שאלום גם לך D: מה קורה? כל טוב מאיתך? מה נשמע? בסדר, ואצלך? מה שלומך? טוב תודה, ושלומך? מה המצב? סבבה, ומצבך? הכל טוב? טוב מאוד :] הכל בסדר? מצויין. אה, הצלחתי. ../images/Emo98.gif איזה סדרות את צופה? אממ, סמולוויל, על טבעי, ישנן בנות,זינה, בקו העימות, קייל XY, קרוב רחוק, הקס, מלאכים בלבן, האוס, ועוד ועוד.. ^^ סרטים אהובים? קליק [אימג'ן מי אנד יו], שלוש עשרה, אבודות והוזות, בנים אינם בוכים, מונסטר, מלך האריות, העניין של גריי, נעורם במבחן, שחיה לילית.. ../images/Emo9.gif שחקנים? טום וולינג ../images/Emo99.gif, אוון רייצ'ל ווד ../images/Emo99.gif, אוליביה ווילד, ועוד כמה. XD זמרים?איימי לי המלכה ../images/Emo98.gif , צ'ארלי סימפסון מפייטסטאר, נרינה פאלוט, קצת אבריל,שרה מקלאקן, קייטי רוז, והיילי מפארמור ^^ להקות? אוונסנס, פייטסטאר, נייטוויש, קין, פליסבו, פארמור, וויטין טמפטשיון, וויקאפ, מיוז, קורן, ו-30 שניות למאדים :] צבע אהוב? כחול וגווניו :] יש אחים/אחיות? אחות אחת. בעלי חיים? הייתי מתה לכלב, אבל אמא לא מרשה.. ]: בשרית/צחונית? בשרית חח P: הוט/יס? הוט, כל מה שחם ;] פלאפון/אורנג'/סלקום? סלקום השיר האחרון ששמעת? Carly Simon-You Are So Vain חעחעח הסרט האחרון שראית? העניין של גריי :] סרט ענק. הדבר האחרון שקנית? חגורה כזאת עם גולגולות XD מתי ואיך גילית שאת נמשכת גם לבנות? ממ, בכיתה ח' היה לי קראש על חברה אחת שלי, ואז ראיתי את אוון רייצ'ל ווד בטלויזיה ובהיתי במסך כל הסרט.. XD מתי התחלת לצפות בזינה? ממ, התחלתי לצפות בזה ברצינות לפני בערך שנה וחצי.. את מי את מעדיפה, זינה או גבריאל? שתיהן באותה מידה ../images/Emo9.gif מה דעתך על ארס? הוא מצחיק אותי XD וגם נראה לא רע בכלל P: איזה גברים חתיכים הראית לקורל? את מוזמנת גם להוסיף תמונות - חחח, טום וולינג וצ'ארלי סימפסון XD ראית לואיס&קלארק? קצת, אני יותר בקטע של סמולוויל :] בת כמה? 17 וכמה חודשים אני יודעת שאת סודית לגבי השם שלך, אבל אפשר רק לדעת באיזה אות זה מתחיל? חח אוקיי, א' מאמינה באלוהים? יאפ באסטרולוגיה? רק כשזה מתאים לי XD פיות? לא רוחות? לא יודעת :X מכשפות? לא ערפדים? ואו, הלוואי שהם היו קיימים, זה מגניב ספר אחרון שקראת? האי של סופיה ארץ שאת רוצה לבקר בה? בעיקרון בכמה שיותר ארצות, אבל ארצות הברית, LA בייבי ../images/Emo98.gif תחביבים: לשיר, לנגן, לשמוע מוסיקה, לכתוב, לקרוא, לישון, ולהציק לאנשים. ;] אצל בנות, מעדיפה שיער קצר או ארוך? לא כזה משנה לי ת'אמת ^^ ../images/Emo140.gif ובתמונה, טום החתיך.