i'm tired looking ay your life, mac

nati777

New member
i'm tired looking ay your life, mac

i want to be a part of it... אני מצטערת אבל משפט כזה חייב שרשור בפני עצמו. איזה חמוד, מלאך, נשמה, מקסים. אני חולה חולה בשפעת הארמית... לילה טוב, שיהיה יום מקסים לכולם.

וווואי אהבתי את שפעת ה"הארמינה" שלך

זה נשמע כמו "שפעת חרמניה" ...חחח שזו המחלה שלי כל פעם שאני רואה את הארם
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחח...אני מוכשרת כל כך../images/Emo9.gif

הראתי לחברים במשרד היום את הסרטון שעשיתי...חחחחח...הם היו בשוק..אני כזה כשרון מהלך
...והקטע הכי מדהים היה שכל בחורה במשרד פה פשוט הזילה ריר ושאלה אותי מי זה החתיך הזה! הייתי כל כך גאה בשטרודל שלי! חחח... זה כאילו..חלק מכירות אותו ככה מצפיה חפוזה ויש כאלה שבכלל לא מכירות אותו(WTF?איפה הן חיות?) אבל היה לכולן מכנה משותף אחד:כולן הסכימו שהוא פשוט מושלם!
.... (חוצמזה... שרובן אמרו שהוא ממש דומה לX שלי...ותרי?כמו שאת יודעת..כולן פה הרי מכירות אותו..חחח
) בכל אופן..השטרודל שלי ממשיך לכבוש את העולם!

וגל..כמו שאמרתי טלי...

שנתיים וחצי אני חייתי איתו...אז תסלחי לי אם אני מרשה עצמי להגיד כזה דבר ולא להתייחס כל כך מה שתמונה אחת העבירה לכם....העובדה שאני פה בכלל ..נזקפת רק לזכות הX הספציפי הזה...

אהה...ועוד משהו גל...

כשאני נזכרת בזה...את בעצמך אמרת לי אז שדומה!!! אמרת לי שהם דומים באף, במצח ובמבנה הפנים... עזבי שהתמונה לא העבירה את מבנה הגוף...שהוא בעצם אחד על אחד... בדיוק..היידים הגובה הכתפיים... בקיצור... למה בכלל אני מנסה להוכיח פה משהו FCOL? עזבי. שכחי מהעניין.

Hieros Gamos

New member
וואי סוזי תרגעי.

בדיוק בגלל שאני לא מכירה אותו אמרתי את זה. ואמרתי שיש דמיון לא שהם ממש דומים אבל כמו שכבר אמרתי לך בערך 15 פעם אני לויכולה להגיד לפי תמונה ואת זאת שמכירה אותו אז את יודעת הכי טוב.

צוצי לא התעצבנתי עליך..נהפוך הוא../images/Emo9.gif

חוצמזה...שלא משנה מה..גם ככה אני בדעה ששטרודל קנדי יש רק אחד
ואפילו אם הוא דומה או לא...הוא לא שטרודל קנדי...חחחח... בעיקר לא אחרי פרק הכריסמס...
..

Hieros Gamos

New member
חחח אוקיי סורי..

זה היה נשמע קצת...עצבני
או שזה הפרנואידיות שלי שמתגברת בגלל המבחן במ"מ מחר... שזה מאוד הגיוני דרך אגב חח... אויי השטרודל הקנדי

שנתיים וחצי של נסיונות השאירו מעט

מדי מקום להסתכ רק על המראה היחצוני טלי...זה למה... וזה בסדר... זה X כבר קרוב ל7 חודשים..ככה שזו כבר א נקודה רגישה.

למעלה