ענת יכולה להמשיך לבכות על העוול שהיא עושה
R Roeiii1 New member 20/6/13 #154 אבל לא שמתם לב שהראו את חדר האח הגדול? לכמה שניות ומישהי שם נראה לי צעקה ובכתה?מי זאת הייתה?לא הספקתי לראות
אבל לא שמתם לב שהראו את חדר האח הגדול? לכמה שניות ומישהי שם נראה לי צעקה ובכתה?מי זאת הייתה?לא הספקתי לראות
מ מוטי חוף מציצים New member 20/6/13 #161 פאולינה מתארחת אצל קותי http://web.stagram.com/p/481922026678588803_21266860#1luh2UdjFyHQbDOi.01
א איש העטלף New member 20/6/13 #165 אפשר לעשות השתקה סלקטיבית? נניח להשתיק רק את שלי???? לא יכול יותר לשמוע אותה יותר!!!! דיי סתמי שתקי תפסיקי עם הצחוק המטופש שלך... עם החיוכים חושפי השיניים המעצבנים שלך ועם החפירות הבלתי נלאות שלך! אוףףףףף
אפשר לעשות השתקה סלקטיבית? נניח להשתיק רק את שלי???? לא יכול יותר לשמוע אותה יותר!!!! דיי סתמי שתקי תפסיקי עם הצחוק המטופש שלך... עם החיוכים חושפי השיניים המעצבנים שלך ועם החפירות הבלתי נלאות שלך! אוףףףףף
S shouldistay Active member 20/6/13 #170 ענת במקום לשים לב לשגיאות גסות של מספרים היא שמה לב לכל מני שגיאות גבוליות שלא מעניינות אף אחד.
T TheShining New member 20/6/13 #195 לחלוטין. ומה עם "אני יבכה, אני יגיד"? אף אחד מהם לא יודע שצריך לומר אני אבכה, אני אגיד. חבורת עילגים, וביז'ו בראשם. תת רמה.
לחלוטין. ומה עם "אני יבכה, אני יגיד"? אף אחד מהם לא יודע שצריך לומר אני אבכה, אני אגיד. חבורת עילגים, וביז'ו בראשם. תת רמה.
ב בליסימו1 New member 20/6/13 #215 מה שעשו לדורין בחדר האח טהוניה הייתה כבר משתגעת ושוברת את כל החדר.