יום 47 ב
אחה״צ

בא לי לחשוף משהו אישי על עצמי

בהשראת המשימה הנוכחית..

בתור נערה, כל מה שעניין אותי זה רק חברים וחברות, בריחות מהלימודים וצחוקים, הראש לא היה בלימודים בכלל, והציונים בהתאם!
מכיוון שכך, הדיבור שלי היה מאוד עילג והייתי שוגה המון בשפתי. הטריגר לשינוי שחל בי היה שבמפגש משפחתי כלשהו,אמרתי ליד הנוכחים ״וילונות יפות״ ובאותו רגע הייתי נתונה לביקורת איומה ולהשמצות מצד הנוכחים ה׳ שגרם לי לרצות להבלע באדמה.
לקחתי את זה קשה אבל החלטתי שעליי לא יצחקו יותר ואני אלמד לדבר נכון. לקחתי את עניין העברית התקנית ברצינות והיום, אני כבר רגישה לכל טעות ומשתדלת לתקן אנשים (בידיעה שישמחו לקבלה ושלא ייפגעו) ובעיקר את הילדים שלי...

על זה נאמר: ״אם תרצו, אין זו אגדה״!!!!

יש לי תחושה שענת האסטרטגית

קלטה לפי הצעקות שהקבוצה של גילי חזקה ואהודה בחוץ, ולכן עברה קבוצה.

erik555

New member
דווקא לא. טהוניה זכתה פעמיים במירב הקולות

וביז'ו גם שורד כמה הדחות רצוף. בצד השני רק גילי נחשב חזק.

פאו היא החיילת הבכירה הראשונה שעפה - והיא מהצד של גילי. כך שממה שידוע להם - הצד של גילי הוא הפחות אהוד.

לכן, ענת הולכת נטו עם מה שנראה לה. מלכלכת על ביז'ו החזק. נכנסה בלבנה האהודה שקיבלה ים צעקות. ועכשיו גם בטהוניה שקיבלה פעמיים את מירב הקולות! למרות שהיתה החברה הכי טובה שלה.
ענת הולכת הפוך לכל מחשבה אסטרטגית...

hericane

New member
ענת היא נטו מטומטמת

עם שתי בעיות קשות:
א. אגו מנופח שזקוק למישהי שתעריץ אותו נון סטופ
א. וחצי - בלבול קשה בין הערצה וחיבה
ב. בעיות קשות באינטימיות.

מה שאומר - להיות חבר שלה טוב רק מרחוק. זה היה נכון לדנה, זה נכון ללבנה, זה נכון לטהוניה וזה יהיה נכון לשלי (אם אני מזהה נכון - הניצנים של אנטי שלי כבר שם)
(ואחריה גם לדורין - רק ששם זה יקרה אפילו מהר יותר)

12westi

New member
ענת עובדת קשה מאוד. טיפוס מלוכלך ... לא באה

לי טוב בכלל מההתחלה וזה הולך ומחמיר מיום ליום. יש לה לשון ארוכה ביותר שנכנסת עמוק עמוק לת-ת של כל מי שהיא מדברת איתו.

עידמןן

New member
עדכון אחרון מהבית:

אחר צהריים רגוע בבית האח הגדול. אבי, לאון, דור וגילי שוברים שיא בזריקת כדור בבריכה בזמן שחלק מהדיירים אוכלים ארוחת צהריים. לאחר שהבינו הבנים כי הם לא יצליחו לשחזר את ההצלחה מחליטים הארבעה לצאת מהמים ולהצטרף לארוחת הצהריים. דורין היחידה שעוד לא הצטרפה לשלוחן האוכל, היא מתבודדת על הנדנדה בחוץ ועושה חושבים עם עצמה. כאשר ענת מצטרפת אליה היא מספרת לה כי הסיפור עם גילי עדיין מטריד אותה ומעדכנת אותה באירועים האחרונים.

טהוניה וביזו מרכלים על ענת
http://big.israup.com/2013/06/blog-post_20.html

yaya140

New member
עדימןן לא יפה שלא העלת את מה שלאון אמר על פאו

שהוא מבקש שהיא תשמור לו אמונים (שלשום 2:20 בלילה)
גם אני וגם מוטי בקשנו ממך כמה פעמים ואתה לא מתיחס

ניצנץ63

Well-known member
האמת שגם אני ביקשתי. ואשמח גם את השיחה שלו עם

דור על המיטה של פאו.

עידמןן

New member
בקשות בפרטי לא הייתי שם אזכור מזה..

עלה את זה בהקדם מדובר בקטעים ששוקלים 100-300 מגה

למעלה