יונה זה הסימן שלי פה כמו אצל ספונסר

יונה זה הסימן שלי פה כמו אצל ספונסר

שלחתי לך תשובה פעם זה היה קופץ למעלה אז אם לא ראית מר תחום ציבורי יונה בומבר בבקשה

אל תכעסו אני לא קורא הודעות אלא אם כן הם מוצמדות לשירשור שלי שיהיה פה כל יום עד אחרי הסדר ואחרי כן רק פעם בשבוע תחזית ודוחות אם יהיה צורך בהחלפת פוזיצייה משורט ללונג או להיפך אחרי פסח תבוא הודעה מתפרצת לא לדאוג כרגע שורט בתא עד הודעה חדשה יכול להיות רק 4 ימים נראה בינתיים מאתמול ב15432 עד היון בסגירה אני לא באופציות מדובר על הגנות לתיקים תקר

אכתוב פה לפחות פעם בשבוע אחרי פסח וד ליל הסדר כל יום.נתתי מתאריך 11.3.12 עד אתמול שעה 1632 לונג בתא ואז שורט בתא הבוקר עוד הסםפקתי לשמור על הטרק רקורד עם ההודעה הזו שלי אצלכם לשורט שניתנה במדד ירוק
כמו ההודעה הזו אתמול להתחלת השורט בתא שניתנה במדד 0.75 ירוק אולי יותר יצאה ב1632 ונמחקה עי ארז מטלנירי שהיה כל התקופה בשורט והאכיל אותם לוקשים ואני דחקתי אותו מהחזית ועוד אחד ברמריקאי גם נעלם מהחזית למרות שמר טלנירי יושב כמו איזה טיפש על כיסא ונעץ מודעה שהמרחק בינה ובין האמת רחוקה כשמיים לארץ ובנוסף הוא מפר ברייש גלי וברגל גסה את לא פחמשבעה סעיפים שכל הגולשים חתומים עליהם סעיפי יסוד (של האינטרנט) סעיפים שקיימים בתפוז ספונסר דיבורסה ואצל זה שמפר אותם מר גינצבורסקי הבוקר חסם אותי ארז אחרי ששאלתי למה נמחקה ההודעה על השורט
זו ההודעה http://www.talniri.co.il/forums/Message.asp?Id=893256
היא בענן נמצאת בטקסט ותגיע גם לבית המשפט עם ההודעה שלו נעוצה שבוע בשלשה פורומים, אחרי שהכניסות להודעות שלי עלו בגרף מאונך כמעט והגיעו למעל אלף בשלשת הפורומים שלו ביום לכלל הודעותי הוא יקבל מכתב מעורכי דיני השבוע ויבין למה הוא עובר על החוק הן מבחינת סדר הדין האזרחי והן הפלילי

כאילו שאם הוא חסם, המדד עלה היום חה. חה אתה לא יודע יונב איזה חרה אכלתי עד שהגעתי למה שהגעתי ואני נותן להם תיק בארץ שעד השורט עלה ב13 יום ב13 אחוז והיום בירידות ומחר יעלה יותר כי התחיל ב375000 (זה המינימום לתיק בארץ אצל הזכיינים שלקחו בארץ את הזיכיון) עלה ל420 אולי מעל ולכן 4 חוזים 155000כפוך 4 ואני שמתי שש כי זה תיק שעלה פי יותר מ2 שהמעוף עלה 13 מוך 6 והיה יורד יותר בלי חוזים הבנקים במנה כפולה שם חמש במדד וחמש בפיננסים הם עולים ראשונים הרבה ומחר תראו איך הם יורים והתיק של פורום טלנירי וספונסר הישראלי עולה כי יש שם שש חוזים מכורים
אנני לא נשברתי בשום שלב תן לי להתמודד עם כישים עם שכל ר לא עם אידיוט כמו גיזזובי שזורק אבן לבאר תביא מאה חכמים ולא יוציאו אותה
Each time I find myself laying Flat on my face
I just pick myself up and get back in the race
.

That's life
That's what all the people say
You're riding high in April
Shot down in May
But I know I'm gonna change that tune
When I'm back on top, back on top in June

I said that's life
And as funny as it may seem
Some people get their kicks
Stomping on a dream
But I don't let it, let it get me down
'Cause this fine old world
It keeps spinning around

|מטוסההודעה בספונסר טלנירי לונג תא 11.3 בפ"נ

אתמול רשמתי עליות! תנצלו תקנו את המניו סוחר לטווחים ארוכים11.03.2012 | 10:26:26אתמול רשמתי עליות!
תנצלו תקנו את המניות בתא 25 כל עוד לא הגיע ליעד שלי בהודעה לפחות 1.2 למעלה ! כרגע רק 0.9
תשלפו מהמדד בנקים פיננסים ונדלן. מ 13 לחודש אתן מניות עשר שמכות מדד!
המדד מחר בניו יורק יגיע לפחות בגבוה מעל 1375 לפחות!!!בתל אביב יגע השבוע ב1100 במדד המעוף מחר או ביום ג !!! זה עשר נקודות מתנה מהמודל נחיה ונראה

בהצלחה ובוקר טוב אתמול רשמתי עליות!
http://www.sponser.co.il/ForumReadMsg.aspx?ForumId=1&MsgId=3044304
|מטוסההודעה בספונסר טלנירי לונג תא 11.3 בפ"נ

רק מבחן התוצאה הוא הקובע כניסה לתיקים וצפיה בזמן אמת במבחן זה כנסו לאתר יהוו פיינס והרשמו :- [email protected] =====ID סיסמא:=== 123456 אחרי שהסתיים תהליך הרישום תלחצו על הפאנל למעלה MY PORTFOLIOS בשלב זה תלחצו VIEW ALL PORTFOLIOS תבחרו בתיק בו התחיל המעקב באתר שלכם יש שם לכל תיק ופרטים על תחילת המעקב השני של תפוז מ9.1.12 השלישי הרביעי והחמישי הם שלכם 2 ניו יורק ואחד הודו יש שמות בכל מקרה לצפיה בהודעותי האחרונות בענייו תיקי המניות לחץ על השם סוחר לטווחים ארוכים

תנצלו תקנו את המניות בתא 25 כל עוד לא הגיע ליעד שלי בהודעה לפחות 1.2 למעלה ! כרגע 0.97 בהודעה זו צפו 233 גולשים

ּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּ=

עכשיו שימו לב טוב טוב טוב אני היום רק בשירשור הזה ילווה אתכם כל היום
בכל מקרה היום מכניסים הגנות !!המעוף עלה השנה השבוע כולל היום 3.5 בפנ עלה השבוע הרבה יותר צריך לשמור עליו הדפ עלה השבוע 1.39 לכן החוזים ירוקים והמעוף לא עולה זה אחד .סנופי עלה החודש 3.72 המעוף מעל 5 בפנ ב13 יום מעל 12 13 בעצם צריך לשמור עליו אם טעינו הגרף יהיה ישר עם צדקנו דילגנו והגדלנו הפער מול המעוף..השנה הסנופי עלה 12.64 בפן עלה יותר ב13 יום המעוף עלה השנה
5.4 שנה שעברה ירד ב 18.6 אני זוכר הכל בראש הסנופי לא ירד שנה שעברה

המעוף יצר פער שלילי בתקופה ארוכה בגלל יום א שעלה לא יעלה פעמיים ואמרתי אלף פעם פה ושם 5 יפרוץ עוד חמש שם ופה לא יפרוץ 1450 ירד 5 .ופה ירד קודם את מה שעלה בחווא5ה ועוד חמש כלומר קודם ל1135 שזה חמש אחוז והיתר לכפרות ילך .

לסיכום מהיום בסגירה בפן עם הגנות אלא אם כן המדד מגיע מינו 0.07 אדום לפני הסגירה הגנות מייד למה?? עם הטיפשים יעלו אותו נעלה ונצא בסגירה .,

ב12.3 הפגזות כולם מבוהלים אני מרגיע

מודל, היום יום שלישי ברציפות המעוף סוחר לטווחים ארוכים12.03.2012 | 09:17:20ובהבתשובה לשאלת גולש בסיום המסחר בNY יום ו אחרי שניסיון הפריצה השלישי שצלח ! "מה יהיה בהמשך" הצגתי נתונים שהראו שהמדד יפרוץ היום את 1375 ואולי יתבסס מעליו . החוזים לא מענינים אותי *אין יתרון יחסי במה שכולם רואים* אתמול. שאל אותי גולש לגבי אופציות מעוף עניתי לו, כל עוד אנחנו בלי הגנות, תחזיק קולים (ההודעה נמחקה וכך גם שאלת הגולש- אסור לפנות אלי חה חה חה )מאחר ולפי הנתונים שבידי אין התנגדות במדד 1090 , הרי שהמדד יהיום , חצה את 1090 בקלילות בדרכו ל1100 *רק שם נמצאת התנגדות משמעותית * לכל הגולשים הצעתי אתמול לקנות ,בנקים פיננסים ונדלן זה היה שהמדד ירד ל 0.8 .,וכתבתי "תנצו את ההזדמנות" במדד אפס שהותקפתי ע"י
ה"קומץ" קראתי לגולשים לקנות עוד מנה במדד אדום וטענתי, במדד אדום שהסגירה תהיה בין –0.1 ל0.7 ואכן נסגר 0.48 מי שקנה בשני ההמלצות נמצא בירוק קטן

בורט טוב לכם ובהצלחה
ומי שמחק גם הודעה במדד אדום על סגירה בין -0.1 עד 0.7 לא הוריד המדד שנשאר על 0.48 צלחה

בהודעה זו צפו 236

אתמול מודל שורט כולם שאננים אני מזהיר

טוב שימו לב טוב, שלא תגידו שלא אמרתי מראש אלא אם ירד 0. - וסוחר לטווחים ארוכיםו
מספר צפיות: 462בשירשור הזה אלווה אתכם עד הסגירה פה ובניו יורק אם יהיה צורך בינתיים תקראו את המגילה ותבינו למה אנחנו בכל מקרה מכניסים היום בסגירה בתל אביב הגנות בניו יורק בינתיים לא הכל נודיע מראש לא ערכתי לא הגעה יכול להיות שזו הודעה אחרונה שלי פה נמאס לי אני ישלח רק תוצאות מי צריך יותר

טוב שימו לב טוב, שלא תגידו שלא אמרתי מראש

טוב שימו לב טוב, שלא תגידו שלא אמרתי מראש
אז ככה , היתה לנו ישיבה כי אני חוזר לניו יורק יום אחרי ליל הסדר . מי זה לנו? ובכן ,אנחנו מוכרים זיכיונות בלעדיים בכל העולם למעט הודו סין ארהב הונגונג

CAC DAX U FOTSE חוץ מאלו זיכיונות תמורת תמלוגים על שני המודלים .הקבוצה בארץ כוללת 3 אנשים, הראשון המנהל שידאג להקמה פעילות מ 1.6.2012. הוא רו"ח חזר מחול אחרי שהיהCFO של חברה ציבורית בחול , שם הכרתי אותו, חברה בינונית (קטנה בעצם במונחי חול בשח חצי מיליארד מאזן אחרון ). השני עו"ד עם תואר בכלכלה והשלישי שלשה תארים מחזיק גם רישיון לניהול תיקים .איני מתרגש מהתארים אבל מציין .אני לא קשור רק מניות פעם בשנה ותחזיות להגנה שצריך, הראיה לא היינו בתא עד לפני 13 יום נכנסנו ועשיו מתחילים לדלג כי יש כרגע לתיק 12.74% מול 6למדד בשניות אלו (הבנקים זה החמש שעולים 0.5 היום ולא הקבוצה שעולה מעל אחוז. )
בזיכיון יש התחייבות שלנו שאנו עושים לפחות 50 אחוז יותר מהמדד הווה אומר אם תא יעשה נניח מהיום חצי שנה 20 אחוז בפנ יעשה 45 (20 פלוס 50 לחלק לשניים) אם תא ירד 15 בפנ יעלה בחצי שנה עשר אם תא ירד 50 בחצי שנה בפנ ירד 25 וכל הלאה. היום שהתחיל תיק בפנ. (שלא ימכר עד סוף השנה אלא רק הגנות לטווח ארוך מניות בשורט, לדילוגים קצרים מכירת חוזה כפי שהסברתי לא סומכים על סלינו על כתפנו חה חה ). התחלנו במדד 1087 נדמה לי עלה מאז מעל 60 נקודות 6.4 אנחנו 12.7 ונראה בסוף השנה מה יהיה על חול לא מדבר כרגע זה יגיע ששם יהיו בעיות בינתיים אין למעט מימושים של עד 2 בשלשת הניסיונות לפרוץ את 1435 דיברתי על זה .אם נחליט לקחת דילוגים קטנים נגן בחוזים. ואולי לא הכל נודיע מראש .שלחו אותי ללונג על ברק למחרת היום שהתחלתי בפלוס 0.7 במעוף את התיק ולמחרת ירד איפה היו החזאים רק אני המשכתי לונג אז גם להעתיק פחדו חה חה חה. שהרקולס אמר 1134 מייד תיקנתי אותו וציינתי לפחות 1.43 ואחר כך בהודעה מתפרצת אמרתי שובר 1.3 יש 1.7 אבל מה זה חשוב זה לא עבורכם , אתם נהנים ממשהו שמיועד לטרק רקורד לגופים ואפשר להציגו גם בעוד שנתיים. תגיע לפה גברת נחמדה יותר משתי שורות לא כותבת, ותשלח גיליון אקסל פעם ביום עם התוצאות סה טו לא מה לפני ולא מה אחרי חה חה .בילבו .מי שרוצה תחזיתשיפנה במייל או במסר התגובות פה לא מוצאות חן בעיני יש פה לפחות 30 שפונים אלי וקיבלו הם יכולים לשלוח לכם את זה כל מה שאמרתי חודש שלם צועק עליות קרה בפועל.

ברצוני לציין שמעקב זה הוא בחוזה מי שנהנה נהנה ,אבל הוא רק לצורך טרק רקורד ומספיק לי מקום אחד לא חשוב איפה ששומר ארכיון כמו תפוז שם התחלתי בתחילת השנה ספונסר וטלנירי זה כבר כפל וכו. לא באתי לדוג, המינימום שהם קבעו בעלי הזיכיון , 100000 אלף דולר מינימום. בניו זה חצי מיליון בהודו 300000 . מכל המאות שצופים בי בספונסר תפוז וטלנירי , עד כה התקשרו ועומדים לחתום הסכם סהכ מספונסר 9 מטלנירי 4 או 5 לא יותר ודווקא מתפוז 12 כנראה בגלל ש תיק ניו יורק והודו נמצאים שם מתחילת השנה. טוב מה זה מעניין אתכם לעיניננו בינתיים לא קנינו הגנות אבל היום בסגירה נקנה ואני מודיע זאת עכשיו.לפני הסגירה נקנה רק באם המדד ירד 0.3 משער הפתיחה מייד תבינו למה?? אני מדבר רק על תא אין קשר לארהב גם את זה מייד תבינו למה. .

יש מודל שער סגירה שהראה עליות להיום, יש מודל שער פתיחה ולגבי הפתיחה של היום באם אחרי הפתיחה המדד עולה מעל 0.32 אחוז וזה קרה שער הסגירה ב67 אחוז מהמקרים גבוה משער הפתיחה בזמנו שלחתי לכם דומה של ניתוח העניין הזה. באם שער הנוכחי יורד בשלב מסויים 0.3 המתחת שער כהפתיחה נגמר הסיפור בסגטירה מתחת לשער הפתיחה בין 0.3 ועד 1 אחוז תירגום.

אדום כי שער הפתיחה היה 0.26 למה עם יגמור בלא נשאר בלונג גם זה הסברתי מחכה תקופה של שלש ניסיונות לפריצת 1435 וביניהם מימושים אנחנו נשים הגנה וחצי כלומר נניח עכשיו על כל שער מדד כפול עשר חוזה וחצי כי התיק הזה בעליות עולה כפול ובירידות יורד כמעט 25 אחוז יותר. אני לא מיעץ לסחור את נתחזית באופציות .אני באופן טוטלי נגד מינוף הייתי בקטע נגמלתי עשיתי בפנ 13 מול פחות משש ב13 יום . בתיק 8 ניו יורק 8 מול 3 מתחילת החודש ירידות לא יגרמו נזק עוד תראו קיבלתם 38 מניות בארץ 10 בארהב תשואה שתביא 100 אחטוז בשנה רק בגלל המניות והתחזיות מה אתם רוצים עוד תגידו לי. שאלך לדוביד .אם תרצו אלך רק תגידו ואלך לי לא משנה איפה
עכשיו שימו לב טוב טוב טוב אני היום רק בשירשור הזה ילווה אתכם כל היום
בכל מקרה היום מכניסים הגנות !!המעוף עלה השנה השבוע כולל היום 3.5 בפנ עלה השבוע הרבה יותר צריך לשמור עליו הדפ עלה השבוע 1.39 לכן החוזים ירוקים והמעוף לא עולה זה אחד .סנופי עלה החודש 3.72 המעוף מעל 5 בפנ ב13 יום מעל 12 13 בעצם צריך לשמור עליו אם טעינו הגרף יהיה ישר עם צדקנו דילגנו והגדלנו הפער מול המעוף..השנה הסנופי עלה 12.64 בפן עלה יותר ב13 יום המעוף עלה השנה
5.4 שנה שעברה ירד ב 18.6 אני זוכר הכל בראש הסנופי לא ירד שנה שעברה

המעוף יצר פער שלילי בתקופה ארוכה בגלל יום א שעלה לא יעלה פעמיים ואמרתי אלף פעם פה ושם 5 יפרוץ עוד חמש שם ופה לא יפרוץ 1450 ירד 5 .ופה ירד קודם את מה שעלה בחווא5ה ועוד חמש כלומר קודם ל1135 שזה חמש אחוז והיתר לכפרות ילך .

לסיכום מהיום בסגירה בפן עם הגנות אלא אם כן המדד מגיע מינו 0.07 אדום לפני הסגירה הגנות מייד למה?? עם הטיפשים יעלו אותו נעלה ונצא בסגירה .,

ב1532 שהטיפשים העלו את השוק נכנסנו לשור

ב1532 שהטיפשים העלו את השוק נכנסנו לשורט אני לא באופציות הכנסנו הגנות לתיק בפ"נ
לקחנו אתמול 0.75 אחוז בהגנות בשעה!!!בשעה היו 400 כניסות ועד הערב מעל 500 ההודעה נמחקה ואני שהודעתי במעוף שזו ההודעה האחרונה הפומבית רק במיילים או במסרים גינזובי הבין שכל הגולשים שלו בכיס שלי מחק את ההודעה וחסם אותי שלפתי אותה מהאמריקאי היא עוד שם וגם אצלו בענן מי שלא יודע מה זה ענן יסביר לו אנגלו

נקנו 6 פוט ונכתבו 6 קולים 1150 כהגנה ב1526בתיק בפ"נ 3 - וסוחר לטווחים ארוכיםו
מספר צפיות: 52נקנו 6 פוט ונכתבו 6 קולים 1150 אפריל ב1526בתיק בפ"נ 3 לונג
התיק התחיל 100000 זה 375000 עלה ב12.7 המעוף עלה ב6 ומשהו. אחוז דורש 4 חוזים שמנו שש כי בירידות יורד יותר סוס| נקנו 6 פוט ונכתבו 6 קולים 1150 אפריל בתיק בפ"נ 3 לונג
ממש ב1626 כהגנות לבפנ 3 לונג 38 מניות מאוגות בשלשה מדדים בנקקים 5 נדלן 15 פיננסים 18 התיק עם הגנות .מהיום1526 זאת בהמשל להסבר שלי מדוע יש להגן על התיק שעלה ב12.74 % ב13 יום מ11.3.בו הומלץ על ידנו בנוסף להתרעה ללונג שניתנה
ב9.3 כאשר צלח ניסיון הפריצה השלישי שם והמדד נשאר מעל 1370 טענתי ששבוע אחרי כל העולם יעלה ונגיע בשלב א ל1100 המדד אכן עלה מ1087 עד הלום הגיע הזמן להגן על השלל שהצטבר במניות
בניו יורק ממשיכים בלי הגנות אם יהיו זה בחוזים ולא במניות שורט כי אנו רואים רק מימושים קטנים תוך 3 ניסיונות פריצה של 1435 כמו שהיה ב1370 נודיע מראש
סהכ 10 מניות יש אם בדקתם ביהוו ID TAPOZ11@WALLAץבםצ
סיסמא 123456 ורואים 7 תיקים בזמן אמת
בהצלחה וערב טוב
הקישור למעוף לא עובר תבדקו שם החוזים נמכרו ב1526 במדד מעל 0.7

http://www.talniri.co.il/forums/Message.asp?Id=893256

ttp://www.talniri.co.il/forums/Message.asp?Id=893208
----------------------------------------------פרסומת-------------------------------------------------------------------

|

הבוקר 0941 גיליתי שאני חסום שורט ההודעה

הבוקר 0941 גיליתי שאני חסום שורט ההודעה אבל ק

•28/03/12 12:26‫שלום אני סטטי רק טווח ארוך תכנסו תפוצצו מצחו‬ סוחר לטווח ארוך

הבוקר 0941 גיליתי שאני חסום שורט ההודעה אבל קודם עזרתי לשני חברה פה להעביר את כל ההודעןת מזוברוסקי לענון
בצהריים במדד ירוק התעקשתי השורט ממשיך תיק בפ"נ אצל טלנירי עלה ל14 אחוז ב14 יום והוא מחרטט שם בציטוטים 40 אחוז לשנה חה חה חה בטח שהם מ פ ח ד י ם 37 איש מאצלו איתנו בקשר מייל 5 והיום השישי כנראה מישהו שנכנס לפה חתמו על זכרון דברים אצל הזכיינים ויפקידו 100000 דולר הדולר יורד הוא יעלה חזרה והם יקבלו תוספת יוקר הכוונה תוספת דולר

ההודעה הבוקר אצלכם:-התחזית בפתיח למי ששונא מגילות חה חה חה
חוזר עוד שעה התחזית להיום ואתמול ירידות בתל אביב ועליות בניו יורק למרות שהמדד ירוק כרגע

שלום לכם זה סטטיסטיקה אז היום השם קיים אבל נגמלתי מאופציות רק סוחר לטווח ארוך ורק במניות. התחלתי לתת תיק אחד בתפוז אלוני בתחילת השנה .התיק מעל 20 אחוז כפול ופי שניים מSP500 בתחילת השנה חזרתי מח/
ופשה בארהב אליה נסעתי לפני שלוש ומשהו שנים וברך אשם הכל טוב דבש /עובד עם שלשה מודלים SP500 צפי המעוף צפי ואחד שבוחר מניות דבש ומשולבים/התחלתי אצל אלוני ,תיק ראשון פורסם ,תיק NY 2 Long עשה עד היום מ9.1.12 מעל 20 אחוז המדד חצי/ עברתי לטלנירי תיק NY 8 Long 1//3/12 עשה 9 אחוז עד היום 8 מניות בלונג .ביקשו תיק בישראל פתחתי להם בהודו שמכה מדדים 1 מניות כי בישראל המודל הראה שורט. פתאוןם אחרי משהו שקרה בניו יורק תקראו הראה לי לונג ב11.3.12 היה ביות כאן בדרום לא משנה מראה לונג מייד המלצתי על תיק 5 בנקים 15 נדלן 18 פיננסיים שיקרעו את המעוף מ11.3 והלאה טאץ ווד עד היום 12.9 אחוז מול מדד שש נדמה לי תבדקו בגיליון.
וטלנירי מפרסם ציטוטים מהשרוול ללא מעקב 40 אחוז בשנה ואני בתיקים מתחילת השנה מתקרב ל40 (וזה מעכב אמיתי לא כמן הדימיונות שלו הכל מראש עם ארכיונין של תפוז ספונסר טל נירי) ספונסר על הכיפק היה בעיות עם המנהלים שלו החלפנו מיילים ננפרדנו בידידות יש לו שכל פי 100 מטלנירי ופי 10 גולשים שם אני יודע לפי הכניסות אלי התחלנו עם 50 הגענו ל500 ביום
אצל טלנירי אחרי הלונג שלקחתי אתמול נכנסתי לשוקט בתא 600 צפיות בעצם 800 בכל הפורומים שלו זה האמריקאי אני בחזית .וזה המעוף גם בחזית קיבל חררה בשעה 1532 בדיוק הודעתי ר3 אז שמוכרים 6 קולים וקונים 6 פוטים 1500 6 חוזים להגן על תיק בפנ 3 שבכלל לא14 יום !!! מישהו בספונסר קנה קולים סולידיים ב11 על ההמלצה למניות 1090 ואמרו המנהלים למחרת שיר אחוז שחטתי אותו שלח לי מייל אמרתי לו אל תעיז למכור קנה 30 יחידות לא מכר ההפגזות עברו חגג עליהם שלשום אמרתי לו תמכור יש בעיות זה ההודעות האחרונות שלי אצל החכם באד'ם מר גקינזבורסק.י
טלנירי יושב בכיסא על המעוף כבר שבוע ומלכלך עלי אבל לא חוסם כי אני מביא לו ריטטנג אני עם הסוס מעליו 500 כניסות מש.... על הכיסא מלמעלה והוא שבוע שם 200 כניסות איכסנו עכשיו את כל ההודעות שלנו אצלו בענן בקישורים וטקסט כי הוא עשוי למחוק אותן למרות שיש להם רק3ורד גם אצל אלוני ןוגם בספונסר כאמור טלנירי יכול לצחצח לו את הנעליים הבדל של יום ולילה .האחד מטומטם מושלם לא יודע איפה עמד בתור שאלוהים חילק את השכל השני בחור מבריק וחכם עובדה שנפרדנו בידידות והוא לא יכחיש זאת.

טוב אחזור בעוד חצי שעה הכלב של הבן שלי אני הביביסיטר לא השתין מהבוקר כי פה החברה התארגנו להודעה זו הכסנת ההודעות של טלנירי בענן כולל טקסט המשך יבוא אין הדגשות נגמלתי אין תיקון שגיעות" יאאלה תהנו אהיה פה כל יום עם התחזית 24 תחזיות נתתי תבדקו בספונסר וטלנירי אף אחת לא שגוי נכנסתי ללונג בדיוק ב11.3 בישראל יצאתי אתמול המגילה ארוכה בהמשך קצר רק מספרים המ)

כתובות אינטרנט מצורפות:
זה ההודעות האחרונות שלי אצל החכם באד'ם מר גקינזבורסקי

צפיה בתיקים בזמן אמת
בבקשה קישור ליההו פיננס
http://finance,yahoo.com
קוד כניסה (ID)
[email protected]
סיסמא 123456
מסחר מושכל במניות
מכה את מדדי היחוס
שמות המניות ניתנות מראש ולא בדיעבד!
רמבחן התוצאה לכל טווח רק הוא הקובע את ההצלחה