יאיי פיי D: מה שלומך היום?^^ -בסדר, תודה. מה שלומך?../images/Emo9.gif ממ, מתי התחלת לצפות בסדרה זינה? וואי ממזמן.. שנת 98 נראה לי, או 97 מי הדמות האהובה עלייך שם? גבריאל../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif הבחורה הראשונה שנמשכתי אליה! למה? קודם כל כי יש לי אובססיה לבלונדינים חח. שנית בגלל שהיא הייתה ממש חמודה ומצחיקה, וזינה די הפחידה אותי בגודל שלה וזה, אז לא התעניינתי בה../images/Emo3.gif את חושבת שיש בין זינה וגבי יותר מחברות? ;] נופ! זינה נועדה להיות עם ארס../images/Emo47.gif אם היית צריכה להיות עם מישהי - את מי היית בחורת, זינה או גבי? גבי../images/Emo99.gif ארס או זינה? ארס../images/Emo23.gif גבי או ארס? חחח שאלה קשה, אני לא יודעת../images/Emo10.gif איזה עוד סדרות את רואה? עניתי כבר ללודה על השאלה../images/Emo9.gif ממ, מי הדמות האהובה עלייך בTLW? האמת שזה נורא משתנה../images/Emo12.gif בהתחלה היה ג'ני, אחר כך שיין, ואז שנאתי את שתיהן, ואז דיינה ואז כרמן.. אז אין משו ספציפי את מרוצה מהחיים? לא ממש../images/Emo69.gif אם לא - מה היה הדבר שהכי היית רוצה לשנות כרגע בחייך? את המראה שלי, קודם כל. את האישיות המעפנה שלי. ואת המקום מגורים שלי. אם הייתי בארה"ב היה יותר טוב, אני בטוחה בזה. ספור אהוב? סיפור? הארי פוטר את שמחה לנהל את הפורום הכי מגניב בתפוז? ^^ חחח, בטח!../images/Emo9.gif במיוחד עם בנות כאלה משוגעות ומצחיקות../images/Emo24.gif