I'm horny הרכב דאנס מצליח בשם Mousse T בחידוש משנת 1998 ללהיט סבנטיז.
N NoKiA2003 New member 21/2/04 #1 I'm horny הרכב דאנס מצליח בשם Mousse T בחידוש משנת 1998 ללהיט סבנטיז.
N NoKiA2003 New member 21/2/04 #2 King Of My Castle עוד הרכב דאנס בשם Wamdue Project בלהיט ענק משנת 1998
I Ice machinE New member 21/2/04 #5 שיר לא אטרקציה אבל הקליפ שלו לקוח מתוך אחד הסרטים האהובים עלי (סתם לידיעה כללית, השיר לא מופיע בכלל בפסקול של הסרט וגם ממש לא בכיוון של הסרט) ועוד לידיעה כללית, הסרט נקרא (Kôkaku kidôtai (Ghost In The Shell
שיר לא אטרקציה אבל הקליפ שלו לקוח מתוך אחד הסרטים האהובים עלי (סתם לידיעה כללית, השיר לא מופיע בכלל בפסקול של הסרט וגם ממש לא בכיוון של הסרט) ועוד לידיעה כללית, הסרט נקרא (Kôkaku kidôtai (Ghost In The Shell
N NoKiA2003 New member 21/2/04 #6 הקליפ היה עם אנימציה יפנית מאד מיוחדת שהיה מאד טרנדי בסוף התשעים (קמינר אפילו כתב על זה משהו)
D Drorrrrrr New member 21/2/04 #7 אני מת על השיר הזה! זה עוד בתקופת "מה זה קאזה מי זה קאזה" כשרק הכרתי את האינטרנט לראשונה ולא ידעתי איך להשיג אותו .
אני מת על השיר הזה! זה עוד בתקופת "מה זה קאזה מי זה קאזה" כשרק הכרתי את האינטרנט לראשונה ולא ידעתי איך להשיג אותו .
D DJ Dawn New member 21/2/04 #3 אחד מהשירים האהובים עליי! באמת!!! שיר שמח וטוווווווווב! מזכיר לי טיול בספרד באותה השנה... יד ביד עם Crush של ג'ניפר פייג' (סתם שיר אבל נוסטלגי).
אחד מהשירים האהובים עליי! באמת!!! שיר שמח וטוווווווווב! מזכיר לי טיול בספרד באותה השנה... יד ביד עם Crush של ג'ניפר פייג' (סתם שיר אבל נוסטלגי).