שרי ביץ בפוטנציה היא לא סתם יצאה עם אוליגרך או היתה אשת אולי אוליגרך? היא תחמנית לדעתי
Q queenjane New member 15/2/19 #159 שרי ביץ בפוטנציה היא לא סתם יצאה עם אוליגרך או היתה אשת אולי אוליגרך? היא תחמנית לדעתי
Q queenjane New member 15/2/19 #171 אני רוצה שהיא תייצר אינטראקציות עם עוד אנשים שיתעצבנו עליה ה היא משגעת אותיייייי
Q queenjane New member 15/2/19 #164 מסכנה הספרית מתי יעבירו לה תושבי העיר כסף על הטיפולים הפסיכו הפסיכולוגיים אני הייתי מתה מהקדיחות של כולם עדיף לדבר עם הרובוטים לפחות הם לא חוזרים על עצמם
מסכנה הספרית מתי יעבירו לה תושבי העיר כסף על הטיפולים הפסיכו הפסיכולוגיים אני הייתי מתה מהקדיחות של כולם עדיף לדבר עם הרובוטים לפחות הם לא חוזרים על עצמם
Y Yalush2 New member 15/2/19 #166 וואי וואי איזה ויכוח אני מאפרת יותר טובה ממך שרי ואין לי מושג איך קוראים לה עוד שניה מכות
Y Yalush2 New member 15/2/19 #167 זה בדיוק ההבדל בין האח הגדול לבין 2025 הם ישנים שם מ22:00 פה ב2:50 יש ויכוח כאילו אמצע היום
ש שם משתמש לפורום New member 15/2/19 #168 מי מזיז שם צינורות? ומה זה כל הסיפור של את אמרת הוא אמר אול אובר אגיין? עד שעדן עפה
Q queenjane New member 15/2/19 #173 חחחח הספרית התייאשה הבינה שאין עם מי לדבר שרי לא מקשיבה לאף אחד איך הן יסתדרו שם שבוע?
ש שם משתמש לפורום New member 15/2/19 #176 לימור לא יודעת להעביר את עצמה ושרי לא מקשיבה ומנואל מסכנה על תקן שלמה המלך