בישול בריא-ללא סוכר וללא כולסטרול

  • פותח הנושא kriz
  • פורסם בתאריך

kriz

New member
תודה

נטורופוטיה זו רפואה משלימה. משלימה לרופא שאצלו גם היה חמי.

תודה על ההקשבה
 

כמהאפשר

New member
היא הרכיבה לו גם תפריט מסודר?

או רק נתנה המלצות?
שאלה קצת אחרת, ניסיתם רפואה סינית?
 

kriz

New member
אני לא ממש בקיאה בדברים

רק יודעת שזה מה שהם ביקשו ממני מבחינת רעיונות למתכונים ושאפנק אותו ואכין לו דברים במגבלות הנ"ל.
 

lionnet

New member
רעיונות

אין לי מתכונים מדויקים, אבל יכולה לעזור לך בכמה קווים מנחים.

פשטידות, קציצות ולביבות - אפשר לעשות עם קמח חומוס/ קמח עדשים/ קמח תורמוס - או אגוזים טחונים.
אני עושה קציצות עם אגוזי מלך, שגם עשירים באומגה 3, שזה מצוין - והרבה עשבי תיבול. יוצא נפלא.
באגוזים טחונים אפשר להשתמש גם במקום פירורי לחם כציפוי - לשניצל, למשל.

קינואה. - תכיני אותה על בסיס ציר ירקות או ציר בשר ולא על מים - אז היא לא תהיה תפלה.
אפשר להשתמש בה גם בממולאים

עדשים, גרגרי חומוס, ירקות מבושלים- פלפל, גזר, אפונה, שעועית ירוקה, תרד, מנגולד. בטטות - הן אמנם מתוקות אבל הערך הגליקמי שלהן לא גבוה.

להמתקה - סטיבייה בטוחה לשימוש. סירופ אגבה - ממש לא.

**חשוב לקרוא את האותיות הקטנות על המוצרים.** הרבה מוצרים מוכנים מכילים סירופ תירס פרוקטוז - שהוא צרה צרורה. אל תקנו שום דבר שמכיל אותו או HFCS - שמו השני...

רטבים לסלט - על בסיס יוגורט או טחינה במקום אלו הדורשים המתקה.

בהצלחה.
 

כמהאפשר

New member
התאמות כאלו ובדיקה צריכה להיות אישית ובשום

שום פ]נים ואופן לא להלקח מהרשת.
רק לאחר ייעוץ מומחה מכל תחום שהוא(בין אם זה רופא סיני, תזונאי, נטורופת)- ואישורו אפשר לקחת רעיונות ממקומות אחרים,
אבל אף איש מקצוע לא ייתן ייעוצים כללים לכולם ברשת.

אוף, זה הדבר הכי לא אחראי שיש.
 
למעלה