אתמול היתה אמורה להיות ההחזרה האחרונה, של העובר האחרון שנשאר.
רגע לפני שיצאתי לכיוון אסותא, התקשר אליי הרופא לעדכן
שהעובר לא לגמרי שרד את ההפשרה, אלא רק בחלקו..ושלא בטוח שיש מה להחזיר.
הוא הוסיף שצריך להמתין יום נוסף ולראות אם העובר מתפתח או לא...ואז תתקבל החלטה.

המתנה מורטת עצבים וחשש גדול...משהו מרגיש לי לא טוב בבטן
ואני חוששת שהפחד הגדול שלי יתממש ולא תהיה החזרה.
המצב הזה יכפה עליי ועל הזוג המדהים שלי קבלת החלטות מאוד מאוד קשות
בלי שום הכנה מוקדמת וזה פשוט שובר לי את הלב

VNRN

New member
מאחלת שישרוד

כבר שמעתי על ילדים שהיו עוברים באיכות מאוד נמוכה.
אכן תקופה לא קלה.
כשלנו אזלו העוברים (אחרי ההחזרה השלישית) והבנתי שהסיכוי לעובר גנטי שלי הוא אפסי היו לי שלושה חודשים של התלבטות מאוד מאוד קשה. ההתלבטות היתה שלי בעיקר כי לכולם סביבי היה ברור מה המהלך הבא - תרומת ביצית.
במשך 3 חדשים בדקתי את כל האפשרויות פעם נוספת. גם את האפשרות שלא יהיה לי ילד בכלל - הכי קשה. למרות שלא הייתי בטוחה, נכנסתי לתור של תרומת ביצית כדי לחסוך זמן והכנתי את כל הניירת. לא אכנס לפרטים אבל בסוף, בלב כבד החלטתי על תרומת ביצית. מבחינתי עד אותו רגע תרומת ביצית היתה מוגדרת "יהרג ובל יעבור". עד כדי כך שהסרתי את האפשרות הזו מההסכם. היום אנחנו מתחילים שבוע 36 וסוף כל סוף תהיה לי בת. אחרי מסע אאאאאאאאאאאארררררררררררררררררווווווווווווווווווווווווווווווווווווווךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך ומעצים. אנחנו מאוד מאוד מאוד מתרגשים ומחכים בקוצר סבלנות לרגע הגדול

עדיין מדגדג לי הנושא של תרומת ביצית אבל אני בטוחה שזה יעבור.
את מוזמנת לשלוח את המיועדת שלך לדבר איתי. צרו קשר במסר.

ערב אביב VNRN ושאלה למירב

לערב אביב - מה הרופא אומר יש סיכוי שהוא ישרוד ? מה האחוזים כשקורה מצב כזה ?בהצלחה !!!!!!!!!!!!!!!!

VNRN- כל מילה מיותרת את מקסימה עם לב ענק ..אישה טובה ומדהימה( לא מכירות זה פשוט פורץ מהכתיבה שלך )

שאלה למירב - אם המיועדים של ערב אביב יחליטו על תרומת ביצית היא תוכל להמשיך איתם מבלי לעבור וועדה שוב ? או שחייבים לעבור שוב וועדה וכו כי עברו כל הניסיונות להרות ?

MAMALY

New member
כמה דברים חשובים

ראשית ערב אביב היקרה יש דברים שאת לא צריכה לקחת ללב ולהגמר מזה לפעמים צריך להחליט החלטות בנוגע לתרומת ביציות זה לא סוף העולם ואני מבטיחה לך מנסיון אישי שלי ושל הרבה מאוד חברות שלי עוברים השלמה כן זה לא ביג דיל כזה גדול וממשיכים הלאה וכשרואים דופק של תינוק ב US שוכחים הכל מיצית או תרומת ביציות זה לא תינוק זה לא אמהות זו לא אהבה .
כשהתינוק מגיע בכלל לא זוכרים וזה לא מעניין אף אחד זה אהבה טהורה נטו שיזכרו זאת כל האמהות שבדרך לתרומה זה לא סוף העולם וילד זה אושר גדול ועצום והוא הילד שלך!!!1
יש לי שני ילדים מתרומה ופונדקאות בהפרש של 3 שניםפ אחד מהשני הם אהבוים ומקסימים בדיוק כמו האח הגדול יותר שהוא מביציות שלי מהבטן שלי אין שום הבדל נקודה.

ופונדקאית לא צריכה שוב ועדה בשביל תרומת ביציות היא הפונדקאית אם היא מסכימה לנסוע לחו"ל או שזה לא היה כתוב בחוזה מסדרים אותו וזהו וערב נשמעת לי כפונדקאית שמחה ורגישה שמחוייבת מאוד לתהליך ורוצה לגרום אושר להורים המיועדים שלה

לגבי השאלה הראשונה עוברים לפעמים לא שורדים את ההקפאה אין מה לעשות מה יעזרו האחוזים לכאן או לכאן?
לפעמים עובר "מתעורר" אבל לרוב גם אם כן זה לא מבשר הרבה טובות... לבי השתרשות - ניסים מתרחשים תמיד

מהמקום שאני עכשיו ואחרי 10ש נות מאבק לילדים אני יכולה להגיד על עצמי ועל אמהות אחרות שעשינו דרמה גדולה משום דבר כמו שכתבו לך למעלה יש להם תינוקת בבטן מתרומה אחרי סבל נוראי והם מאושרים ברור שיהיו
לפעמים צתריך להניח לנפש ולגוף ולעשות המ שצריך בשביל להיות אמא וילד בא מאהבה מצידי שיבוא מזרעים של מסטיק למי אכפת.

צריך להסתכל למציאות בעינים וכנסגרת דלת יש חלון גדול שנפתח לא צריך להתעלם ממנו זה הכל. תמיד יש דרך לאהבה ובזה צריך להתמקד לא בדברים שוליים כמו צבע שיער עיניים או מה יגידו או למה זה דווקא לי קרה.... כמגיע הילד רואים שזה היה שווה

ricadonna

New member
ממלי

אני חושבת שבתרומת ביצית היא יכולה לקבל בארץ - באסותא-מביאים עוברים טריים מקייב ואז הפונדקאית לא חייבת לנסוע לחו"ל אלא לעשות החזרה בארץ

ricadonna

New member
ההקשר

הוא שהפונדקאית לא חייבת לנסוע לחו"ל.זה משמעותי מאד,לא
אחת רוצה לטוס.וזה משמעותי שאפשר לקבל את זה בארץ

VNRN

New member
מניסיוני

אנחנו היינו צריכים להתייצב שוב בועדה מאחר שההסכם שלנו לא התייחס לתרומה.
הגשנו תוספת להסכם וחתמנו עליה בפני הועדה. באותו מעמד שאלו אותנו האם אנחנו רוצים להאריך את תקופת ההסכם ולהגדיל את מספר הטיפולים.
לשרונה - תודה רבה

תודה לכולן

לשמחתנו הרבה העובר שרד והיתה אתמול החזרה

הלוואי שלא נגיע לגשר, אבל חייבת לשאול :תרומת ביצית-
כמה זמן לוקח מרגע קבלת ההחלטה על תרומה ועד שזה יוצא לפועל?
במה זה כרוך מבחינת הוועדה? חתימה מחדש? המתנה נוספת?
והתרומה עצמה - האם התשלום הוא לכל סבב טיפולים או לכל ביצית?
מטיסים לארץ ביציות טריות או קפואות?

talbensh

New member
לא להתייאש...

גם אני מאחלת לך ולזוג שהנס המיוחל יקרה ולא תצטרכו בכלל לחשוב על תרומה...
יכולה להגיד לך מהניסיון שלי שדרך ד"ר בר חוה זה לוקח די מהר לקבל תרומה.
אני לא יודעת מה היה בחוזה שלכם אך אם בחוזה הייתה הגבלה להחזרות רק עם עוברים של הזוג אז אני חושבת שיש צורך להוסיף נספח להסכם ואז לחזור לועדה ולאשר את התוספת הזו.
ממה שאני זוכרת התשלום הוא עבור סבב של תרומה (הם קיבלו 6 ביציות בכל פעם שרק 3-4 הפכו לעוברים)
אצלנו הטיסו את הזרע של הבעל לשם ושם ביצעו את ההפריה ואז שלחו את העוברים לפה...

VNRN

New member
איזה יופי! בהצלחה!!!

בהדסה - עין כרם והר הצופים במסלול משותף. התרומה מצ'כיה.
כשלושה חדשים המתנה בתור מההרשמה ועד להחזרה.
בינתיים מכינים את המסמכים ועושים טיפול אחד "על יבש" כדי להכיר את התגובות של האשה ובכך להגדיל את הסיכויים לקליטה.
ההחזרה מתבצעת בדר"כ על טריים בצ'כיה. אם נשארים עוברים עודפים מחזירים אותם לארץ ובמידת הצורך מחזירים מוקפאים. ניתן מראש לבקש לא לטוס ולהחזיר מוקפאים אבל כך מקטינים את הסיכוי לקליטה. בגלל המרחק לצ'כיה אי אפשר להחזיר בהדסה עוברים טריים מתרומה.
כמו ברוב המסלולים, גם הדסה שולחת בכל פעם קבוצה של כמה נשים שמבצעות את ההחזרה באותה הזדמנות. הקבוצה טסה ביום שישי לפנות בוקר (לילה של חמישי) וחוזרת ביום שבת בלילה או בראשון לפי בחירה. אפשר לטוס באותו מועד אבל לא עם הקבוצה ואז אפשר לארגן את הטיסות בהתאם לרצון ולהישאר רק לילה אחד בצ'כיה.
אני ביקשתי מהפונדקאית שלי זמן לעכל ולחשוב לפני שהחלטתי. סיכמנו על מועד שבו אחזור אליה עם תשובה והיא כיבדה את רצוני.

מירבי*

New member
מחזיקה אצבעות

הלוואי והעובר הזה יוכיח לכולנו כמה הוא חזק וישתרש, מחכה יחד איתכם לתוצאה

תרומת ביצית במסלול שאליו אני מניחה שתלכו לוקח בדרכ חודשיים מרגע הבקשה עד שהעוברים מגיעים לכאן.
מבחינת הוועדה, נשלח מכתב הסבר ובקשה להארכה, לא צריכה להיות בעיה.
התשלום הוא עבור מספר ביציות מופרות,אם מחזירים 2 עוברים אז את השאר מקפיאים לפעם הבאה. בכל מקרה הכי נכון יהיה לשאול את הרופא.

שבת שלום יקירתי ורק בשורות טובות

אהבה1010

New member
מתפללת בשבילכם

יקרה שלי, כל פעם שאני קוראת אותך ליבי מתמלא
עצם היותך כל כך חזרה ועם רצון כ"כ גדול לעזור, הנה זה קרה, הוא שרד
אני מאחלת ומתפללת שהעובר ישתרש ב"כרית" החמה שאת מכינה לו כ"כ הרבה זמן
א.מ.ן וזה יהיה השלב המכריע
אני מאמינה שאם תפעלי לפי המלצת הרופא/האחיות זה בהחלט יעזור , כל השאר כבר לא תלוי בך
אז מתוקה שיהיה ב ה צ ל ח ה !

richel1

New member
בהצלחה ערב אביב היקרה

מתפללת בשבילכם שהעובר המיוחד הזה ייקלט.
גם אנחנו הגענו לקצה .. בסוף טפו טפו זה הצליח - אז לא להתייאש, במיוחד לא עכשיו.
מקווה שיהיה כך גם אצלכם.

כנסי לפורום תרומת ביציות

ייענו שם בשמחה לכל השאלות. אצלנו הסבב של התרומה היה המנצח ואף נקלטו בו תאומים

יש כל מיני מסלולים אבל עשינו אצל בר חווה שהביא לארץ עוברים טריים ועשינו החזרה על בסיס טבעי.
היה מעולה!!!
נולדו ילדים הורסיםםםםםם (אומרת האמא הבכלל לא משוחדת
)

מהממת שכמותך!

כל מה שאני מרגישה כבר אמרתי לך - גאה בך על שאת לא מפסיקה להאמין ומחזיקה לכולכם אצבעות לסבב האחרון...

אין עליך.

למעלה