TinaBa

New member
תודה לכולן

זאת תחושה טובה שאפשר להיות פה ולהיתמך גם כשאין מילים.
יותר טוב אצלי היום.

Lital 172

New member
שמחה לשמוע שיותר טוב עכשיו.

ותמיד יש מקום,גם לשתיקות ולבלבול..
רוצה לספר איך עכשיו..? מה גרם להרגשה הטובה יותר?
עוד חיבוק לדרך...

TinaBa

New member
אני בסדר

לפני יומיים של התחלות חדשות ולא מעט דברים לעשות.
מה עזר לי? זמן, ניתוק, התרחשויות, ספורט, חברות טובות, האיש, היא...
אני עוד לא לגמרי בסדר. עדיין מותשת מההתמודדות. עדיין כועסת ופגועה מאוד. אבל זה כנראה צפוי והגיוני...
מקווה שמחר יהיה טוב ונעים.
&nbsp
ותודה על החיבוק לדרך :)

אם היית מרגישה לגמרי בסדר

כל כך מהר, זה היה מדאיג. אבל אם משתפר ככה, לאטו, אני מרשה לי להרגע קצת ולהמשיך לקוות בשבילך.
איך ההתחלות? את מספיקה לעשות את מה שצריך?

נשיקות.

TinaBa

New member
את צודקת.

המצב הנוכחי קצת מקשה עלי בהתחלות החדשות. מתלבטת כמה אני רוצה להראות שלא טוב.
ופתאום הבנתי שמחר יש לי שיחת הכרות עם דמות שאמורה להיות משמעותית מאוד עבורי השנה, ואין לי מושג מה להגיד, כמה להראות, איך לשמור על עצמי מלהגיד דברים רגישים מידי מוקדם מידי. אחלה מקצוע בחרתי לי...

בא לי להשתבלל
אה, ואני שונאת את המטפלת שלי עכשיו. ממש שונאת. ובמקום להיות מסוגלת להיעזר בה בימים הלא פשוטים האלה, אני עסוקה בלשחק איתה משחקים של ילדים קטנים- לא להחזיר לה הודעות באיזה תקווה שהיא תדאג לי או תבין שאני כועסת. כנראה ככה זה כשאין משאבים to spare

כל כך מבינה את השנאה למטפלת

נ"ב התחלתי לפתוח אתו את ה"נושא". עדיין נפעמת מחצי האומץ שלי. אבל לא נפתח את זה כאן. חיבוק, כי אין לי פה אייקונים.

levshavur

New member
להשתבלל...

טינה שלום,
כתבת שבא לך להשתבלל, וזה הזכיר לי שיר מדהים של טובה גרטנר שנקרא 'שבלולה' (יש יוטיוב של השיר אבל אני גרועה בלשים קישורים...יש שם שני יוטיובים וצריך למצוא את השיר עצמו...)
מקווה שתמצאי את המילים הנכונות ואת האומץ לדבר...
אני הרבה זמן פחדתי ללכת לדבר עם ראש החוג באוניברסיטה (כי יש לי פחד ממורות רוסיות, ואני יודעת שזאת 'שריטה ' דבילית שלי...) אבל מצאתי את האומץ לדבר אתה ו...כול כך הופתעתי לטובה!!!...וכיום אני מצטערת שלא הלכתי לדבר אתה כבר מזמן...
אז לפעמים אפשר להיות מאוד מופתעות לטובה...

חזקי ואמצי!
לבשה.

למעלה