I'm hooked

EyalCo83

New member
I'm hooked ../images/Emo160.gif

הכל התחיל בווגאס של מרץ 2006... עלם צעיר, עיר החטאים, מטוס מצ'וקמק, ומצנח נפגשים לראשונה בנסיבות עקלקלות לטעימה ראשונית. קפיצה טנדם שניה והפעם בארץ הקודש. הפעם הגעתי מוכן, מצויד (בחברה ספונסרית שגם חלקה את הארוע... ובחבר צלם ומדריך למוד קרבות וקרקעות-), החל מאתמול אני אוסף מגביות לקורס
תודה מיוחדת לאורי ולעומרי שנתנו לי ולדנה טעימה אמיתית מהספורט, ולדודי שהתייצב וליווה אותנו מהשניה ששמע על המתנה, על הצילום והעריכה שלא יביישו אף טרנטינו מעופף :) לשיפוטכם : Click EyalCo

../images/Emo45.gif היתה אחלה קפיצה

קדימה לקורס ולהתחיל לשפוך כסף, לא על צניחות, על המון צניחות

EyalCo83

New member
:)

חחח אורי, אני מובטל ואביון ודנה שלמה על הצניחה (זו היתה הפתעה, כן?) אני צריך לקנות כבד? ריאה? אני צריך לממן קורס!!!!!

EyalCo83

New member
חכמי חלם...

דודי, תמיד ידעת להגיד מילה טובה.. אולי תישן קצת? שמעתי שזה בריא... חוצמזה, כבד משומש, המצב טוב, כחדש, קילומטרז' נמוך, בלי שיפורים, מטופל במוסך מורשה, לא בשבת, מרופא (בסופו של דבר) לא יילך? ול-לא אובייקטיבי, WTF?!?!

maybemor

New member
שעות שינה זה ביזבוז זמן ;)

והאמת היא ש"לא אובייקטיבי" ל-א ב-ד-י-ו-ק ה-י-ה ה-ר-א-ש-ו-ן שהסכים להחליף את החברה שלך בקופונים... Look at the bright side nate כמה שבועות מהיום גם סיימת AFF, וגם זכית בחברה אמיתית. מקסימום תמכור את הנשמה. יש קשרים אם תצטרך
דודי מ.

EyalCo83

New member
מה בדיוק אתה רומז דודי??

ואני בטוח שיש לך קשרים... אחרת, איך תסביר הכל???

למעלה