סטטיסטיקה
ט טיפות קינמון New member 24/12/12 #4 זה מעניין !!!! סטטיסטית - לא באמת האם הרייקי של כולם הוא באותו צבע ?
ד דגנית New member 25/12/12 #10 מעניין שלהודעה הזו של סמיילי יש יותר צפיות מאשר להודעה הראשית... מעניין שאנשים פותחים חלק מההודעות בשרשור כאשר לא פותחים את ההודעה הראשית.
מעניין שלהודעה הזו של סמיילי יש יותר צפיות מאשר להודעה הראשית... מעניין שאנשים פותחים חלק מההודעות בשרשור כאשר לא פותחים את ההודעה הראשית.
S smile2life New member 25/12/12 #11 כי סמיילי מביא רייטינג אני פרובוקטור ידוע ואנשים אוהבים פרובוקציה על רומנטיקה. (הודעה בשביל הסטטיסטיקה)
כי סמיילי מביא רייטינג אני פרובוקטור ידוע ואנשים אוהבים פרובוקציה על רומנטיקה. (הודעה בשביל הסטטיסטיקה)
נ נועיק New member 27/12/12 #13 איך הרייקי שלי נראה? או נשמע? או מוחש? הבנתי שיש עוד חושים חוץ מראיה, אז הרייקי שלי: נראה לפעמים אבל בדרך כלל זה רק בראש שלי. נשמע כמו ציפצופים באוזן, אלא אם אני מקשיבה לדיסק טוב. מוחש - המון אפשרויות... אבל לא שאלת
איך הרייקי שלי נראה? או נשמע? או מוחש? הבנתי שיש עוד חושים חוץ מראיה, אז הרייקי שלי: נראה לפעמים אבל בדרך כלל זה רק בראש שלי. נשמע כמו ציפצופים באוזן, אלא אם אני מקשיבה לדיסק טוב. מוחש - המון אפשרויות... אבל לא שאלת
S smile2life New member 27/12/12 #14 לא שאלתי מאחר וזו הייתה הודעה לשם (שטטיסטיקה) תכלס כשאני מטפל בעצמי או באחרים (באחרים כמעט ולא) אז אצלי - הרייקי מרגיש כמו פעימות ולעיתים רחוקות חום.
לא שאלתי מאחר וזו הייתה הודעה לשם (שטטיסטיקה) תכלס כשאני מטפל בעצמי או באחרים (באחרים כמעט ולא) אז אצלי - הרייקי מרגיש כמו פעימות ולעיתים רחוקות חום.
S smile2life New member 25/12/12 #8 לא אייקונים אלא אמוטיקונים או בעברית ריגשונים (הודעה לם סטטיסטיקה ולידע כללי)