דיוני סדרות

גםצופה

Member
מנהל
דיוני סדרות

אני פותחת את השרשור לדיונים בסדרות שמסתיימות/הסתיימו ביס וגם סדרות שצפינו/הפסקנו לצפות בהם ועוד (גם סדרות שככה בא לכם לדבר עליהם פה...)

הדיונים בפורום הזה הם לעתים שבועיים ולעתים חודשיים...

is00

New member
העונה השנייה.

בסה"כ אני נהניתי ממנה, אבל אני מחזיק בדעה שלכותבים בסדרה יש בעיה רצינית עם השמירה על העניין בפרק לאורך כל ה- 40+ דקות שלו. לטעמי 80% מפרקי העונה סבלו מזה. תמיד הגיע בהם השלב שההרגשה שלי כצופה הייתה שהם נמרחים כדי שייכסו את כל הזמן שיש להם לפרק. הם פשוט לא ידעו איך לחלק אותו נכון. או "לספר" אותו נכון.

הסדרה היא די מטופשת לעיתים, אבל הם לרוב פיצו על זה בכתיבה טובה, יחסית לאיכות הסדרה ובמתן עומק לדמויות הראשיות שלהם. משהו שלצערי אפילו סדרות איכותיות יותר לא מצטיינות בזה.

בקיצור אני סה"כ מוצא את הסדרה מבדרת למדי ומהנה.

גםצופה

Member
מנהל
לדעתי אם הפרקים היו יותר קצרים

היא היתה סדרה נהדרת...
&nbsp
אני אישית דלגתי בעונה הקודמת על כמה פרקים - אבל החלטתי בכל זאת להקליט גם את העונה השנייה (שעדיין לא התחלתי לראות....)

בעקבות הכסף

היה סוף לפנים

באופן אישי קצת התאכזבתי כי חשבתי שזאת תהיי תוכנית משטרה עם חקירות של רצח כמו שאני אוהבת (וכן הייתי אמורה להבין מהשם במה זה יעסוק
)

אבל חוץ מזה הייתה סדרה נהדרת ואני אשמח לעוד עונה עם עלילה אחרת (כמובן רצוי חקירת רצח)

גםצופה

Member
מנהל
כולנו יחד

העונה השנייה הסתיימה.
מה דעתכם על הסדרה ?
אהבתם את העונה השנייה?
האם כדאי לה לחזור לעוד עונה?

is00

New member
דעתי...

קודם כל נציין שכבר הודיעו ב-HBO שעונה 3 לא תהיה לסדרה. היא בוטלה. האם זה חבל לי? לא ממש. בכנות העונה השנייה איכזבה. קודם כל איכזב אותי שלקח להם 7 פרקים באמת לדון בנישואים של ברט ומישל אחרי הבגידה. שנית הכימיה שהייתה בעונה השנייה לא הזכירה את מה שהיה בעונה הראשונה. לא בגלל שמשהו השתנה באגף הזה, אלא בגלל שהיו הרבה פחות קטעים משותפים של 4 הדמויות המרכזיות. בעיקר בין אלכס וטינה. אפילו ברט וטינה. העונה למרבה אכזבתי רוב הקטעים היו בין אלכס וברט וטינה ומישל. וחבל שכך.

מה עוד? סיום העונה/סדרה היה -פשוט חיובי מדי ונדוש וזה היה חבל לי.
בכל מקרה העונה הראשונה הייתה טובה יותר. אולי אפילו הרבה יותר.

למעלה