לפי מה שזה נראה מכאן הפלטה לא מקורית
אין לי את הנייקד המקורית, אני מסתמכת רק על הקישור שמרינה צירפה- אם תסתכלי טוב בתמונה הראשונה בפוסט, היא משווה שתי פלטות. העליונה היא הנייקד המקורית והתחתונה היא פלטה מזויפת.
בפלטה המקורית כל הצלליות טיפה שקועות בתוך המסגרת של הפלטה ולא רואים את מסגרת המתכת של הפאן. לעומת זאת בפלטה המזויפת הצלליות בגובה של המסגרת, הן לא יושבות טוב בתוך המסגרת ורואים בבירור את מסגרת המתחת של הפאן- שזה גם מה שרואים בתמונות שהעלית. גם השוואה של הצבעים, הפלטה שלך יותר דומה לפלטה המזויפת.
לפי מה שהבנתי קנית מאותו מוכר, רוב הסיכויים שאם חלק מהמוצרים שלו מזויפים רוב המוצרים מזויפים.
אני חלילה לא אומרת את זה בשביל לבאס אותך או לעצבן, אבל יש בעיה להשתמש בפלטות כאלה. כמו שמישהי אחרת כתבה בשרשור, הפלטות המזויפות לא עוברות אישורים של אף משרד בריאות, אין לך דרך לדעת מה יש בהם, בהחלט יש סיכוי שיש בפנים חומרים רעילים שבמקרה הטוב רק יעשו גירוי ובמקרה הגרוע יכולים ממש לגרום לפגיעה. אני באמת לא הייתי ממליצה לך להסתכן, חבל על הבריאות שלך, ועוד בשביל איפור [עם כל האהבה שלי לתחום... בכל זאת]
ולהבא עדיף לעשות את הבדיקות האלה מראש ואם לא בטוחים פשוט לא להזמין. אני לא מנסה להטיף לך מוסר, פשוט חושבת עלייך ועל העצבים וההתעסקות שצריך להשקיע אח"כ כשמקבלים מוצר מזויף