סוחר לטווח ארוך
New member
שלחתי לך תשובה פעם זה היה קופץ למעלה אז אם לא ראית מר תחום ציבורי יונה בומבר בבקשה
אל תכעסו אני לא קורא הודעות אלא אם כן הם מוצמדות לשירשור שלי שיהיה פה כל יום עד אחרי הסדר ואחרי כן רק פעם בשבוע תחזית ודוחות אם יהיה צורך בהחלפת פוזיצייה משורט ללונג או להיפך אחרי פסח תבוא הודעה מתפרצת לא לדאוג כרגע שורט בתא עד הודעה חדשה יכול להיות רק 4 ימים נראה בינתיים מאתמול ב15432 עד היון בסגירה אני לא באופציות מדובר על הגנות לתיקים תקר
אכתוב פה לפחות פעם בשבוע אחרי פסח וד ליל הסדר כל יום.נתתי מתאריך 11.3.12 עד אתמול שעה 1632 לונג בתא ואז שורט בתא הבוקר עוד הסםפקתי לשמור על הטרק רקורד עם ההודעה הזו שלי אצלכם לשורט שניתנה במדד ירוק
כמו ההודעה הזו אתמול להתחלת השורט בתא שניתנה במדד 0.75 ירוק אולי יותר יצאה ב1632 ונמחקה עי ארז מטלנירי שהיה כל התקופה בשורט והאכיל אותם לוקשים ואני דחקתי אותו מהחזית ועוד אחד ברמריקאי גם נעלם מהחזית למרות שמר טלנירי יושב כמו איזה טיפש על כיסא ונעץ מודעה שהמרחק בינה ובין האמת רחוקה כשמיים לארץ ובנוסף הוא מפר ברייש גלי וברגל גסה את לא פחמשבעה סעיפים שכל הגולשים חתומים עליהם סעיפי יסוד (של האינטרנט) סעיפים שקיימים בתפוז ספונסר דיבורסה ואצל זה שמפר אותם מר גינצבורסקי הבוקר חסם אותי ארז אחרי ששאלתי למה נמחקה ההודעה על השורט
זו ההודעה http://www.talniri.co.il/forums/Message.asp?Id=893256
היא בענן נמצאת בטקסט ותגיע גם לבית המשפט עם ההודעה שלו נעוצה שבוע בשלשה פורומים, אחרי שהכניסות להודעות שלי עלו בגרף מאונך כמעט והגיעו למעל אלף בשלשת הפורומים שלו ביום לכלל הודעותי הוא יקבל מכתב מעורכי דיני השבוע ויבין למה הוא עובר על החוק הן מבחינת סדר הדין האזרחי והן הפלילי
כאילו שאם הוא חסם, המדד עלה היום חה. חה אתה לא יודע יונב איזה חרה אכלתי עד שהגעתי למה שהגעתי ואני נותן להם תיק בארץ שעד השורט עלה ב13 יום ב13 אחוז והיום בירידות ומחר יעלה יותר כי התחיל ב375000 (זה המינימום לתיק בארץ אצל הזכיינים שלקחו בארץ את הזיכיון) עלה ל420 אולי מעל ולכן 4 חוזים 155000כפוך 4 ואני שמתי שש כי זה תיק שעלה פי יותר מ2 שהמעוף עלה 13 מוך 6 והיה יורד יותר בלי חוזים הבנקים במנה כפולה שם חמש במדד וחמש בפיננסים הם עולים ראשונים הרבה ומחר תראו איך הם יורים והתיק של פורום טלנירי וספונסר הישראלי עולה כי יש שם שש חוזים מכורים
אנני לא נשברתי בשום שלב תן לי להתמודד עם כישים עם שכל ר לא עם אידיוט כמו גיזזובי שזורק אבן לבאר תביא מאה חכמים ולא יוציאו אותה
Each time I find myself laying Flat on my face
I just pick myself up and get back in the race
.
That's life
That's what all the people say
You're riding high in April
Shot down in May
But I know I'm gonna change that tune
When I'm back on top, back on top in June
I said that's life
And as funny as it may seem
Some people get their kicks