|*|
חדש בפורומים, התראות על תגובות

LemonLimeLilach

New member
כן, וגם שכשלוחצים על ההתראה

זה לא ייפתח בחלון חדש אלא באותו חלון
 
|*|
חדש בפורומים, התראות על תגובות

גולשים יקרים, לאור הביקוש הרב, אנו שמחים להציג את מערכת ההתראות החדשה. המערכת מדווחת ונותנת התראות בזמן אמת על תגובות להודעות שלכם באתר. ההתראות ממוקמות בסרגל הכלים העליון של הפורום (סימן של לוגו תפוז ליד תיבת המסרים).
|קדימה|
באמצעות המערכת החדשה תוכלו להישאר מעודכנים ולקבל תזכורת לשלל ההודעות שפרסמתם בפורומים ולתגובות אליהן בזמן אמת בעת הגלישה שלכם בפורומים אחרים באתר.
|קדימה|
המערכת תדווח לכם על כל תגובה להודעה שלכם ועל תגובות נוספות להודעה שאליה הגבתם בשרשור.
 
ת'אמת, זה יכול להיות שימושי.
אבל כמה רחוק היום שבו זה יהפוך לסתם דואר ספאם, עוד מקום לתפוז לדחוף פרסומות?
אה והם חייבים לבטל את ההתראה כל פעם שמגיבים לשרשור בו הגבת- מיותר.
אני מופתע שהם לא עשו עדיין לייק/דיסלייק.
 

limors2

Well-known member
את הכל. נכנסתי להגדרות וביטלתי את ההתראות

מהפורומים.
בנתיים זה עובד כי לא הייתה לי התראה על ההודעה הזו
 

Rachel47

New member
כן זה החלק המפגר של כל העניין!

וגם מה שלילך אמרה למרות שמהמסרים אני אוהבת שזה פותח חלון חדש
 

Rachel47

New member
זהו זה שזה קופץ כשאני באתר

זה דווקא מדליק
זה שעכשיו יש בועה שצריך כל פעם להוריד זה תחת
 
צפייה בתכנים לארה"ב בלבד
נתקלתי בתוסף ממש מגניב שמאפשר צפייה באתרים כמו Hulu, Netflix ועוד (ניסיתי גם CBS, MTV)
בלי להסתבך עם פרוקסי וכל מיני שטויות כאלה....

התוסף נקרא Media Hint וזמין לדפדפן כרום ופיירפוקס. פשוט להתקין וזה עובד.
לא הזוי?? קצת נשמע too good to be true..

הקאצ' שמצאתי עד כה: כשפתחתי את הדפדפן לראשונה, לדף לקח טיפה יותר זמן לעלות. אז החלטתי להפעיל רק כשאזדקק.

מה שכן, עדיין לא מצאתי פיתרון קסם למנוע חסימה דומה ביוטיוב. קצת מבאס. אתה אפילו לא יודע מה אתה מפספס, זה משמיט את זה אוטומטי חח
 

limors2

Well-known member
אוי מגניב!

אפשר לכבות ולהדליק אותו בקלות? אם כן אוריד!
 

dans girl

New member
אם כבר, אז כבר -
לפני הכל - מה שבאמת חשוב, אחותי בחדר לידה
. אני מתה לנסוע אבל עדיין מוקדם אז חבל לי על הזמן אז בינתיים אני יושבת בשיעור ולא מקשיבה.

in other news - ויצמן התקשרו וביקשו לזמן אותי לעוד ראיון אם אני רוצה
.
למי שלא דיבר איתי מאז הראיון - זו הייתה אחת החוויות היותר מזוויעות שעברתי בחיים שבה הם שאלו אותי חומר עיוני בביולוגיה שלא ידעתי לענות עליה במשך רבע שעה ארוכה, ולא שאלו אותי כלום על הפרויקט שאני עושה במעבדה שעליו אני דווקא פחות או יותר יודעת לדבר (לפחות נראה לי, יכול להיות שהם היו מוכיחים לי אחרת אם הם כן היו שואלים).

בכל מקרה, היום הם התקשרו להגיד לי שהם רוצים עוד ראיון. שזה אומר אני מניחה שהייתי מספיק סבירה כדי שהם לא יגידו 'לא' אבל מספיק מעפנה כדי שהם לא יוכלו להגיד 'כן'. ואני בכלל לא יודעת אם שווה לי לעבור את ההיסטריה הזאת עוד פעם (שתהיה גם ככה יותר גדולה כי עכשיו אני אשכרה יודעת כמה מזעזע הדבר הזה), אם גם ככה אני רוצה להישאר בירושלים. השאלה המכריעה כרגע היא בעיקר האם אני מוכנה להתפשר על התנאים ולוותר על וויצמן כבר עכשיו, או לנסות ויצמן בכל זאת ולהשאיר לעצמי אופציה לתנאים יותר טובים. אני עדיין לא יודעת מה ההבדל יהיה בפועל (יש סיכוי שאדבר עם המנחה שלי על זה בקרוב), אבל יש להניח שהוא לא יהיה גדול.
בקיצור אני לא יודעת, ובמקום מסוים הייתי מעדיפה אם הם כבר לא היו מקבלים אותי מאשר שהם נותנים לי את האופציה לעבור שוב את העינוי הזה.
 

LemonLimeLilach

New member
בהצלחה לאחותך!!!!!!!

לדעתי תלכי לראיון, מה יש לך להפסיד? את במילא חושבת שהיית גרועה (אני בספק, נשמע לי יותר הגיוני שמזמינים הרבה אנשים לראיון ראשון ואז מצמצמים ומזמינים לראיון שני את הטובים יותר...) ואם הם יגידו לך אחריו לא אז יש לך אופציה נוספת טובה מאוד שפתוחה בפניך. זה לא הכל או כלום איתם ועכשיו שכבר עברת את זה תדעי יותר טוב להתכונן (מבחינה נפשית).
 

dans girl

New member
להפך בגלל שאני יודעת כמה נורא זה, אני סביר להניח אגיע לשם בחרדה הרבה יותר גדולה מהפעם הראשונה שלא ידעתי למה אני נכנסת. ויש לי להפסיד את הכבוד העצמי שלי. אבל למי אכפת מזה
.
וזה לא שמזמנים לראיון את כולם ואז את היותר טובים - חברה שהייתה בראיון שבוע לפני קיבלה הודעה שהיא התקבלה. אז הטובים מתקבלים, לגבי המתלבטים אולי מזמנים שוב...
 

LemonLimeLilach

New member
אז תראי

אולי הם קלטו שאת לחוצה ממש ושבגלל זה יש לך ראיון פחות טוב, והם נותנים לך הזדמנות נוספת. זה דווקא ממש נחמד מצידם
איזה כבוד עצמי? מי יודע מזה?! זה לא נכנס לקורות חיים שלך שלא התקבלת לשם!
 
למעלה