MadEquation
New member
שלום לכולם,
מקווה שכאן המקום הנכון.
אמא שלי, שמאוד אוהבת לבשל, התלהבה בחודשים האחרונים מתוכניות הבישול הטלוויזיונית, בעיקר בגלל הרטבים המורכבים שבהן, והדומיננטיות שלהם.
רציתי להפתיע אותה בסדנת בישול שמתמקדת בהיבט הזה - או לפחות זה מהווה חלק מהותי ממנה - בניית רטבים, התאמה שלהם לסוגי מזון ועוד.
עברתי על סדנאות שונות שמציעים באינטרנט - כמו מטבחי ו-פורשף, אבל לא הצלחתי למצוא שממש "קולע" להגדרה הזו.
אשמח לשמוע עוד רעיונות - אם יש לכם/ן.
תודה מראש!