סליחה מראש שבזמן האחרון לא עניתי
שאלת פתיחה - פרק סיום עונה/סידרה הכי טוב שראית אי פעם (הסבר/י, פרט/י ונמק/י) - קשה להחליט - סיום העונה השישית של סייק ענק ברמות (אבל לא אוסיף כדי לא להרוס לאלה שצופים דרך יס), הסיום של המתים המהלכים היה טוב...יש לי בלאקאוט כי בטוח יש עוד המון ברשימה
סיכום השבוע במספר מילים - זה היה שבוע נוראי ועמוס ברמות עד כדי כך שכל השבוע המחשב שלי היה סגור (!!!) שזה שיא שלא יאומן מבחינתי. מה שכן, ביום רביעי היה נחמד כי השופטת שלי לא היתה ויכולתי לעשות דברים שלא קשורים בעבודה ולקבל על זה כסף (כמו שאני אוהבת).
משהו מעניין/כיף/נחמד שקרה השבוע - ביום חמישי הייתי בהופעה של עדי אשכנזי והיה פשוט פיצוץ. היא ענקית!
מישהו ששימח/עצבן/הצחיק/הרגיז אותך השבוע - השופטת שלי הפתיעה אותי אבל לא לטובה. חברה שלי הפתיעה אותי כששמחה מאוד במתנה שהבאתי לה. בחורה חדשה שיש אצלנו ששמה אמה ממשיכה להפתיע אותי כל פעם מחדש.
סדרות השבוע - הפרק של סייק ששודר השבוע (ביס) הוא פרק ענק ואבן דרך בסדרה. מאוד אהבתי את וויליאם שטנר בתפקיד אבא של ג'ולייט (לדעתי הוא עשה עבודה נפלאה).
את סוף השבוע אעברתי בניקיון (שהייתי צריכה לעשות כבר מזמן) מתחת למיטה ובארון הבגדים. היה קשה ומתיש אבל הכי חשוב זה שמצאתי (די בטעות) את הדרכון שלי ואני לא רוצה אפילו לחשוב מה היה קורה בשבוע הבא כשהייתי הופכת את הבית ולא מוצאת אותו
סרט לסוף השבוע - ראיתי את עידן הקרח 4 אתמול והיה ענק. לעומת 3 שלא היה משהו (בלשון המעטה) 4 גדול מהחיים ומומלץ בחום!
סרטון - שפחה מודרנית מגיעה ל-USA ולכבודה עשו את הקליפ הבא עם כל הסדרות של הרשת - מומלץ בחום:
http://www.youtube.com/watch?v=HKP3cM4STIU
תמונה - אומנם זה קרה לפני מספר שבועות אבל ה-הי מזה עוד לא לגמרי נעלם