i'm jerk

i'm jerk

i'm jerk and so bad

אני בחיים לא אמצא עבודה וגם לא אהבה אני אדם רע שלא עומד במה שהוא מציב לעצמו בעבודה הרוחנית אני פשוט אדיוט יש דבירם שמחזיקים אותי והם השירים של ליאת והשירים של קרלי אבל יותר מזה לא יודע מה עוד יש גם א החברים והידידות אני אדם דפוק ורע פלא שאנשים טובים מתרחקים ממני אני באמת נודניק ואדם רע אני לא חבר טוב אני חבר רשע וגועלי ואף מגעיל אני אדם טיפש ודפוק אני כותב את זה עם דמעות אני לא מוצא עבודה ואני לא מוכן לעבוד במפעל המוגן באזור התעשייה של ראש העין כי אני מפחד לנסוע לשם השכר לא הולם ואני רוצה לעבוד אני רוצה למצוא כבר את האהבה שלי אני רוצה לקום למציאות טובה יותר בכל פעם שאני מחייך ושמח
המציאות מכה אותי ומעירה אותי שאין דבר כזה אושר שאין דבר כזה טוב לא יודע אני בוחר לחיות ולחכות אל הטוב גם אם זה יקח שנים אבל אי אדם רע כל כך רע

schlomitsmile

Member
מנהל
זה ממש לא נכון
אנשים ישנים בד"כ בשעות שכתבת, לכן לא הגיבו לך.
חוץ מזה, כבר לא יודעים מה להגיד לך, איך לעזור לך להרגיש טוב יותר.
מה אנחנו כבר יכולים לעשות דרך המקלדת?

יש חדש לגבי פסיכולוג? אולי בשיטה CBT (קוגניטיבית,
שעובדים על המחשבות שמקלקלות לך?)

בינתיים, הנה שיר
http://www.youtube.com/watch?v=HFiz-j66X74&feature=fvwrel

TikvaBonneh

New member
נסיעה למיפעל

אולי מישהו יתלווה איתך בהתחלה לנסיעות עד שתתרגל?
אם לא הייתה בעיה של נסיעה ושל שכר, היית רוצה לנסות את המפעל, או שזה בעייתי מעוד בחינות?
אולי יכולים למצוא לך עבודה אחרת, שתהיה יותר מתאימה? מי הפנה אותך למפעל?

עצבני

יש לי בחר שכל מה שנאי עושה לא טוב עבורו למשל ביום חמישי הייתב מסיבה אצל אחת הבנות מהקבוצה של הרעים ואני אמרתי מראש שאני אאחר קצת והוא אורמ לי שאתה לא בסדר שאיחרת או שאני משחק באייפון של חבר שלי והוא אומר לנו אתם לא בסדר שאתם באייפון וזה תמיד ככה הוא מעיר לי מתי אתה בא אתה תמיד מאחר לי וזה או שאתמול הלכתי איתו ועם עוד חבבר לקניון וקבענו רק שלשותנו הוא הזמין את חבר שלו אז אני והחבר האחר שיחקנו באייפון שלו וזה וגם החבר של אותו בחר שיחק בסמארטפון שלו אבל גם הוא תמיד היה עם החבר שלו ו בקושי היה איתנו והיה מצב שאני רציתי ללכת לחנות נעליםי והוא אמר לי ולבחר שלי תלכו לבד שניכם אננחו נהיה למטה וחבר שלו והא עשו לנו ברוגז בגלל הקטע עם האייפון הבחרו הזה גרם לי לפתח חרדות

schlomitsmile

Member
מנהל
היו גם דברים נחמדים?
פגשת אנשים שהיה לך נעים איתם?
עשית דברים שהיו לך כייף?

נכון שהדברים הלא נעימים הם ממש לא נעימים,
אבל מה לעשות, תמיד יהיו כלמיני קטעים מעצבנים בחיים,
אולי שווה להתמקד יותר בדברים הנחמדים?

דבר אחרון עליו

הוא דיבר עלי מאחורי הגב אני שמתי לב ושחבר שלו אמר לו למה אתהל א משתף את פאר וזה והא התרגז ועשהל נו בורגז וב והא דיבר עלי בכלל מאחורי הגב

למעלה