im so happy 'cause today i found my

im so happy 'cause today i found my

friends לא היה כזה משהו אתמול בעיר. היה כיף - אבל נמאס מהר. הלכתי מוקדם מאוד יחסית. חזרתי עם חבר שגר קרוב, הייתה לי את אחת השיחות הנחמדות בחיים שלי. וואלה מצאתי חבר טוב חדש-ישן. אני מת על הדברים הקטנים האלה. והם כולם נמצאים בתור אלבום NEVERMIND של נירוונה. כל שיר מזכיר לי משהו שעובר עלי .. קיצר: שירשור לא קשור - תנו בראש

בגלל שאין תגובות אני אמשיך ..

בכל מקום שדיברתי עם אנשים על הלהקה הזאת היא התחלקה לשתי קבוצות: 1. להקה אדירה 2. לא סובלים אותה מהאנשים שהכרתי בפורומים של מוזיקה בתפוז דווקא אומרים את התגובה באמצע "לא מה שעשו מהם אבל מוזיקה חמודה מאוד". אני מדבר על רדיוהד. לדעתי זאת באמת מוזיקה פצצה במיוחד האלבום המדהים OK COMPUTER. מה אתם אומרים עליהם ? נ.ב יש מישהו מהפורומים של תפוז שאני נורא אוהב ומת על הלהקה הזאת. קוראים לו ברמלאי וחסר לו שהוא לא יגיב להודעה הזאת

After midnight

New member
סופי השבוע של בארמלי

נעים בין מעבר לגור מול המחשב לבין העלמות מלאה, מדענים ב NASA עדיין עובדים על התעלומה הזאת, בנתיים הדעה בקהילה המדעית אומרת, שזו תופעה טבעית מחזורית, חלקם אף חושבים שבאפשרותם לחזות את הארוע המעניין הזה מראש אולם על כך הדעות חלוקות. בקשר לעניין, אשלח המלצה לא קשורה משלי בהמשך, בקשר לשני ההרכבים שהעלת, זה קשור יותר מידיי לתקופת התיכון והקצת אח"כ שלי והיחס שלי למוסיקה מהתקופה ההיא, אז אין לי דעה ענינית בנושא, אני רק אגיד שאכן מדובר בדברים טובים, עם המון כישרון ולפחות במקרה של נירוונה גם אחלה וק אנד רול. מה שכן, מה שמשותף לשני ההרכבים האלה, הוא שניכר שהחברה שמעו הרבה מהמוסיקה שאנחנו מדברים עליה כאן, יש מעט מאוד הרכבים שאני יכול לזהות כל כך בקלות את ההשפעות שלהם או שעד כדי כך מושפעות מרוק קלאסי.

Barmelai

New member
רק נאס"א?

ואני לא עובד על התעלומה הזאת? אין לי מושג, מאז ומתמיד יש אצלי סופי שבוע מחוקים לגמרי, לא אני ולא המשפחה יודעים להסביר איפה הייתי אבל כולנו שמחים שביום ראשון אני מופיע שוב. חוץ מהחתולה האדיוטית שיורקת עלי בשעתיים הראשונות. ולגבי רדיוהד, שמע האח אולמן, לא נעים. אבל אין דבר, אני אגיד. רדיוהד היא אחת הלהקות המרתקות שאני מכיר. בלתי צפויה, נועזת, בחיפושים תמידיים. OK COMPUTER היה נקודת זנית שלה, האלבום שעד אליו רדיוהד התפתחה וממנו והלאה היא החלה בחיפושי דרך במטרה להתחדש ולא למחזר את עצמה. האלבום עצמו - אחד משורה של אלבומים מעולים שנעשו בשנות התשעים (נוורמיינד היה אחד מהם). זה שיש בו 4 שירים שבעיניי הם היפים ביותר שמישהו כתב וביצע באותו עשור הופך את הקומפיוטר לראש וראשון בהם. אבל - זה רק טעמי, אפילו אני לא מעריך אותו במיוחד, אז אין כל כך מה להתרגש מההצהרות שלי

אני מהמר ששניים מהרבייעיה הזאת הם

let dawn ו no suprises אני צודק ?
וגם אם לא .. שני השירים האלה הם עוצרי נשימה אבל ממש !

Barmelai

New member
כמעט...

Exit Music (For a Film Karma Police The Tourist Lucky אבל גם לגבי כל השאר - אוהב אותם אחד אחד. האלבום מושלם בשבילי- גם סדר השירים, אגב. אני פשוט, לא יודע, הבכיינים עושים לי את זה יותר.

MooTzk

New member
אני מכיר רק את OK Computer

ועוד כמה שירים נבחרים מאלבומים אחרים, אבל ממה ששמעתי זאת באמת להקה אדירה. OK Computer יצירת מופת אמיתית, אבל הם באמת לא להקה לכל אחד. מזכירים לי קצת את הsmiths, אבל בעצם לא כל כך. לא משנה P:

HelterSkelter1

New member
להקה ענקית

כל האלבומים שלהם, מ The Bends ועד Hail to the thief האחרון - יצירות מופת של רוק, אלקטרוניקה ומלנכוליה. מה שאני בעיקר אוהב אצל רדיוהד אלו ההרמוניות הייחודיות רק להם - מלנכוליות ועגמומיות - אך לא בכייניות.

LIKE IT

"מה שאני בעיקר אוהב אצל רדיוהד אלו ההרמוניות הייחודיות רק להם - מלנכוליות ועגמומיות - אך לא בכייניות."

Liorking

New member
לא בכייניות?

חוץץ מהקול הבכייני הבלתי נסבל של ת'ום יורק הם באמת לא מתבכיינים... זה הדבר שמרתיע אותי ברדיוהד. זה והחומר שלהם משנות ה-2000, אני פשוט לא מתחבר לאלקטרוניקה הזו. מצד שני אני מאוד אוהב את החומר שלהם בשנות ה-90, OK Computer וThe Bends הם אלבומי מופת מהגדולים של שנות ה-90. מומלץ (בעיקר OK Computer) למצב רוח רע, דיכאון עמוק וכשחולים. נהייתי חולה כמה ימים אחרי ששמעתי את OK Computer כך שזה התנגן לי בראש כשהייתי חולה, ואיכשהו זה לא הרס את המוזיקה אלא דווקא שיפר! נראה לי שאני יכול לחזות מה יקרה לי באמצעות מוזיקה.

Anuerysm

New member
אני מאוד אוהב אותם

אפילו שקשה לי להתחבר למוזיקה של הדור שלי, לדעתי הלהקה הזאת היא משהו אחר בין כל החלקים הכבדים שצצים בכל מקום, רדיוהד פותחים כאן דברים חדשים, היא להקה עם תקופות שונות לגמרי וזה דבר ממש יפה יכול להיות שמבחינה מוזיקלית ההרכב עצמו לא ברמה של הלהקות האגדיות באמת, אבל כמעט כל שיר שלהם הוא יצירה.

Jflyaway

New member
הלכתי לראות אותם באמפי-קיסרייה

לפני כמה שנים. היה מ ד ה י ם לטעמי.

Mr Mustard

New member
Solar Flare Burns for You

לפני שנה, יצאו דמואים של רוברט וויאט באלבום שנקרא Solar Flare Burns For You. הדמואים, מתרכזים בתקופה שלפני Rock Bottom, לפני הנפילה ובידוק אחרי שעזב את Maching Mole. בדיוק באותה תקופה וויאט חיפש את עצמו וניסה למצוא את דרכו החדשה. הוא שיתף פעולה עם מספר אמנים (ביניהם Hugh Hopper וFrancis Monkman, קלידן Curved Air). למרות שוויאט הוא בהחלט אגדת רוק, הקשר ל"רוק" באלבום הזה הוא בעיקר אסטטי ונועד למטרות של פרסום. רוב הקטעים נעים בין הג'ז המעוות של וויאט, עם הרבה לופים, נסיונות שונים, כלי נשיפה מעוותים וגם כמה מין השירים הרגילים שלו בגרסאות ראשוניות ועוצרות נשימה (ראה Sea Song בליווי מונקמן... אדיר...). האלבום הזה, הוא אולי האלבום האהוב עליי מכל האלבומים ששמעתי (בכל ז'אנר). לא הייתי רץ להגיד שהוא עולה באיכותו על Rock Bottom, אבל יש פה הרגשה כל כך ייחודית, חד פעמית ונסיונית שנותנת לאלבום את הקסם שהופך אותו לכל כך אהוב עליי. לכל חובבי וויאט הדבר הזה הוא חובה לחלוטין. לשאר, אחרי שתהיו חובבי וויאט זה יהיה חובה.

למעלה