שבוע טוב

חנהפ

Active member
שבוע מצויין

הרביולי קנויים, עגבניות שרי רכות היו לי במקרר, יחד עם שום , בזיליקום וקרם קוקוס התקבל יופי של רוטב
היתה עוגת תפוחים בחושה
[URL]http://lechol-leshanot-lehanot.blogspot.co.il/2014/02/blog-post_5015.html[/URL]

בצהריים הכיוון היה אסיאתי, מגוון דים סאם,חזה עוף ברוטב טעים, ונודלס אורז שחור לבן עם ירקות -יאם!



 

Maldini Girl

New member
הייתה שבת טעימה

הכנתי מרק עוף עם גריסים שיצא מעלף.
היה גם קבב עם פיסטוקים
חיטה עם ירקות
עוגת שמרים במילוי גבינה
ועוגת תפוחים פשוטה פשוטה ומעולה.
 

LINKING5

New member
אפשר עוד מתכון

לקבב עם הפיסטוקים?
&nbsp
בקצב הזה אני פשוט יזמין את עצמי חחחח
 

Maldini Girl

New member
הבית שלנו תמיד פתוח...

את הקבבים עשתה דודה שלי לפי מתכון באינטרנט:
&nbsp
מרכיבים:
1 קילו בשר בקר טחון גס
1 יחידות בצל - בינוני, קצוץ דק
3 יחידות שום (שיניים) - קצוצות דק
3 כף/ות שמן זית
1 כפית/ות כמון
1 כפית/ות בהרט
1 כפית/ות מלח
1/2 כפית/ות פלפל שחור
1/3 כוס/ות פיסטוקים - פיסטוק חלבי ירוק, קצוץ דק.

&nbsp
אופן ההכנה:
בקערה עמוקה מערבבים את כל המרכיבים יחדיו עד לקבלת תערובת אחידה.
&nbsp
הערה: ככל שלשים את התערובת יותר, מקבלים תערובת אחידה וקבבים שלא מתפרקים על המנגל.
&nbsp
מכניסים למקרר לשעה עד שעתיים, המלצתי להכין את הקבב ערב קודם או השכם בבוקר אם מכינים אותו בערב.
&nbsp
מוציאים את תערובת הקבב מהמקרר וצרים מהתערובת כדור בקוטר של 4 ס"מ בקירוב. לשים את הכדור היטב ויוצרים קבב מאורך.
&nbsp
 
למעלה