היייי =] אז נתחיל בשאלות הרגילות שלי סרט אהוב? חחח יש מלא אבל אני אבחר במכושפת(Enchanted ) להפעם חחח ../images/Emo6.gif סדרה? דה אל וורד כמובן ../images/Emo13.gif ../images/Emo3.gif שחקן? ג'וני דפ וג'יימס מרסדן , מורגן פרימן. שחקנית? ריס וויתרספון , ג'ניפר אניסטון , הילארי סוונק. זמר? ג'סטין טימברלייק , אריק אינשטיין , שלום חנוך ויוני בלוך. זמרת? אלאניס מוריסט, פינק, אבריל לאבין ../images/Emo99.gif להקה? לייפהאוס , קווין , snow patrol מה גרם לך להתחיל לאהוב את הלנה? חח אממ קודם כל מבטא בריטי עושה לי את זה בטירוף ../images/Emo6.gif ../images/Emo9.gif חוץ מזה שהיא מהממת..ובעונה ה-3 היא נהייתה כזאת חמודה..איך אפשר לא לאהוב אותה ../images/Emo6.gif אבל מה שהתחיל אצלי את ה"קראש" זה זה : http://youtube.com/watch?v=mEgd2NdVX7Y חחחחחח לא יודעת למה, ממתי שראיתי את זה פשוט התאהבתי בה ../images/Emo6.gif כמה פעמים את חושבת עליה ביום? חחח אני לא עד כדי כךךךך אובססיבית..אני חושבת עליה בעיקר כשאני רואה TLW.. מה את הכי אוהבת בה? (מראה, אופי) בהלנה? את זה שהיא תמימה כזו והיא בדר"כ משיגה את מה שהיא רוצה והיא חברה טובה ובסה"כ באמת שהיא בנאדם טוב!(עונה 2 לא נחשבת ../images/Emo3.gif ) והיא גם כזאאאאאת יפה ../images/Emo99.gif ../images/Emo9.gif (למרות שתכלס במבחינת אופי אני הכי אוהבת את האופי של אליס ../images/Emo9.gif ../images/Emo6.gif ) אילו תכונות הכי חשובות לך שיהיה בבן/בת זוג שלך? הכי חשוב לי שהיא תהיה אדם טוב

אחרי זה אני אשמח אם היא תהיה מוכשרת במה שהיא עושה ,שתהיה אכפתית ,ושיהיה לה חוש הומור כמובן..זה אף פעם לא מזיק ../images/Emo13.gif כמה זמן את מנגנת בגיטרה? 3 שנים.. איזה שיר של אבריל את הכי אוהבת? Why . זה לא שיר שהרבה מכירים כי זה Bside כמה זמן את מעריצה אותה? אני לא מעריצה אותה,אני לא בת 4..חחח אני פשוט חושבת שהיא כוסית על ושהיא מוכשרת ../images/Emo6.gif חחחחחח נממ, נגמרו לי לבנתיים השאלות שיהיה סופ"ש נהדר! תודה ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif