I'm soooo happy!!!

I'm soooo happy!!!

OK, so I saw the movie "Center Stage" a few times, and it really inspired me, and I decided to focus on ballet. So I sent an e-mail to San Francisco Ballet, where I asked them how I could contact Amanda Schull, from the movie, who dances in the San Francisco ballet Company. And they answered me today, really quickly!!! And I'm trying really hard to get to pointe shoes by december, so I can try out in Jan/Feb for their summer program. and i added a ballet class to my school schedull... but december is really close, so i probably won't make it
... but I'm really happy!

אממ...

בהצלחה...!!!
רק שממש אין לי מושג על מה את מדברת... מוכנה להרחיב בנושא?

thank you!

okay... 1.Center Stage- a movie, about a ballet school 2.Amanda Schull- one of the stars of the movie 3.San Frsncisco Ballet- a ballet studio in san francisco. amanda scull dances in their ballet company 4.company- להקה של ריקוד 5.summer thing- a 5 week program in the summer vacation, for intermediat and advnced ballet dancers, ages 13-18. and u sleep there... did you understand?

thank u!

well i talked to my dance teacher, and she's gonna help me get on pointe shoes... but i dfefnetly won't make it on time for the auditions this year... but there's next year! and i heard that some people, when they started pointe there feet bleede, or like one of their tow nails fell off
...

MissUnKnown

New member
כול השמעות נכונות

למרות שלי זה לא קרה... אבל את חייבת למצוא את הנעל היותר טובה לך... יש שני חברות מובילות בלוך וקפציו(או משהו כזה) עם יש לך פוינט טוב לכי על קפציו ואם הפיונט שלךיותר חלש לכי על בלוך. חוץ מזה רצוי על מאוד שיהיו לך את הכריות הטובות.... אם יש כסף אז הייתי הולכת על הסיליקון, הגלי לא משהו. אבל אם אין כסף הספוג האיכותי תמיד טוב. מקווה שעזרתי :) אהה ועוד משהו ...תנסי לגרום להם להיות רכות לפני שאת עולה עליהן.

wow... thank u!

my jazz shoes are bloch... now i just have to get good at ballet
... i have money (pretty much...), but i heard u have to buy new shoes about every month and a half
, and they cost like 60$ my pointe... is ok... i guess how long have u been dancing?

MissUnKnown

New member
אמממ

את לא צריכה לקנות נעלים כול חודש וחצי... צריך לקנות נעליים 1 כשהרגל גודלת 2 כנעל נשברת. בכול מקרה תמדדי את שני הסוגים בחנות תראי איזה יותר נוחות לך... ולביא אותם למרוה שלך כדי שהיא תגיד לך עם זה בסדר. אממ אני רוקדת כבר עוד מעט 13 שנה. אבל מאז שעברתי הנה הפסקתי עם הקלאסי ועכשיו אני רוקדת רק מודרני.

Odish16

New member
זה באמת המון אבל שאלה...

את באמת אוהבת לרקוד או שפשוט התרגלת לזה..? זתומרת..הממ לא יודעת איך להסביר..בע

i'll answer!!!

i looooooooove dancing... it kinda makes me forget my troubles... and just think of what i'm doing... and it's soooooooooo fun...

MissUnKnown

New member
אמממ

אני אוהבת לרקוד... בארץ לא היו לי חיים בכלל הייתי רוקדת 12 שעות בשבוע. ריקוד זה הדבר היחידי שאני הצלחתי להתמיד בו. זה משהו שלא משנה כמה רע אני יריגיש יגרום לי להריגש טוב בסוף. לא משנה מה יקרה לי אני ילך לרקוד ואני ירגיש יותר טוב. ההרגשה הכי טובה היא כאשר אתה מתאמץ בשביל להגיע למשהו ואתה מצליח. אצלי ריקוד זאת רק אהבה... כי גוף של רקדנית אין לי. הכפות רגלים שלי חלשות. הטרן אוט שלי על הפנים. אין לי רגלים ארוכות.

maya14

New member
בולשיט!!!

אני עשיתי פויינט על נעלי פויינט וזה נעלים מיוחדות שעוזרות לך לשמור על פויינט ככה שאת לא עומדת על האצבעות עצמן ממש ולא קרה לי כלום וגם חברה של אחותי הייתה רקדנית בלט מעולה כמה שנים ולא קרה לה כלום

למעלה