גשם

מעמקים39

New member
גשם

מה היחס שלכם לחורף? אני למשל תמיד בטוחה שאיני אוהבת את החורף אבל כשהוא מגיע יש בו משהו מנחם. תמיד קר לי אבל ההתכנסות בבית במקביל לרעש הגשם שבחוץ גורמת לי לזכור שכמה טוב שיש לי גג מעל הראש.

BlackMetal6

New member
אני חולה על חורף, גשם וקור

קיץ ואביב והחום גורמים לי להרגיש ממש רע ומעלימים לי את החשק לצאת מהבית.

בקיץ אני מדוכדכת

הכל לח, דביק ומגעיל.
בחורף הגשם עושה את הכבישים נוצצים ומבריקים.

Berethor

New member
בקיץ אני הרבה יותר טוב לי שיש לי גג מעל הראש

מעדיף שיהיה עליי מים מאשר שמש, מעדיף להיות רטוב מגשם מאשר מזעה, ומעדיף קור מאשר חום, בחורף יש לי הרבה יותר מצב רוח ואנרגיה מאשר בקיץ, חורף בישראל אני לא משתמש בחימום, בקיץ בישראל קשה מאוד ללא קירור. יש לי הרגשה שאני סובל בקיץ אפילו יותר מערפד, כי אומנם ערפדים נשרפים בשמש יותר ממני, אבל יש להם גוף קר כמו לגופה, אז הם לא סובלים מהחום, למרות שאני מכיר גם אנשים שיש להם מצב פיזי דומה בנושא הזה. חוץ מזה גם בסדר עם בגדי חורף, אם צריך, כך שאין לי בעיה עם הנושא הזה.

[URL]http://www.youtube.com/watch?v=LJR77j7kXX4#t=190[/URL]

מעמקים39

New member
אצלי זה בדיוק הפוך

קר לי גם בשיא החום. תמיד קר. במיוחד הקצוות. סובלת מקור בקיץ וקפואה למוות בחורף. ויש עוד דבר שבגללו אני לא אוהבת את החורף וזה העומס של הבגדים. הבגדים ארוכים יותר ומסורבלים יותר וצריך לעשות יותר מכונות כביסה ואז הכביסה לא מתייבשת וכל הבית מלא מתקנים לייבוש כי מנסה לחסוך כסף ולא להפעיל מייבש ובכל זאת הבגדים לא מתייבשים. אבל הכי גרוע זה רעמים. הרעמים מפחידים במיוחד כשהם קרובים.

גם אני שונאת קור ושכבות כבדות ומסורבלות

אבל אני עדיין אוהבת את החורף מאודדדד
זה רומנטי!

pov2

New member
במקרה של רעם מפחיד- תעלי תגובה ונרגיע אותך

למעלה