Imaginationland - Part 2
תוכי|

NOAM5317

New member
Imaginationland - Part 2../images/Emo58.gif../images/Emo58.gifתוכי|

מידע מאוד בסיסי, אני מפרסם אותו למרות שאין בו כ"כ חיוניות, אלא רק בגלל המספר המאגניב של הפרק(1111). את המידע המלא תוכלו לשרשר לפה כמו בשאר הספויילרים לפרקים... The terrorists took Butters. Cartman arrives in Washington, and Stan and Kyle are requested by the government to find a solution to save Imaginationland. But this week's broadcast will be not shown tonight as Terrance and Phillip star in "Asses of Fire 3"! "Asses of Fire 3"... טרנס ופיליפ חוזרים...

Th3onE

New member
#$%# אבל לא 1 באפריל!

שוב פעם לסבול פרק טרנס ופיליפ?.. :\

כרמל 1

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

אם הם רציניים, אז אין לי מה לאמר. מצד אחד אני מבואס כי חיכיתי להמשך, מצד שני פעם אחרונה שהם עשו את זה, לפני 10 שנים, זה קרע אותי..

Doronko1

New member
אין כל מידע ב South Park Studios .

זאת אומרת שאתה משקר או שסתאם אתה חירטטת את זה .

NOAM5317

New member
אממ../images/Emo118.gif

קודם כל זה לא מקור, כל אחד יכול לגשת אליו בשבריר שנייה. דבר שני, המידע הספציפי הזה נמחק, והסיבה הייתה שצריך להיות עוד מידע
.

richter

New member
1111 ../images/Emo58.gif - מידע מהסטודיוס

Stan and Kyle are being held in the bowels of the Pentagon until they tell the government how they got into Imaginationland. Meanwhile, Cartman simply won't rest until he finds Kyle and gets him to make good on their bet to suck his balls.​

Th3onE

New member
האם קרטמן נראה מאוים? D:

או שהוא עושה ידי ג'אז?.. goodbye betterts.. im going to a better place "goodbyeeeeeee"

unknown9898

New member
אהבתי בגדול ../images/Emo58.gif

היו כמה קטעים מצחיקים.. את כול הקטע של הסטארגייט חח.. והנוסע השמיני שאוכל את שמן היה ענק
והWOODLAND CRITTERS שאריק חשב עליהם רוצים לאנוס כול דבר שזז ואז להשתין איידס לתוך העין של איזה מסכנה אחת חחח, וכמובן, הMANBEARPIG היה ממש במקום!

למעלה