עלי!!!!! מה עם השרשור פטמות שהבתחת?!
X xvxxvx New member 12/11/13 #3 באמת הייתה נראית לי מוזר המילה אז מה את חושבת על השרשור של פומוש על אלה שמתחזים לנשים?
P puma141 New member 12/11/13 #4 זה הוא או היא?!סיניה..סיני שהפך לסינית. אבל/ל באמת/ת שלח אותה/ו להגיב בשרשור שלי! מתהההההה לדעת מה יש לה/ו בראש/ש.
זה הוא או היא?!סיניה..סיני שהפך לסינית. אבל/ל באמת/ת שלח אותה/ו להגיב בשרשור שלי! מתהההההה לדעת מה יש לה/ו בראש/ש.
X xvxxvx New member 12/11/13 #7 וואלה לא יודע אם זה היא הוא הם הן או מה שבאמצע בגלל זה שאלתי מה דעתה על השרשור שלך
S Sensi8 New member 12/11/13 #8 אני חושבת שזה לא לעניין לפתוח שרשור במטרה לנהל דיון על גולשים חסומים.
P puma141 New member 12/11/13 #15 אתה יכול להעליל הכל עלי-חוץ מחוסר איפוק. ואתה יודע את זה.. זה התבקש.
י ילד רע ומר New member 12/11/13 #20 פומה? בחיים לא. פומה היא טלה רך שרק משתוקק לבעילה טובה. זה הכל. אתה צריך לראות את התמונה שמתחת לקליפה. טלה רך.
פומה? בחיים לא. פומה היא טלה רך שרק משתוקק לבעילה טובה. זה הכל. אתה צריך לראות את התמונה שמתחת לקליפה. טלה רך.
י ילד רע ומר New member 12/11/13 #22 לא. טלה . טלה רך. תדמיין את העיניים העדינות האלה... את הפעיה הענוגה... את הצמריריות הקסומה... פומה. במיוחד הפעיות הענוגות.
לא. טלה . טלה רך. תדמיין את העיניים העדינות האלה... את הפעיה הענוגה... את הצמריריות הקסומה... פומה. במיוחד הפעיות הענוגות.