I'm fucking lucky lucky lucky lucky

tatababa

New member
I'm fucking lucky lucky lucky lucky

אייייייייייייייייזה כיף!!! I'm ova the moon.. קיבלתי לפני איזה שבוע וחצי את Butterfly 9tracks CD, ואם זה לא מספיק - On The Go DVD, IYE EU Promo CD, IP Oz Sampler, CIMW US Promo CD ואחרון חביב - Kylie LIVE! VHS!!!! (ויאמר להגנתה של קיילס, הופעה ממש מהנה!). איזה יופי! כולי אושר עכשיו!! בכל אופן, שאלה קטנה.. שווה לקנות את הגירסת התאיוונית (תמונה מצורפת בצד) של Impossible Princess תמורת 16 דולר?

tatababa

New member
ואם כבר Lucky!

מזל טוב לאפרת!!! יכול להיות שיש עוד חבר'ה מהפורום ואם כן, אז מזל טוב גם לכם!! www.yes.co.il את נמצאת (פעמיים) בין הזוכים היומיים במבצע קיילי! זכית בדיסק פיבר ובלוח שנה!! CHEERSSS!!!

אפרת ר

New member
אכן זכיתי...

בנתיים קיבלתי על שמי לוח שנה... ועל שם החבר שלי לוח ודיסק... וגם אבא שלי זכה :)

לימבו

New member
יש לך כבר את הלוח שנה, לא?

מה שלומך מותק?! שנים לא דיברנו

תקנה תקנה!!! הכול שווה

אם יש לך שש עשרה דוטלחר אז כן.. לי אין אז לי לא כדאי חחחח תקנה ותהנה אחי! רק אל תבזבז יותר מדי כסף על די וי די וכאלה ....

tatababa

New member
הקטע ש..

הדיסק נדיר רצח וקשה להשגה. אבל - 16 דולר הולכים בעצם על חתיכת נייר. כי הדיסק עצמו זהה לחלוטין לגירסאות האירופאית והאוסטרלית (יש לי את שתיהן פלוס עוד כמה גירסאות) ככה שזה בעצם רק ה Obi Strip של הדיסק שאני משלם בעבורו 16 דולר. המממ... אבל שוב - זה מחיר זול מאוד לדיסק כזה נדיר!!! אוווףףף.. עוד דיעות בבקשה!

כן 80 שקל בשביל דיסק נדיר

זה שווב.... אבחל לא דיברת על די וי די ???? טוב אני צריכה לזוז ביי!!!

איזה פצצה!!!!! אני בקרוב אצרוב....

... את "kylie" וחברה שלי תצרוב לי יש לה צורב והיא תוריד מהקאזא את האלבום ואת כול fever למרות שיש לי את הדיסק הזה איזה פצצה..... גם אני פאקינג לאקי1!!!

למעלה