קניות ורכש לחמשוש

Cafe Latte

New member
אני קניתי ריפודית לעגלה של מיננה. ממש לא צריך

זה פשוט יותר נעים לו

אז למה לא?

אם הוא ממילא מרוצה, אז למה כן?

לקטנה קיבלנו מחברים משומש והשתמשנו בו קצת אבל אין מצב שהייתי מוציאה סכום כמו שמבקשים על דבר שהוא תכלס לגמרי לא נחוץ.
אם ממש חייבים יש כזה בשוק ברמלה ב-30 שקל

LolliP0p

New member
קניתי סדין לעגלה..

זה עלה גרוש וחצי..
פשוט בגלל שחשבתי שנראה לי יותר נוח לשכב על סדין מאשר ישירות על הריפוד מה גם בקטע של הפליטות חשבתי שעדיף לשים אותה על סדין ולא ישירות על הריפודים..
לגבי מזרון.. ממש לא מתכוונת לקנות..

Leillany

New member
לפי מה שאמרו לי בחנות

עדיף להימנע ממזרון. בעגלות שהדופן שלהן נמוכה, זה מגביה את התינוק וזה די מסוכן.
עדיף סדינים.

סדין כן מזרן לא

סדיןם אני שמה כי הם פולטים וכו' וזה גם יותר נעים להיות על בד רך מאשר על הבדים של העגלה
מזרן? לרב האמבטיות יש מזרן משל עצמן
בטיולון אני שמה ריפודית בהתחלה כשהם קטנים (4-5 חודשים) כי הם עוד שוכבים ויש קצת בליטות לא נעימות בגב. כשמתיישבים אז מורידה את הריפודית
שק שינה שימושי איפה שיש חורף ממש קר (=לא בישראל)

תלוי בעגלה, שק שינה זה לחורף

אנחנו התחלנו מטיולון ולא הייתה לנו אמבטיה אז כן הרגשתי צורך להוסיף מזרן כדי לרפד קצת יותר. סדין לא היה כי הקטנציק לא היה פלטן גדול אבל אם כן נראה לי שחיתול טטרא מספק בהחלט.

לגבי שק שינה- זה לחורף. השתמשנו בזה כל לילה והיה ממש מוצלח. קינינו בזמנו באיקאה עלה איזה 50 ש"ח במבצע. זה היה עשוי משמיכת פוך ולמעלה כתפיות כמו של אוברול אז הילד הלך לישון בבגד גוף וזהו. סופר נוח אבל חם בטירוף אז אין לך מה לחשוב על זה עדיין.

מה שכן אם את בקטע (ורוצה לצאת למסע ביזבוזים במיננה) יש משהו שנקרא שמיכת עיטוף. זה מאוד טוב לעטוף תינוקות לפני השינה כי זה מרגיע אותם ומונע להזיז את הידיים שגם מעורר (הם לא מבינים שהידיים שלהם ונראה להם שמשהו זז להם מול הפרצוף, חמוד מאוד) בקיצר יש שמיכת עיטוף שנסגרת עם סקוצים מבד דק ונעים שמתאימה לילדי קיץ. חיתול טטרא גדול במיוחד עושים את אותו אפקט דרך אגב.

greys

New member
שמתי חיתול טטרא בעגלה, בלי מזרון יעודי.

לא היה לנו שק שינה....

LolliP0p

New member
הייתי היום אצל ההורים שלי

והעגלה אצלם.. זכרתי את השאלה שלך כי באמת לא זכרתי ממש איך המזרן של האויסטר.. אז בדקתי ונראה לי שהוא מספק לגמרי וגם הריפוד שלו מאוד נעים למגע.. אבל נראה לי שעדיין אשתמש בסדינים שרכשתי כדי למנוע כתמים..

קטניפ

New member
חשבתי שרק אני ערה...

אני בכל מקרה צריכה לקפוץ לחנות לסגור את ההזמנה אז אסתכל שוב אבל אני חושבת שבאמת אסתפק בסין או חיתול טטרא.

אגב, באיזה צבע לקחת את העגלה?

LolliP0p

New member
כולם אומרים לי לצבור שעות שינה

לפני הלידה.. אבל בחודש תשיעי השינה כבר לא ממש אפשרית. לגבי הצבע.. הניק שלי לוליפופ.. אני קיטשית! ברור שלקחתי בורוד :) למרות שממש אבל ממש אהבתי את הקולקציה של השחור לבן ואם כסף לא היה אישיו הייתי מוסיפה את ה500 שקל וקונה אותו.. מה את בחרת בסוף?

קטניפ

New member
אני ישנה ליד טרקטור...

אז כבר קמתי והלכתי לעבודה.
בחרתי סגול לאמבטיה ולגבי הטיולון טורקיז או ליים - השארנו את הבחירה לאמא שלי (היא זו ששילמה אז נתתי לה את הכבוד....)
האמת שבתצוגה היתה עגלת ג'ינס אבל להוסיף 1000 ש"ח רק בגלל צבע זה ממש מוגזם.
היא גם ככה תהיה מפונקת אז צריך להרגיע (היא כבר קבלה שמלות של קלוין קליין מארה"ב......)

LolliP0p

New member
איך פספסתי את הסגול?

קטעים.. לא זוכרת שהיה שם סגול.. כנראה שזה החיסרון להגיע לקניות בחודש מתקדם כשהריכוז כבר לא קיים.. לגבי הטרקטור.. בעלי אותו הדבר..אנחנו יכולות לפתוח מועדון נקמת הטרקטור ;-)

קטניפ

New member
אני לא מבינה איך הוא לא מתעורר מהרעש

של עצמו.
והכי מצחיק זה שהוא מתלונן על הרעש שהחיות עושות בלילה....

בא לי לפעמים לחנוק אותו כי אני מתעוררת בקלות ואז הלכה השינה - כמה פרקים של "חוק וסדר" אפשר לראות באמצע הלילה?

wintertime

New member
מתנות לאבא הטרי

היי כולן,
שבוע 37+2, שניה לפני שהכל בערך סגור בחג, והחלטתי להפתיע את הבחור שלי בחולצה בחדר הלידה.
ראיתי כמה סלוגנים, הכל נראה לי בנאלי ומעפן, אז אני חייבת את עזרתכן!!
- אבא טרי,
- אבא חדש,
- this is what an awsome dad looks like,
- גבר אמיתי מחליף חיתולים,
- מהיום אני כמו נמר בבית שקט והולך על ארבע,
- whose your daddy

רעיונות והמלצות נוספים (ויותר מגניבים) יתקבלו בברכה

קיפי82

New member
קודם כל

זה מקסים בעיני שאת מוצאת כוחות להתעסק גם עם זה דקה לפני הלידה ... אולי אבא חדש אבל שייראה כמו השלט של נהג חדש, לדעתי זה יכול להיות מגניב בכל אופן, שיעבור בקלות ובשלום :)

מה כדאי להזמין מאתרים בחו"ל ומאיפה

הי
נשארו לי עוד כחודשיים ללידה (נראה לי שאני בסוג של הדחקה.... אפילו עוד לא התחלתי לברר על קורס הכנה ללידה....)
בכל מקרה עם כל האיטיות של המשלוחים מחו"ל נראה לי שעכשיו זה הזמן לסיים קניות של דברים מחו"ל
אז מנשא קניתי, בגדים קבלתי בסוף, מה עוד צריך לקנות ומאיפה כדאי להזמין?

תודה ושבוע טוב

mitmit11

New member
קבלי קישור "הדרכתי" מאת La la la 20

http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=110&MessageId=167524423

מעבר למנשא וביגוד יש עגלה, כסא בטיחות, סלקל, ריהוט - אני קניתי הכל בארץ ולא מכירה את הכדאיות של הזמנה מחו"ל.

חוצמזה יש את ענייני המוצרים הקטנים (כמו מוצצים, בקבוקים) וטואלטיקה לתינוק. פה בהחלט זול יותר בחו"ל. אתרים כמו אכמיסט ואייהרב - אני מנסה למצוא שרשור מהורים לתינוקות בנושא...

לקח לי חצי שעה אבל מצאתי: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=747&MessageId=174275213

קטניפ

New member
אני הזמנתי בקבוקים ומוצצים מאכמיסט

אבל אני חייבת להודות שאם עוקבים אחרי מבצעים פה ברשתות אפשר למצוא במחיר די דומה (לא הכל - אבל חלק מהדברים)

למעלה