im sad :(

lonly9

New member
im sad :(

ואני מקנא!!!!!!!!!!!!!!!1 ונמאס לי שכולם מתחתנים, חברים, מביאים ילדים ואני לבד :( דיי נמאס לי לא פייר! מה עשיתי שאני צריכה להיות כל הזמן עצובה ולבד? אני לא חושבת שאני רעה אז למה זה מגיע לי? למה? דיי כמה אפשר להיות בודדה ועצובה זה כבר ככ כואב לי עדיף למות

רשום לך בכרטיס שאת בת 21 אז לאן למהר ? למה לך להביא ילדים בגיל כ"כ צעיר ? תתחילי בלשאוף לחבר צמוד ומישם הכל כבר יזרום .. לי למשל לא הייתה חברה רצינית לפני גיל 25 והחתונה באה רק בגיל 30 ורק לפני שנה וחצי הפכתי לאב בגיל 35 ככה שאת עדיין במצב טוב

lonly9

New member
אתה סתום לא סתם הניק שלך כזה

זו היתה רק דוגמא, מי אמר שאני רוצה ילדים עכשו????????? ואני ממש מקווה לא להיות במצבך

lonly9

New member
כי אני לא אוהבת ערסים מתנשאים?

אני לא חושבת שזו הסיבה

Cade Foster

New member
ואם אני אגיד לך

שאני חושב שאת צריכה טיפול פסיכולוגי... את תראי את זה כהתנשאות?

לויידע מאיפה היא הביאה שאני מתנשא עליה .. אבל אם זאת הגישה שלה לכל מי שמנסה לעודד אותה כשהיא בגילה מעדיפה למות מזה שאין לה חבר (היא רשמה כך בהודעת) אז שלא תתפלא למה החיים שלה ככה בזבל .. היא לא שווה עוד תגובה מצידי כי אני לא מוכן לנסות להיות נחמד לאנשים שמגיבים לי בצורה שמסריחה יותר מחרא ..

Cade Foster

New member
מלהיות עצובה את בטוח לא תביאי ילדים

את יוצאת עם חברות? את יוצאת לדייטים? היה לך פעם חבר?

Cade Foster

New member
אוקיי

אז קודם כל הבעיה שלך מעבר לחוסר בבן זוג זה החוסר ב... חיים. קודם כל, תכירי חברים חדשים שיהיה אפשר לצאת איתם, לאו דווקא בנים שהמטרה איתם תהיה... את יודעת. לבנות את כל האושר שלך סביב גבר מסוים זה מאוד לא בריא בשביל שניכם. האושר שלך צריך לבוא לפני החבר, לא להיפך. כשתמצאי אותו, את תראי שהרבה יותר אנשים ירצו להיות בסביבתך.

lonly9

New member
כל החברות שלי רחוקות

חלקן לומדות, יש כאלה נשואות ונשארתי ללא חברות

למעלה