חלק נימכר ונוסף פריט חדש מס' 12 ברשימה
שלום לכם
במסגרת מדיניות פינוי ארונות מצ"ב מס' פריטים למכירה
ניתן לפגוש אותי או בביתי במצפה הילה או בחיפה בצ'ק פוסט ולעיתים אפילו בפתח תיקווה.
אם משהו רוצה תמונה של פריט ספציפי ניתן לפנות אלי ואצלם רוב הפריטים נרכשו בגרמניה. רובם חדשים באריזתם ואלה שמשומשים שמורים בסטנדרטים הגבוהים והמפורסמים שלי.
להלן הפריטים לפי המספרים בתמונה
1. קסדת צ'ופה צופס ילדים מידה XS ממש חדשה אולי 4 פעמים נחבשה – 400 ₪.
2. מכנס רכיבה קורדורה ארלן נס ממוגן בירכיים קשיח וירכיים רך ביטנה פנימית אלפיניסטית נשלפת ויכולת חיבור אנטגרלי לכל מעיל ליצירת חליפת חלק אחד מידה XXXL נרכש בגרמניה מחיר 600 ₪.- נלבש אולי פעמיים
3. טבעת 2 צילנדרים וטבעת עקבות צמיג – נרוסטה – 100 ₪ כל אחת . – חדש לגמרי
4. מאותתי לד קצרים חלק שחור דמוי קרבון – 200 ₪ לזוג- חדש באריזה
5. שני נגדים 10 אום 5 וואט (דרוש למי שמרכיב מאותתי לד במקום מאותתים רגילים) 60 ₪ לשניהם יחד.- חדשים
6. שני לדים שונים לתאורת מס' רישוי אחד מהם תוצרת ארה"ב 100 ₪ לשניהם יחד- חדשים באריזה
7. נימכר
8. נימכר
9. נימכר
10. קסדת AGV סטילס כוללת משקף שמש פנימי מצב מושלם בת פחות משנה עם סקאלה G4 1700 ₪ (ללא הדיבורית1100 ₪)
11. ג'ק מרוצים מתכוונן לגלגל אחורי מצב טוב מאוד מתקפל מתאים לספולים או ישירות מהזרוע (לא מצולם) - 400 ₪.
12. חדש חדש תיק זנב גדול מעולם לא שומש בצבעי אפור – 350 ש"ח - לא מצולם
זמין בשעות הערב ובסופשי"ם 052-8288-617
אלדד
שלום לכם
במסגרת מדיניות פינוי ארונות מצ"ב מס' פריטים למכירה
ניתן לפגוש אותי או בביתי במצפה הילה או בחיפה בצ'ק פוסט ולעיתים אפילו בפתח תיקווה.
אם משהו רוצה תמונה של פריט ספציפי ניתן לפנות אלי ואצלם רוב הפריטים נרכשו בגרמניה. רובם חדשים באריזתם ואלה שמשומשים שמורים בסטנדרטים הגבוהים והמפורסמים שלי.
להלן הפריטים לפי המספרים בתמונה
1. קסדת צ'ופה צופס ילדים מידה XS ממש חדשה אולי 4 פעמים נחבשה – 400 ₪.
2. מכנס רכיבה קורדורה ארלן נס ממוגן בירכיים קשיח וירכיים רך ביטנה פנימית אלפיניסטית נשלפת ויכולת חיבור אנטגרלי לכל מעיל ליצירת חליפת חלק אחד מידה XXXL נרכש בגרמניה מחיר 600 ₪.- נלבש אולי פעמיים
3. טבעת 2 צילנדרים וטבעת עקבות צמיג – נרוסטה – 100 ₪ כל אחת . – חדש לגמרי
4. מאותתי לד קצרים חלק שחור דמוי קרבון – 200 ₪ לזוג- חדש באריזה
5. שני נגדים 10 אום 5 וואט (דרוש למי שמרכיב מאותתי לד במקום מאותתים רגילים) 60 ₪ לשניהם יחד.- חדשים
6. שני לדים שונים לתאורת מס' רישוי אחד מהם תוצרת ארה"ב 100 ₪ לשניהם יחד- חדשים באריזה
7. נימכר
8. נימכר
9. נימכר
10. קסדת AGV סטילס כוללת משקף שמש פנימי מצב מושלם בת פחות משנה עם סקאלה G4 1700 ₪ (ללא הדיבורית1100 ₪)
11. ג'ק מרוצים מתכוונן לגלגל אחורי מצב טוב מאוד מתקפל מתאים לספולים או ישירות מהזרוע (לא מצולם) - 400 ₪.
12. חדש חדש תיק זנב גדול מעולם לא שומש בצבעי אפור – 350 ש"ח - לא מצולם
זמין בשעות הערב ובסופשי"ם 052-8288-617
אלדד