סקר יום ג'

סקר יום ג'

מהו הפרק האהוב עליכם ביותר העונה?

האם זה היה הפרק ההוא שגרם לכם לרייר על המסך
או דווקא הפרק שבו הודח מתמודד שלא אהבתם

אולי פרק שהיתה בו משימה יוצאת דופן שאהבתם במיוחד?

שתפו אותנו בדעתכם

אני מאוד אהבתי את פרק האוכל רחוב

קודם כל, בגלל המנות המקוריות שהיוו שינוי מרענן מ רביולי-חריימה-ממולאים. הן גם נראו טעימות מאוד.
שנית משימת ההדחה היתה ממש מאתגרת, היה מעניין לצפות.

אחד הפרקים שהיו עשויים ממש מצויין

LadyIINpinkkk

New member
הפרק האחרון שהיה

ואני ממש אוהבת את ג'קי. אני חושבת שמגיע לה להיות בגמר. היא טובה והיא אפילו לא מודעת לזה עד כמה שהיא טובה. וגם לתום מתאים להיות בגמר. הוא מכין אוכל סוף! ולגבי סלמה אני לא בטוחה. האמת היא לא מגוונת מבחינת האוכל, וכל הזמן היא שומרת על האוכל באותו תחום. לעומת ג'קי ותום שכן מגוונים וכן עושים מאכלים מעבר לתחום שלהם.

Haad Yao

New member
האמת היא שהעונה הזו באופן כללי

נראית לי פחות יצירתית מהקודמות. הפרק המעניין היחיד מבחינתי היה הנסיעה לחו"ל (למרות שצפיתי בכולם מהתחלה ועד הסוף ותוך כדי נהניתי). אולי נשחקתי מהצפייה, אבל יש לי תחושה שהמשימות היו קצת עייפות וכך גם השופטים... פרקים של שחזור מנות וטעימות + זיהוי מרכיבים אינם אהובים עלי, לדעתי אלה משימות טכניות מדי.

פרק של פרות אקזוטיים אכזב כי המשימה דווקא כן הייתה מעניינת, חשבתי שאראה עכשיו קינוחים מטורפים בסגנון שאליהב עשה בעונה הקודמת, אבל המנות לא הדהימו כמו שהייתי מצפה.

מתמודד שלא אהבתי - אין אף מתמודד העונה שאני עד כדי כך לא סובלת שאשמח להדחתו. לדעתי רובם היו חלשים (או שהיו לי ציפיות מוגזמות, קשה לי כבר לומר). כששלי הודחה הייתה לי תחושה של "הגיע הזמן", אבל לא ברמה של לשמוח לאידה או משהו.

למעלה