סקר טעויות בזיהוי מין העובר בסקירה מוקדמת

עדן טבע

New member
סקר טעויות בזיהוי מין העובר בסקירה מוקדמת

האם קרה לכן?
אמרו בן/בת אך יצא בסקירה המאוחרת/במציאות את המין השני?

רקע
הריון שני. שבוע 15.
למען האמת אני דיי כועסת אבל החלטתי להמיר את האנרגיות בשיתוף מצדכן..
חזרתי מסקירה ונדמה לי שהרופא לא התאמץ מספיק. איך שנכנסנו הודעתי לו בחיוך שבתאכלס אני ממש במתח על מין הילוד ואני סקרנית מאוד לדעת. כמו שהתאמץ ב"ה לבדוק את כל האיברים, לא היה ניכר שתאמץ לבדוק את הפרט הזה. וכן...אני יודעת שהוא שולי.
הוא אמר שנראה שזאת בת, אבל לא בטוח והתחיל לדבר באחוזים.. ראו בבירור שאפשר לזהות, אבל כמו שאמרתי, הוא לא ניסה במיוחד לוודא.
האם זה עצלנותו או שמא זה קורה להרבה בנות?
אודה לתשובתכן

thekt

New member
שבוע 15 ודיבר באחוזים??

נשמע לי תמוהה. שמעתי על טעויות בשקיפות ואז בסקירה זה היה ודאי. מעולם לא שמעתי על מישהי שטעו בסקירה המוקדמת. מעניין מה יענו כאן הבנות

שחר292

New member
בשבוע 15 כבר רואים את מין העובר

נשמע קצת הזוי. אולי הגיל היריון לא נכון?

עשיתי סקירה בשבוע 16+

וראו בולבול
.
לפי מה שאני יודעת כבר מסוף שבוע 13/תחילת 14 ניתן לאבחן בוודאות את מין העובר

tallyko

New member
לא טעות, אבל חוסר ביטחון...

אצלנו בסקירה הרופא אמר שלא מצליח לראות ברור, ש-80% שזו בת (אכן) אבל הוא לא היה מהמר על כך בכספו. כנראה שיש לי עוברית חסודה, כי גם בא.ס. במהלך בדיקת מי שפיר המדקר לא הצליח לראות ברור, ובעצם תשובה סופית שזו אכן בת היתה רק בתשובות מי שפיר.
בסקירה השניה כבר ראו ברור

tuly82

New member
זה תלוי כמה דברים

בתנוחה של העובר, במבנה הרחם וכדומה...
בעקרון ניתן לזהות בוודאות את מין העובר בשבוע 15, אבל אם מבנה הרחם ו/או תנוחת העובר בזמן הסקירה הקשתה על הראייה אז יכול להיות שהוא יהסס לתת תשובה חד-משמעית.

CRAZYBUTTERFLY

New member
אצלי זיהו בשבוע 12

ושבוע 13 בוודאות את מין העובר.
בשתי ההריונות... כמו שציינו קודם שבוע 15 אמור להיות וודאי...
אבל יש רופאים חסרי רגישות ואשתף במקרה של חברה שלי..
יש לה 2 בנות והם נורא רצו בן.. כשהגיעו לרופא הוא ציין ש80% יש להם בן.. כמובן שהם שמחו מאוד... כעבור כשבועיים כשהלכנו אליו שוב התגלה שיש לה בת... כמובן שזה זוג ששמח גם אם זה זאת בת אבל הציפייה לבן היא גדולה.. (זה זוג שמתכנן להביא לעולם בן לא משנה מה גם אם זה הפרייה) לכן תארי לעצמך את הציפייה שסוף סוך בן אחרי 2 בנות.. ואז לגלות שזאת בת..
כמו שאומרים העיקר הבריאות... ולא חשוב המין.. אבל כשיש סוג של ציפייה זה אכן מאכזב שהרופא לא נותן המין המדוייק...
&nbsp
לאחרונה אני הלכתי לעשות שקיפות+סקירה ואמרו לי המין.. (וגם לי אמרו רוב הסיכויים שזה... זה) מאוד התרגשתי וכשהגעתי לרופא נשים שלי שאלתי מה הסיכוי שהוא אמר לי את המין וזה יכול להיות ההפך.. אז הרופא שלי אמר לי ככה... אם הוא לא היה בטוח הוא לא היה אומר..

רומסה

New member
תלוי במצג העובר

מכירה שני מקרים שגם בשבוע 20 לא ידעו אם זה בן או בת. לא כי לא היו את האיברים הנכונים אלא כי הרופא לא הצליח לראות בגלל הזוית/רגליים צמודות וכד'.

עדן טבע

New member
תודה רבה לכל העונות

כנראה שאאלץ להמתין בסבלנות לסקירה המורחבת בשבוע 23 על מנת לגלות..

סיפור אמיתי והזוי של חברה טובה

לחברה טובה שלי יש בן בכור בבית,
בהריון השני אמרו לה גם בשקיפות וגם במוקדמת שיש לה בת... נחשי מה, במאוחרת אמרו לה שזה בן..

תחשבי איזה שוק היא היתה...

pupina

New member
מכירה מישהי ש..

אמרו בשקיפות שזה בן ואז התברר בסקירה שזו בת!! מטורף לא?

thekt

New member
ממש לא מטורף

ידוע בשקיפות לפעמים יש טעויות
&nbsp
אם היה טועה בסקירה, זה היה מטורף

ismsmg

New member
אצלי זה קרה בסקירה הרופא אמר בן ובתשובה של המי שפיר אמרו בת

וביקשו שאני אלך לעשות אולטראסונד נוסף בשביל לוודא את מין העובר

למעלה