הכל על WIZZ AIR כפי שכתב הגולש guinness76 בפורום צרכנות.
(בשביל החברים שנוהגים לכתוב על החברה, ובשביל אלה המתעניינים בטיסות להונגריה.)
אז ככה פעם ראשונה שאני טס איתם ורק מילים טובות .
במחיר מגוחך של 80 יורו הלוך וחזור לבודפשט ושמעתי על אנשים שטסו במחיר נמוך יותר מותר להעלות לטיסה :
1. תיק גב .
2 מעיל .
3. שקית של קניות בדיוטי פרי ( אני עליתי עם שקית ענקית ולא אמרו לי מילה ). אפשר בשקית לשים עוד תיק גב ואחרי שיורדים מהמטוס להתארגן ... לי זה מתאים .
טיסות לא מלאות לחלוטין, מקומות בודדים פה ושם .
מטוסים מבפנים נראים טוב מאוד כיסאות עור סגולים במרווח רגליים סביר אם בחרת מקום שמור ואתה יושב שורה ראשונה אז עוד יותר הרווחת .
מי שמזמין מקום שמור יושב באחת מ-2 השורות הראשונות ובשורה הראשונה יש מלא מקום לרגליים וגם בגלל שאין מקום להכניס את התיק מתחת לכסא כמו שהם מבקשים אז הם נותנים לך לשים את התיק בתא למעלה ... סוג של שידרוג , אגב אפילו אם תשים משהו בתא למעלה הם לא אומרים מילה מי שמזמין מקום שמור עולה ראשון למטוס ועוקף את כל התור .
הם פותחים שער וצריך לבוא עם הכרטיס המודפס בבודפשט בחזור מתי שמודיעים על השער כבר אפשר לגשת לשער ולחכות בתור לעלייה .
דיילים ודיילות אדיבים נעימים וחייכנים , אבל מקפידים .
לגבי ההסעה הם מוציאים את המיניבוס עם נהג עם שלט של WIIZZ AIR קל לפספס אותו ולא פשוט למצוא את המקום שצריך לחכות שם בחזור זה ליד מלון ריג'נסי במרכז העיר במרחק הליכה קצר מוצי אוצה , אבל צריך לשים לב ללו"ז כי אי אפשר להקדים הם פשוט לא יבואו לאסוף לפי הזמן המראה זה הזמן שיבואו לאסוף אותך . וגם בהלוך חיכה נהג וגם בחזור הגיע נהג טיפה מורכב אולי לא מומלץ .
הכי חשוב לקרוא באתר שלהם את הכל כמה וכמה פעמים , הבנתי שאפילו יש להם שירות לקוחות באנגלית בטל' בארץ.
אם עשית צ'ק אין באינטרנט ויש לך רק מטען יד ( תיק גב ) אפשר להגיע בנתב"ג ישירות לבידוק לעמדה יעודית לנוסעים עם מטען יד ואם יש לך את החתימת יד אז התהליך עוד יותר קצר גם בחזור .
הכל לקח לי סה"כ פחות מ-10 דק' שזה עוד יתרון עצום ואת כל יתר הזמן בדיוטי או בטרקלין .
לסיכום שוה כל אגורה .לפחות בשבילי.