סיכום החגים

riktal

New member
סיכום החגים

איך עברו החגים
משהו מעניין/מיוחד שעשיתי בחג
סרטים שראיתי
סדרות שצפיתי
ספר שקראתי
שיר
סרטון
תמונה

MEEE!

איך עברו החגים: בסה"כ היה נחמד..עם מבחנים בין לבין אבל התארחתי הרבה פעמים אצל משפחה של חבר שלי והיה ממש נחמד

משהו מעניין/מיוחד שעשיתי בחג: אתמול היינו בעל האש אצל דודה של חבר שלי ויש להם בית מלא גאדג'טים אז ממש התלהבנו!
סרטים שראיתי- אממ לא זכור לי משהו ממש מיוחד
סדרות שצפיתי- בקושי רואה טלוויזיה..הצלחתי להשלים פרק של החץ אבל עוד לא סיימתי לראות ת'עונה..
ספר שקראתי- רק של לימודים..
שיר- אין לי רעיון כרגע
סרטון/תמונה- אין לי..

דברים להוספה: וואי מטורף מטורף כמה חתונות הולכות להיות לי השנה!! עוד חברה הודיעה לי שהיא מתחתנת ובסה"כ נכון לעכשיו יש לי 4 חתונות!! (עוד אין ממש תאריכים)
אה ואני וחבר שלי טסים למדריד עוד שבועיים!!!!!!!

משי22

New member

איך עברו החגים: בסך הכל נחמדים, אבל זה כבר נהיה מתיש... מזל שנגמר

משהו מעניין/מיוחד שעשיתי בחג: לא הרבה. הלכתי למשפחה בסוכות וזה היה נורא כייף, אבל זהו. לא טיילתי או משהו מיוחד.

סרטים שראיתי: זעם הטיטאנים, אחד הסרטים המשעממים ביותר שראיתי בחיי, אבל ראיתי עם חברה אז החוויה היתה בכל זאת נחמדה

סדרות שצפיתי: אני עושה עכשיו מרתון גלי מהעונה הראשונה, וזה ממש משעשע לראות איך הדמויות השתנו במהלך העונות. בחצי הראשון של העונה הראשונה למשל סנטנה בכלל לא פותחת את הפה, וקורט יותר מוזר ממעניין.

ספר שקראתי: מצרפי המקרים, מומלץ מאוד מאוד מאוד!

שיר/ סרטון/תמונה: אין לי משהו... אני עוד צריכה להסתכל בכל התמונות החדשות שפורסמו לקראת עונה 9!

We Are Infinite

New member
מותר לי לאחר,שלושה ימים לא הייתי על המחשב

איך עברו החגים: סופסוף נגמר! אני עובדת שבתות וחגים, אז מזל שנגמר
משהו מעניין/מיוחד שעשיתי בחג:התמכרתי לקנדי קראש

סרטים שראיתי: הבלינג רינג (החדש), הסרט ההוא עם המיניונים.
סדרות שצפיתי : בתוך הבועה (גרועעעעעעעע), וזהו סה"כ, אם לא מחשיבים את זה שאני צופה בעל טבעי כל הזמן
ספר שקראתי: ימים יגידו וההמשך שלו חטאי אב (מדהים מדהים מדהים כולם לקרוא ועכשיו!!!), מפוצלים (חמוד ביותר), אות אתנה (אהההההה!!!!!!!! אומייגאד מתי ההמשך?!?!) והדברים שאני רוצה (חביב ביותר)
שיר:
סרטון:
תמונה:http://kamidiox.deviantart.com/art/Supernatural-Seasons-381932260

We Are Infinite

New member
הסדרה היתה גרועההההה

(אבל שמעי, בכל זאת סיימתי לראות את כל הפרקים
. למרות שאני די משייכת את זה לשחקן של סאם הצעיר
)

Ayelet 363

New member
מסכמת באיחור

איך עברו החגים
משהו מעניין/מיוחד שעשיתי בחג: התקדמתי בלמצוא רעיונות לכתיבה, הייתי באייקון.
סרטים שראיתי: Much Ado About Nothing של ג'וס ווידון.
סדרות שצפיתי : אנג'ל- סיימתי את הצפייה השנייה, שילד- מאוד התלהבתי. וגם ראיתי קאסל, בונז, איך פגשתי את אמא, גלי ועוד.
ספר שקראתי: ההמרה
שיר: שירים מוויקד ומרנט.
סרטון
תמונה

מחר אני באה להיקלט במעונות וכנראה נשארת לישון שם. |פחד|

riktal

New member
אני

איך עברו החגים - בעיקר נחתי וניקיתי את המקס
משהו מעניין/מיוחד שעשיתי בחג - בחול המועד סוכות השתתפתי בצעדת ירושלים מטעם בתי המשפט
סרטים שראיתי - הניצוץ המקורי עם ג׳ק ניקולסון - למרות שקראתי את הספר לפני שנים, זאת הפעם הראשונה שצפיתי בסרט, שהפתיע אותי לטובה עם ההפקטים בהתחשב בעובדה שזה סרט די ישן. סרט נוסף שאהבתי זה סיפורו של דולפין. ראיתי גם בקולנוע את מי מפחד מהזאב הרע והתרשמתי לטובה
סדרות שצפיתי - התמכרתי רישמית ל-NCIS
ספר שקראתי - אני קוראת את המירוץ המטורף של הרלן קובן ונהנית מכל רגע
שיר+סרטון - ג׳יימס מבצע את: don't you forget about me במסיבת הסיום של העונה השמינית של סייק:
http://youtu.be/pLqmzNPoe34
תמונה - יום לפני ערב סוכות איבדתי את פזי שלי שנפטר אחרי מאבק ממושך ורשלנות של וטרינר

למעלה