משהו עצוב שמצאתי ברשת
הסתכלתי באתר "כמוך" ושם ראיתי את התגובה העצובה הזו.
הכותב, מי שלא יהיה הוא "משלנו".
לכל אחד יש את הנקודה הזו של שנאה עצמית או כעס על עצמו, בשל נטיה מינית או דברים אחרים. אך אני לא זוכר שראיתי ביטוי כזה תהומי ומישהו שמתעקש " אני אשנא את עצמי לנצח ולעולם לא אנסה לחשוב ולהרגיש אחרת".
אני יודע שנקודת ההתגוננות הראשונה היא להגיד "אתה פוסל מחשבות של אחרים" , אז אינני פוסל. כל אחד רשאי להגיד ולהרגיש מה שבא לו.
לי זה עצוב לראות עד כמה אדם מתעקש לשנא את עצמו ואוכלוסיה מסויימת.
בשבילי, הומוסקסואליות תמיד תהיה מחלה נפשית,
תקלה ביצרים הטבעיים של האדם, פגם מהותי שמונע מהאדם
מסלול חיים נורמאלי וטבעי שממשיך את הקיום של המין האנושי.
לעולם לא ארמה את עצמי במחשבה שיש משהו אידיאלי בנטייה חד מינית. תמיד אומר ואטען כי זוהי בעיה קשה מאד.
אני מייחל ליום שבו המחלה הארורה הזו תכחד מן העולם,
כשם שאני מאחל ליום שבו מחלות הסרטן, הלב והסוכרת תכחדנה גם הן מן העולם הזה. נטיות חד מיניות יוצרות מטבען סבל רב, נטל על החברה האנושית, וקשיים יום-יומיים.
כשאני רואה סטרייטים מביעים בגלוי את הגועל שלהם מהומוסקסואליות, אני מבין לליבם. אני למשל נגעל מלראות מעשים לסביים. אני מבין את תחושותיהם של האנשים הנורמאלים.
אינני תומך חס וחלילה ברצח של הומואים ולסביות, אבל
אי שם בלב, אני מעוניין שמתישהוא נחדל להתקיים,
ונפסיק לאתגר כל כך את המין האנושי ולהיות עול חברתי.
אם נטיות חד מיניות ובעיות בזהות המינית הן אכן דבר גנטי מולד,
עדיף שאנחנו, הלהט"בים, נפסיק להתרבות ולא נביא ילדים לעולם.
מן הראוי שלא נוריש את הצרה הצרורה הזו לדורות הבאים אחרינו. אולי כך היא תכחד סוף סוף מן העולם.
אני שונא להיות הומו. אני מתבייש בזה.
אבל לפחות אני מסתכל לאמת בעיניים.
הסתכלתי באתר "כמוך" ושם ראיתי את התגובה העצובה הזו.
הכותב, מי שלא יהיה הוא "משלנו".
לכל אחד יש את הנקודה הזו של שנאה עצמית או כעס על עצמו, בשל נטיה מינית או דברים אחרים. אך אני לא זוכר שראיתי ביטוי כזה תהומי ומישהו שמתעקש " אני אשנא את עצמי לנצח ולעולם לא אנסה לחשוב ולהרגיש אחרת".
אני יודע שנקודת ההתגוננות הראשונה היא להגיד "אתה פוסל מחשבות של אחרים" , אז אינני פוסל. כל אחד רשאי להגיד ולהרגיש מה שבא לו.
לי זה עצוב לראות עד כמה אדם מתעקש לשנא את עצמו ואוכלוסיה מסויימת.
בשבילי, הומוסקסואליות תמיד תהיה מחלה נפשית,
תקלה ביצרים הטבעיים של האדם, פגם מהותי שמונע מהאדם
מסלול חיים נורמאלי וטבעי שממשיך את הקיום של המין האנושי.
לעולם לא ארמה את עצמי במחשבה שיש משהו אידיאלי בנטייה חד מינית. תמיד אומר ואטען כי זוהי בעיה קשה מאד.
אני מייחל ליום שבו המחלה הארורה הזו תכחד מן העולם,
כשם שאני מאחל ליום שבו מחלות הסרטן, הלב והסוכרת תכחדנה גם הן מן העולם הזה. נטיות חד מיניות יוצרות מטבען סבל רב, נטל על החברה האנושית, וקשיים יום-יומיים.
כשאני רואה סטרייטים מביעים בגלוי את הגועל שלהם מהומוסקסואליות, אני מבין לליבם. אני למשל נגעל מלראות מעשים לסביים. אני מבין את תחושותיהם של האנשים הנורמאלים.
אינני תומך חס וחלילה ברצח של הומואים ולסביות, אבל
אי שם בלב, אני מעוניין שמתישהוא נחדל להתקיים,
ונפסיק לאתגר כל כך את המין האנושי ולהיות עול חברתי.
אם נטיות חד מיניות ובעיות בזהות המינית הן אכן דבר גנטי מולד,
עדיף שאנחנו, הלהט"בים, נפסיק להתרבות ולא נביא ילדים לעולם.
מן הראוי שלא נוריש את הצרה הצרורה הזו לדורות הבאים אחרינו. אולי כך היא תכחד סוף סוף מן העולם.
אני שונא להיות הומו. אני מתבייש בזה.
אבל לפחות אני מסתכל לאמת בעיניים.