i'm still alive|אזהרה|

Jagged chaos

New member
i'm still alive|אזהרה|../images/Emo72.gif

אם האמנתם לאמירה שלשיכורים אין מודעות עצמית- אז זה לא נכון.
קיצור הייתי בפאב ושמו את alive ... איך נהנתי מלשמוע את השיר הזה.... יצא לי לשמוע את ALIVE כבר שהייתי שיכור או מסטול...פאב זו אוירה אחרת.... השיר הזה הקפיץ לי ת'מוח.... ברגע שהיה את alive הרגשתי בהזיה... כאילו לקחתי פטריה מחוזקת.... למרו ת שאם לא היה את השיר הזה, הסטלה היה פחות חזקה. קיצור- איך אני אוהב את פרל ג'ם ואת alive.... אדי ודר מלך1! כוסאמק שיופיעו בישראל

בדנתמ

New member
חחחחח

הרסת אותי בנאדם...
יש הרבה פאבים ששמים פרל ג'אם לא מעט... אם אתה בת"א, אז בסטארסקי שמים כל ערב כמה שירים שלהם נראה לי... (או שסתם כל פעם שאני שם יש לי מזל
) גם בצ'ייסר שמים לפעמים... באזור פלורנטין גם יש לך מקומות... ואם אתה עולה לירושלים, אז פאבים שמשמיעים לך אחלה מוזיקה זה בכלל לא מחזה נדיר ואני יכול להמליץ לך על איזה 5-6 כאלה בשלוף...

nothingman1

New member
גם אני אוהב אותם ../images/Emo8.gif

תגיד, היית פיכח בזמן כתיבת ההודעה?

hitchhiker218

New member
"כוסאמק שיופיעו בישראל"-

מילים כדורבנות! אה, ובכלל לשמוע שיר אהוב במקום ציבורי(לאו דווקא פאב) זה יותר כיף מלשמוע לבד
אני שמעתי את alive בשירותים בהרצליה! יש לציין שזה אפילו העצים את החוויה

Soon Forget

New member
חחחחח ואני שמעתי ברכבת!

אני נשבעת לך! (לקוראי ההודעה שאינם אביו- בחזרה ממפגשי עם היצורה הנ"ל שמעתי את הריף של אלייב מהדהד איפשהו ברכבת ברינגטון מהפלאפון של מישהו.. הייתי בהלם מוחלט!)

hitchhiker218

New member
את הזית!

וחוץ מזה, בזמן שצילצלת אלי ושיתפת אותי בשטות הזאת שסיפרת, אני הייתי בהלם מהעובדה שאותה בחורה שעלתה איתי על האוטובוס לעזריאלי, היתה איתי גם בחזור!!!! זה מוזר@!!!! ולא. אני לא מאמינה ששמעתי את אלייב

האח

גורם לי לרצות להגיע לגיל 18 XD רק אני נתקלת בשירים כמו "כשאני איתךךךך הלב נמרח כמו שוקולדדדדד בא לי בא לי בא לי לפנק אותך, בא לי בא לי בא לי להתפנק איתך" "את איתי אני איתך, כמו השמש מעל ים- לעולםםםםםםםםםםם" "כי יש חשמל באויר כשאת באה אליי, אני נבהל מהכוח שיש לך עליי זאת אהבה מדהימה להלהלהלה תודה שנכנסת אל חיי!!!!!!!!" "את משגעתתתתתתתת" ? האח, הגיוון, הלחנים והמילים העמוקות.. מדהים!

everynormal

New member
וואו זה מזכיר לי

שפעם שהייתי באיזו הופעה במועדון בב''ש, אז לפני שההופעה התחילה השמיעו רק שירים של אליס אין צ'יינס!! ות'אמת שיצא לי כמה פעמים להיתקל באלייב בגלגלצ, וגם בכל מיני הופעות מקומיות זה באמת נותן תחושה של היי כזאת לשמוע את השיר הזה ככה במקומות ציבוריים.....זה כזה מזכיר תקופה טובה..... פרל ג'אם שליטה

adiinchains

New member
אכן לשמוע ALIVE במקום ציבורי זה אחד הדברים

הכי מקפיצים! הלכתי להופעה בפאב בקיבוץ שלי, ולפני ההופעה היה Alive ו Around the Band ואחרי הופעה היה ברצף Why Go של פרל Rooster של אליס ו Original Fire של אודיוסלב! אחח זה היה כל כך כייף..בעיקר כי היו מעורבים גם כמה משקאות.. שיבואו כבר!

למעלה