בדיקות והמלצות רופאים לג'-ד'

ד"ר ורד אייזנברג

ממליצה בחום על ד"ר ורד אייזנברג שמקבלת במכון רביד בעזריאלי, הגעתי אליה דרך מכבי, היא כמובן מבלת גם פרטי.
הגענו לשקיפות עורפית והיא הייתה מאוד נחמדה ורגועה, מקצועית ומסבירת פנים, דיברה איתנו והסבירה הכל וגם הרגיעה כשהשומשום לא שיתף פעולה עם הבדיקה והיא ביקשה שנחזור אחרי שבוע להשלמה.

טפו טפו טפו הכל בסדר, קיבלנו תמונות ודיסק עם כל הסרטים של הבדיקות וקבענו אצלה גם את הסקירות.

פייבי

New member
האם יש המלצות על דר טובבין יוסף מראשון לציון

סקירות של הריונות קודמים ערכתי אצל פרופסור אחירון שהוא האחד
על ד"ר טובבין המליצו לי דרך הקופה והבנתי שזה בעלות נמוכה וזה נגיש לי במרחק צעידה אין לי שיקול כלכלי בנושא ואני יכולה גם ללכת לאחירון השאלה האם הרופא המומלץ מוכר והאם אפשר להסתפק ברופא קופה

רופא מדהים!!

בהריונות קודמים הייתי אצל כל בעלי השמות המפוצצים
והוא לא נופל מהם כי אם מתעלה!!
רגיש אדיב מקצועי יסודי אחראי מדבר בגובה העיניים מסביר בסבלנות סוקר איבר איבר על פי הסדר וגם בעל חוש הומור!!
מומלץ בחום
אגב כל החברות שלי שלא שייכות למכבי הולכות אליו פרטי ומשלמות במיטב כספן...

הייתי אצלו בסקירה ראשונה

הוא מקצועי ונחמד מאוד!
הגעתי אליו אחרי שאחותי עשתה אצלו.

קחי בחשבון שמחכים הרבה זמן אני חיכיתי שעה וחצי!

mitmit11

New member
מומלץ ביותר

עשיתי אצלו סקירה ראשונה. לקח 30-40 דקות בערך. מאוד יסודי, מסביר, מקצועי. אני הייתי מרוצה.

shaxuca

New member
חלבון עוברי

באמת התוצאות מגיעות אחרי 10 ימים ולא לפני?

Ms Snoopy

New member
אני עשיתי חלבון עוברי במעבדות זר

קיבלתי את התוצאה אחרי 4 ימים

שושנית23

New member
נדמה לי עד שבוע 24

כשאת מתקשרת לקבוע הם שואלים אותך מה תאריך וסת אחרון - ואז לפי זה הם אומרים לך עד מתי את יכולה לבוא.

מירטל

New member
זהו, שהגברת שאלה שבוע...

וככל שאני בודקת את זה, זה לא ממש מסתדר לי!

זה בסדר גמור ..מצרפת לך תשובה של רופא:

"ההמלצה לבצע מוקדם יותר נובעת מכך שאם חו"ח מוצאים בעיה - יש מספיק זמן לברור והפלה אם יש צורך בשבוע 25 - קצת לחוץ יותר..
אבל מבחינת הסקירה עצמה- אין בעיה"
זה מאתר סטרמד ד"ר דניאל קוגלר.
http://www.starmed.co.il/forum-50/msg-540003

Ferbers

New member
עד שבוע 26

בדיוק אתמול הייתי אצל הרופא שלי ושאלתי אותו כי קבעו לי סקירה ל- 23+2, והוא אמר שאין בעיה, אפשרי עד שבוע 26 מלא..

למעלה