שרשור בריאות
|חמס

חייבת לשתף
גאווה משפחתית עולמית

ביום חמישי היינו בביקורת גדילה בשניידר. האמצעי הזהוב והמאותגר גדילתית שלי (בן ארבע וחצי מאובחן חוסר בהורמון גדילה מגיל שנתיים וחצי), ניצח שוב!!!! את כל ספרי הרפואה, שבר את כל התחזיות ועבר את כל המדדים בהצלחה, בלי שום טיפול ובעיקר בלי זריקות, איזה כיףףףףףףףףףף!!!!!!!
מנהל אנדו' ילדים, שהוא רופא נפלא ואיש מקסים ביותר, הפיצי מת עליו - הסתכל בגרפים הסתכל בילד הסתכל שוב בגרפים, ואמר לנו במלים האלה "עשיתם לי את היום". מה זה את היום? עשה לי את השנה!!!! או לפחות את החצי שנה עד לביקורת הבאה. .. איזה כיף, איזה תותח הילד שלי אין עליו

כמובן אחר הצהריים הגדול אומר לי "למה רק הוא תמיד נוסע לשניידר? אני גם רוצה!"
הבטחתי לו לבוא איתנו לביקורת הבאה

mitmit11

New member
קיצור שעות עבודה בהריון

אז אחרי השבוע שעבר אני די בטוחה שאני הולכת על הכיוון הזה... היות ואני עובדת בבי"ח יש רופא תעסוקתי זמין פעמיים בשבוע.

השאלה היא איך אני משכנעת את הרופאה שלי לתת המלצה כדי שהוא יחתום בלי בעיה?
כדאי ללכת לרופאים מומחים אחרים? (בהיסטוריה הרפואית הקצרה שלי
אלרגיות סביבתיות וכאבי גב וברכיים עד כדי בלט דיסק חמור לפני שלוש שנים, על סף פריצה).
הקושי שלי הוא די סובייקטיבי, אין משהו בבדיקות או מדדים שהיה בעייתי...

מישהי עשתה את זה? מה התהליך?

MotheRonit

New member
חטיפים/ממתקים תוצרת בית

הכי פשוט מבחינתי הוא לקחת תמרים (בולי מדקלמת "סוכריה של הטבע" לא באמת חשבתי שזה יתפוס אצלה
) ובחור שנוצר מהוצאת הגלעין (גרעין?) תוקעים מקל קינמון/של ארטיק. אפשר כמובן לתקוע כמה תמרים שרוצים. והרי לכם סוכריה על מקל.

> תפוצ'יפס:
מלוח: חותכים תפוחי אדמה לעיגולים לא דקים מדי. מפזרים מלח. ושמים במסננת. זה מוציא נוזלים. אחר כך מתבלים לפי הטעם (ברביקיו, גריל, טבעי...
) ואופים בתנור על 200 מעלות על נייר אפייה שמרוח עם מעט שמן
מתוק: תפוח עץ. מפזרים מעל סוכר (וקינמון אם אוהבים) ולתנור. עם חמאה על נייר האפייה.

kramerkaren

New member
מוסיפה עוד:

במתכוני עוגות\מאפינס להמיר חצי (על פי גוגל אפשר עד 4\3, אבל לא ניסיתי) מהשמן ברסק תפוחים, ולהוסיף רבע כפית סודה לשתייה. יוצא מעולה.

גלידת בננות - בננות שעברו את זמנן
, להקפיא. כמה דקות בבלנדר ויש גלידה קרמית מדהימה, בסיס מעולה לשייקים וארטיקים. לא צריך להוסיף שמנת והמרקם נהדר.

קרטיבי מיץ פירות

להקפיא ענבים (רק לילדים גדולים יותר), גם להקפיא תמרים יוצא מעולה.

שיפודי פירות. כי זה תמיד יותר טעים על שיפוד.

giraffelle

New member
לפירות הקפואים תוסיפי

משמש, אפרסק, נקטרינה, מלון... להיט.

אבטיח גם נחמד, אני אישית פחות אוהבת. את האבטיח אפשר גם לרסק ל"ברד". אפשר בעצם לרסק כל פרי, אבל לא כל בלנדר מסוגל להתמודד עם פרי קפוא. אבטיח מתרסק בקלות.

מתוקיים

New member
אף אוזן גרון

אשמח לקבל המלצה על פרופסור מומלץ לאף אוזן גרון באזור המרכז/השרון
תודה!!!!!

sheffys1

New member
ניתוח כפתורים

קטקט 1 (בן שנה ושלושה חודשים) יעבור ניתוח כפתורים ביום חמישי הקרוב. עלינו להתייצב בשמונה בבוקר בביה"ח, אחרי 4 שעות צום.
אשמח לקבל כל טיפ, קטן כגדול, שיעזור לנו להקל עליו את התהליך ככל האפשר (כולל טיפים להתנהלות עם אחיו התאום, קטקט 2, שאנחנו מאוד מקווים שיהיה בריא, וילך למעון באותו היום).

Bacio

New member
אני מאחלת לך שיעבור בקלות

הטיפים שלי יש הם לילדים גדולים יותר (הבאנדליקו עברה את הניתוח בגיל שלוש).

בכל מקרה הייתי מסבירה להם מה יקרה, ומארגנת גיבוי (לקטקט 2) במידה ולא תשתחררו מהר כצפוי (ראי שורה הבאה).

ואני מחזיקה לך אצבעות שהניתוח לא יסתבך (אנחנו זכינו...).

למעלה