Im waiting for the man

frikin shin

New member
Im waiting for the man

מכירה את זה ,בגרסה של בואי מן הסתם, אבל זה שלו במקור ? אלו עוד גרסאות עשו לשיר הזה? תודה דניאל

yoavsc

New member
ולשאלה השנייה

גרסאות אחרות לשיר הזה יש חוץ מלבואי גם לבאוהאוס, Orchestral Maneuvers in the Dark והרכבים נוספים שלא שמעתי עליהם... מידע נוסף אפשר ב www.allmusic.com ע"י חיפוש לפי שיר.

frikin shin

New member
עוד שאלה.. ../images/Emo9.gif

אם כבר אז כבר... אם מישהו שומע סאם פיליפס ויכול להמליץ לי על אלבום שלה אני אשמח
. וגם אשמח לקבל המלצות לדיסקים או שירים של : Lynyrd skynyrd Thunderclap newman nancy wilson אם בכלל כל אלה מומלצים
. פשוט מכירה כמה שירים מכל אחד ולא יודעת מאיזה אלבום כדי להתחיל אם בכלל..

yoavsc

New member
המלצות

Lynyrd Skynyrd - אני ממליץ בחום על שני הראשונים. הראשון, והשני. אני מניח שיש עוד מומלצים, אבל אני לא מכיר.. בכל מקרה כדאי גם לקרוא את מאמרי הפורום עליהם

frikin shin

New member
תודה רבה רבה../images/Emo13.gif

חרשתי על הפסקול של כמעט מפורסמים וראיתי אתמול את הסרט שוב
ובא לי לשמוע דברים חדשים

noosh

New member
אולמוסט פיימוס ../images/Emo99.gif

את מכירה את שאר הלהקות שבסרט / פסקול, או שאת רוצה עוד המלצות גם להן?

frikin shin

New member
אממ...

אני מכירה את רוב הלהקות שם אבל תמיד אשמח לשמוע המלצות
.

AeroTom

New member
שמות ספציפיים?

יש לא מעט אמנים נהדרים בפסקול הסרט. אוסיף גם בהקשר של Thunderclap Newman ופסקולים של קמרון קרואו - Tom Petty & The Heartbreakers הם עוד להקה שקמרון מאוד אוהב (הוא דיבר גם כמה פטי השפיע על המוזיקה בסרטו האחרון-Elizabethtown), וגם אני אישית מאוד אוהב וממליץ. והם גם עשו קאבר נהדר ל-Something In The Air באוסף שלהם מ-93...

AeroTom

New member
Skynyrd

הראשון והשני מאוד מומלצים בהחלט. אוסיף לזה את Gimme Back My Bullets הנפלא (הרביעי) ואלבום הלייב שיצא באותה השנה - One More From The Road. אחד מאלבומי הלייב הכי אהובים עלי. אבל הראשון והשני בהחלט הכי מומלצים להתחלה. ננסי וילסון היא אשתו של קמרון קרואו (במאי "כמעט מפורסמים") ומוזיקאית שהייתה חברה בעבר בהרכב Heart. בתור אמנית סולו יש לה איזה אלבום לייב שיצא בסוף שנות ה-90. מעבר לזה יש לה שירים בעוד פסקולים של סרטי בעלה, כמו Jerry Maguire, Say Anything, Elizabethtown, Vanila Sky. אגב היא גם כתבה שירים ל-Stillwater, הלהקה הדמיונית ב-Almost Famous. בעזרתו של פיטר פרמפטון גם. ב-Untitled, מהדורת גרסת הבמאי של הסרט ב-DVD, מגיע גם EP של 6 שירים של Stillwater. די נחמדים

frikin shin

New member
תודה על ההמלצות ועל המידע ../images/Emo13.gif

מעניין לשמוע
קיצר אין משו מיוחד מדי לשמוע ממנה? נורא אהבתי את הקטע הזה.. וחפשתי גם את הטאבים שלו ולא מצאתי

AeroTom

New member
אני לא ממש מכיר מעבר לקטעים שלה

בסרטים של קמרון. אבל מאמין שיוכלו להמליץ לך כאן על דברים של Heart בטח.

למעלה