איך עובר/עבר יום העצמאות?

riktal

New member
איך עובר/עבר יום העצמאות?

מה עשיתם אתמול? מה עשיתם היום? איך אתם חוגגים את החג הלאומי שלנו?

פשוט מעולה!!

אתמול אני וחברה טובה חגגנו פעם ראשונה בהרצליה עם החבר'ה שלנו..עשינו על האש ואח"כ יצאנו לעיר ופיזזנו בהופעה של אביב גפן
היה ממש משעשע..ולקינוח הלכנו לבית של אחד החברים ואני וחברה שלי הכרחנו את המארח להביא את הספרי מחזור כדי שנוכל ללגלג על החבר'ה

היום לא עשיתי שום דבר מועיל!
חוץ מלשחות!!
ויש מצב שמחר בערב שינוי גדול יתחולל בחיי אז תאחלו בהצלחה וצפו לעדכונים

riktal

New member
מחזיקה אצבעות בידיים וברגליים!

בתנאי כמובן שזה שינוי טוב

WatchMeWatchYou

New member
*מחזיקה אצבעות*

והולכת לבדוק את הפייסבוק שלך תכופות (אולי שם אקבל תשובות יותר מהר
)

חחחח שירני
בינתיים לא תמצאי שם כלום..

אבל תודה על ההחזקת אצבעות..הצליח לכן
ויותר לא ארחיב..בהמשך..

ANGELUSPIKE

New member
אוקיי יומן יומהעצמאות

אתמול התאכזבתי קשות מההדחה של ריאל מדריד מליגת האלופות (אני יודע שעוד כמה כאן התאכזבו, אבל לפחות קסיאס עשה את העבודה שלו
).

היום עשינו על האש בבית החדש על הגג, כל המשפחה כמעט הגיעה כולל אחותי והבנות, שגם ישארו כבר לשבת, אז יש לי אקסטרה זמן איתן, היה סבבה ביותר השתמשנו במנגל חדש, שאותו הרכבתי במו ידי הכמעט חסופות משל הייתי מגייוור או אחד מצוות לעניין, היה אוכל טוב, למרות שהתבאסתי שמישהו זרק לי את הצלחת עם האוכל לפח בזמן שהייתי עסוק במנגל.

מקווה שגם שנה הבאה יהיה חג טוב כמו השנה, אבל הפעם עם ריאל מדריד בגמר (ושזה יהיה נגד מנצ'סטר יונייטד
).

רות סוף.

רואי.

Ayelet 363

New member
נחמד

לא עשיתי הרבה. רק המסורת של לראות זיקוקים אצל סבתא עם המשפחה. אתמול הלכתי לסרט בקתה ביער (ומסתבר שיש סרט אימה שאיילת אוהבת! -לא מחשיבה את על טבעי כל כך, בין היתר כי אני פחות אוהבת את החלקים של האימה- אבל זה כי זה סרט יוצא דופן), אבל זה לא קשור ליום העצמאות.

WatchMeWatchYou

New member
היה נחמד

ברביעי בערב עשינו על האש אצלי בבית, היה ממש סבבה.
בחמישי עשיתי לי מרתון צפייה של סדרות שהיו לי מוקלטות על היס מקס (ולצערי יש עוד ה-מ-ו-ן מה לראות עוד אבל אין זמן
)
והיום נסעתי עם אמא לקניות, חזרתי בלי כלום... עד שמצאתי בגדים שאהבתי, היה תור ארוווווווך כל כך בקופה שוויתרתי

חוץ מזה, יש לי דלקת בעיניים. איזה כיף!

WatchMeWatchYou

New member
אה וכמובן שכל זה כשיש לי מ-ל-א עבודות לעשות

אבל לפעמים חייבים קצת שקט (בייחוד כשלחוץ כל כך בלימודים)

אויש תמיד שישו ושמחו אצלך (ולא בצורה חיובית!)

שייגמרו כבר הלימודים האלה שלך!!!!
איזה באסה לגבי הבגדים

ושתעבור לך מהר הדלקת נשששמה...

riktal

New member
זה היה היום עצמאות הכי דפוק שהיה לי בחיים! :-

ביליתי את כל החג עם אמא שלי בבית החולים (היא עברה ניתוח), כך שלא חגגתי ואפילו לא הרגשתי את החג הזה. אפילו את המופע בערוץ הראשון לא יצא לי לראות השנה ומה שמצחיק זה שאמרתי לחברה לפני כמה ימים שמכיוון שהשנה אני לא אצא בגלל אמא שלי, אני אוכל סוף סוף לראות את המופע הזה מהתחלתו עד סופו, אבל זה לא קרה בסוף

העיקר זה שאמא שלי בסדר עכשיו...לפחות בינתיים

Ayelet 363

New member
רפואה שלמה לאמא שלך!

משום מה לא ראיתי את ההודעה קודם.
מקווה שתרגיש טוב!

למעלה