Sigal H

New member

החייכן הזה לא קשור לכלום, אבל התחשק לי להתחיל איתו, ואולי הוא יעזור לי לשכנע מישהו מכם לעשות משהו טיפשי למדי אך בלתי מזיק, אני מקווה.

תגידו לי שאני מגזימה.
עכשיו פסק זמן, לתת למילים האלה להדהד.

בקול נמוך יותר, תגידו שאני טועה, ושמזל שהנגר עוד לא סיים את הארון והספרים עדיין לא מסודרים כי זה באמת ילדותי הרצון לזרוק את כל ספרי הבלשים, בטח ובטח בגלל סיבה כזאת. אולי זה המקום להמליץ לי על סוגה (נאמר לי בזמנו ש"סוגה" היא תרגום מטופש ל"ז'אנר", אבל אנחנו ממילא עושים עכשיו דברים מטופשים כמו לחלק הוראות מדוייקות איך לנחם בן אדם, אז זרמו איתי) ידידותית יותר, כזו שלא מתחשק לבעוט בגיבור שלה עמוק לתוך התיק הרפואי שלך ולקבור אותו שם.

שלב השאלה הפתוחה: האם השפעת הקנביס מתחילה לדעוך, או שהמנשם שחזר לעבוד והכבדות הזו של הגוף ורעד השרירים מהמאמץ זו כבדות פיברואית צפוייה של חורף?...

דווקא אוהבת את המילה סוגה

היא נשמעת לי תמיד מתוחכמת נורא.

אני קוראת עכשיו בשקיקה את שקיעת העולם של קן פולט. זה הספר השני בטרילוגיה (הראשון הוא נפילת ענקים) והוא עב-כרס עד למאוד אבל הוא כיפכיפכיף! והוא בהחלט לא ספרי בלשים אם כי יש שם לא מעט מרגלים.

Sigal H

New member
לא שמעתי עליו

אבל עם כזו המלצה ממי שכבר קראה לא מעט על התקופה ההיא, הוא נכנס למקום 34 המכובד ברשימת הספרים שאני רוצה לקרוא ועוד לא הספקתי. נראה לך שיש לו גם גרסה אלקטרונית? כי הידיים שלי לא מתלהבות מספרים כמו העיניים...

(השבוע התחלתי וסיימתי שלושה ספרים. אני חוזרת לכושר, ווהו!)

ריפנזל

New member
מבטיחה לחזור למשימתי ברגע שארגיש יותר טוב

עוד לא..

עוד לא...

עוד לא.....

Sigal H

New member
אני מבינה, וזה לגמרי בסדר

נראה מי תגיע קודם אל הטלפון.

למעלה