולי לא עמוקים במילים אך יש בהם קסם רב(כל עוד הם כתובים מספיק טוב ומולחנים בצורה טובה). פיק זמר גדול
אחד מהשירים המקסימים ביותר של ההרכב המעניין שהביא את גל הניחוח הלטיני בישראל בשנות ה- 90. אהוד כתב טקסט מיוחד והלחן מאד נוגע בסופו של דבר. השיר מופיע באלבום השני של אטרף "קונגה" שלא נחשב לאלבום מצליח עד כמה שידוע לי
בשנת 1977 כתב אהוד תרגומים לשירי דרום אמריקאיים ידועים ומתי כספי הפיק אותם מוסיקלית ועלה המופע "ארץ טרופית יפה" שבו השתתפה רביץ עצמה לצד קורין אלאל, צילה דגן, הפרברים, מתי כספי ויוריק בן דוד. לאחר כמה שנים הקליטה אותו רביץ מחדש כשיר שלה בלי ליווי כלשהו. השיר נכלל באוסף שלה "מילה טובה ואוסף שירים" שיצא בשנת 1982. יהודית מצוינת בסגנון הלטיני ואני שמח שהיא תרמה להגברת המודעות למוסיקה לטינית. שיר מעולה ביותר זה השיר הזה בגרסה העברית