מנדבת מידע מנסיוני הקצר
נדנדה- נורא התלהבתי מהרעיון אחרי שראיתי שהאחיינית שלי מאוהבת בנדנדה שלה, וקנינו נדנדה מאגניבה היברידית, החסרונות הם קודם כל היא ענקיתתתת ותופסת הרבה מקום, ופיצי לא מוכן להיות בה יותר מ-10 דקות גג וגם זה רק אחרי שחיברתי לו את קשת הפעילות מהעגלה לשם מאחר והמובייל המחובר לנדנדה לא מספיק נמוך כדי שיוכל להתעסק עם הידיים כמו שהוא אוהב. עם זאת, מאחר ואת הטרמפולינה הוא לא אהב בהתחלה ואח"כ פיתח אליה חיבה (שדועכת שוב לאחרונה) אני עדיין מקווה שגם לנדנדה תהיה איזושהי עדנה....אבל בגדול, די מיותר, הטרמפולינה מספיקה.
מבחינת ביגוד לתינוק- בתקופת הניובורן לחלוטין לא השתמשתי בחולצות שצריך להעביר דרך הראש אלא רק בכאלו עם סגירה בחזית (חזיות קוראים להן?) ורצוי שגם יהיו ממש בגד גוף. לא היה לי נוח להלביש לו חולצה ללא בגד גוף (עדיין לא נוח והוא בן 4 חודשים) כי החולצה כל הזמן עולה למעלה וחושפת לו את הבטן וצריך כל הזמן לסדר. כמו כן יש לי מגירה מלאה גרביים לניובורן בעוד שממילא העוללים מולבשים ברגליות..לשמחתי רוב הדברים קיבלתי כמתנה ולא קניתי אבל גם פה ושם עשיתי טעויות כמו לקנות לו גופיות מתוקות בפוקס ואח"כ להתבאס שזה לא נוח ועולה למעלה כל הזמן...
מבחינת חבילת לידה- דוחפים כלמיני דברים קטנים שלא תמיד הם באיכות הכי טובה, אמנם הם לרוב זולים אבל עדיין די בזבוז כסף, אנחנו קנינו במוצצים חבילת לידה ולא השתמשנו למשל במייבש בקבוקים (פלסטיק לבן כעור), המברשות לבקבוקים שמכרו לנו התפרקו אחרי כמה שבועות וקנינו משהו עמיד יותר , המחלק מנות לא הכי נוח לשימוש וזה רק מה שאני זוכרת כרגע...לעומת זאת יש דברים שהם זולים שם כמו בקבוקי אוונט, חיתולי טטרה, סדיניות...
הדבר הכי טוב שקניתי...?? שאלה טובה, בנתיים קשת הפעילות לעגלה שקניתי ממש עושה את העבודה, היא עוברת אחר כבוד מהעגלה, לנדנדה ולפעמים גם לסלקל ומעסיקה אותו היטב
מבחינת בגדים הכי הייתי מרוצה עד עכשדיו מהבגדים של קרטרס שתמיד הם מאוד נוחים עבורו.
בגדול העיצה שלי היא להשאיל כמה שאפשר מחברות/אחים וכו', כל כך הרבה דברים השימוש בהם כ"כ זמני וחבל להוציא כסף...חברים השאילו לנו עריסה, טרמפולינה, אוניברסיטה, כרית הנקה...הכל כביס וניתן להחזיר להם אחרי השימוש במצב מעולה לילד הבא בסבב. ואני משתדלת לקנות רק מה שאני חושבת שצריך (טוב, נפלתי עם הנדנדה, מודה...).