IMAPI וC# - עזרה בבקשה? ;_;

Goggle Girl

New member
IMAPI וC# - עזרה בבקשה? ;_;

שילוב מהגיהנום, אני יודעת, אבל זה מה שהראש צוות החליט ואי אפשר לשנות דעתו בנידון
הבעיה שלי היא כדלקמן - אני יחסית חדשה לC#. שנה עבדתי עם ג'אווה ואז עברתי צוות ובצוות עובדים עם C# בצד הפרוייקט שאני נמצאת בו. המערכת דורשת פונקציונאליות של צריבה ולכן שימוש בממשקים של IMAPI. בגירסא הקודמת שהייתה כתובה בVB 6 חלק הצריבה היה ממומש בC++ אבל עכשיו החליטו לכתוב הכל בC# כולל החלק של הצריבה. הראש צוות המליץ ודי ציווה לחפש ומצאתי באינטרנט עוטף שאולי חלקכם מכירים אותו מהאתר vbAccelerator. הוא מוסיף את הקבצים, הוא צורב אותם, אבל יש לי איתו שתי בעיות עיקריות - כשאני מנסה לשנות את המאפיינים של הimage (יותר ספציפית - את הVolumeName) התהליך בעוטף הוא כזה - שליפת כל המאפיינים, שינוי הערכים שלהם איך שרוצים, וקביעתם חזרה בIJolietDiscMaster. השליפה והשמת הערך בList של המימוש מתנהלות יפה עד כמה שאני יכולה לראות, הבעיה היא שכשאני מנסה להשתמש בSetJolietProperties עם הסטוראג' שמחזיק את המאפיינים, קופצת לי COMException עם הערך C0000005. יותר מאשר שזו שגיאת גישה לא הצלחתי להבין על השגיאה הזאת >: הבעיה השניה מגיעה כשאני מתבקשת ליצור תיקיות מכוננות בדיסק. לא יצא לי לבדוק יותר מדי את הנושא אבל העיקרון הוא ליצור סטוראג' בתוך סטוראג', לא? אודה לכל מי שיוכל לתת לי כל פיסת מידע בנושא או לינקים מועילים כי אני כבר לא יודעת איפה לחפש

Justin Angel

New member
קה פרובלמה מואי צ'יקיטה?

צריבה בדוט נט היא נקודה חלשה ידועה בעיקר עקב רמות החישוב והעיבוד שנדרשת לכתיבה מחדש אם כותבים מהתחלה ב-#C שכבר כתובה ב-++C. ה-Wrapper שמצאת כנראה נתקע בבעיות עם ה-COM עצמו (כמו שאמרת) ועכשיו זה עניין של להתחיל לחפור מה בדיוק ה-Wrapper עושה ואיך מטפלים בבעיה ברמת ה-COM ולא ברמת ה-Wrapper. כלומר, להתחיל לגגל את המתודות הבעיתיות של ה-DDLIMport שמכיל ה-wrapper וזורקות שגיאה. זה נכון לכל Wrapper לא מסחרי שתמצאי. יש גם פרוייקט ב-gotdotnet.com, אבל אני חושש שגם הוא במצב דומה עם בעיות כלליות. XPBurn project: Workspace Home לפי דעתי, אם עובדים דרך דוט נט לדברים כמו צריבה, צריך כבר לעבור למוצר מסחרי. שתי רכיבים מסחריים לצריבה עם Wrapper דוט נטי: StarBurn CD/DVD/Blu-Ray/HD-DVD burning, recording and mastering SDK High Performance CD, DVD and Blue-Ray Disc Burning Components for C++, .NET and Java.

למעלה